שמעתי שהסקרמבר הזה רב מכר.
הוא הכי הכי נמכר של דוקאטי, כנראה שהם לא עומדים בקצב.
רכבתי על הסקראמבלר, מצא חן בעיני. הזמנתי אחד (אייקון, בסיסי) - היה אמור להגיע ב-15.07.
דוקאטי הודיעו לסוכנות שההקצאה לאיזור נגמרה, ולא יקבלו אופנועים עד ספטמבר, אפילו אוקטובר - מה שהופך אותו ללא רלוונטי, כיוון שכאן באוקטובר בד"כ קר מדי בשביל אופנוע כזה.
כבר יש לי מולטי 2015 s, הסקראמבלר היה אמור להיות ליום-יום.
מה במקום, באותו סגנון ומתאים ליום-יום?
שמעתי שהסקרמבר הזה רב מכר.
הוא הכי הכי נמכר של דוקאטי, כנראה שהם לא עומדים בקצב.
אופנוע קטן עירוני ונחמד- אני אמליץ על mt07. בעיר הוא כמו קטנוע מבחינת קלות תנועה. יש לו מנוע כיפי ובעקרון הוא אחלה חבילה.
אצלי הוא החליף את שושלת הטימקסים שהיו לי, ואני לא מתגעגע אליהם אפילו לרגע.
ה-mt07 נראה בכיוון הנכון, קובע למחר נסיעת מבחן - תודה!
בינתיים קבעתי נסיעה גם על ה-690 Duke R. עוד הצעות יתקבלו בברכה.
שי, ניסיתי מונסטר 821 - אני מת על הלוק שלו (במיוחד הלבן, שגם במלאי במחיר דומה לסקראמבלר) - אבל התנוחה יותר קרבית ממה שאני מחפש (נשענים על הפרקים), והוא גם קופצני - המעבר בין גז סגור לפתוח, או קצת גז בהילוך ראשון - מאוד לא חלק (אולי משתפר עם הזמן? זה היה אופנוע חדש לגמרי). מחפש משהו קצת יותר רגוע, מרגיש שהמולטי מספיק "אופנוע ספורט" בשביל לספק את היצר לתת בגז.
הסקראמבלר אכן נמכר מעולה - מכרו כאן 16 כאלו, ולמדינה כזאת קטנה עם עונת רכיבה קצרה - זה סופר מרשים (נדמה לי שזה יותר מכל שאר דגמי הדוקאטי ביחד).
במינכן ראיתי קונטיינרים שלמים שלהם מגיעים לדילר המקומי - ועברתי אצל עוד כמה דילרים, כולם אמרו שהם נמכרים בקצב היסטרי.
נערך לאחרונה על ידי OmerE; 09-07-2015 בשעה 17:39.
צודק. סדנת bot מוכרת את הדגם הזה בגרסת הסקרמלבר...לדעתי רק אם אתה נעול על הז'אנר זאת אופציה טובה.
לא רכבתי עליו, אבל המפרט הטכני מראה מנוע חלש, ובאופן כללי עושה רושם של כלי מעט כבד.
בנוגע לmt07- תראה שבטעות אתה לא עושה נסיעת מבחן על הגרסה המוגבלת. וקח בחשבון שהמנוע והצליל עם האגזוז המקורי
קצת אנמים, זה אחלה אם אתה מחפש שקט- אם לא אגזוז פתוח משפר את ביצועי המנוע הזה בצורה ניכרת, ומוסיף צליל לאווירה.
שמעתי שהורידו את המחיר של ה-gsr750. יכול להתאים.
רויאל אינפלד בולט 500, האופנוע האידיאלי לשימוש עירוני: גלגלי 19 אינץ', קטן, קל, אישיות, נוכחות, נוטף חן, פשוט, זול יחסית, אפשר להתאים לו אינסוף אפשריות ארגזים ואחסון.
מה עוד צריך?
את האמת, אם יש לך כבר אופנוע, ואתה רק צריך משהו לעיר, זה טיפשע לא לקנות איזה ג'וירייד.
עומר לדעתי ה-mt07, כלי שאני אישית מאוד נהניתי ממנו ברכיבת מבחן - לא יתאים לך. אתה תמצה אותו מהר, וגם התנוחה ותגובת המנוע פחות ידברו אלייך.
חשבת לכיוון של סופרמוטו כלשהו? יכול להיות מעניין מאוד
Aprilia Tuono APRC 2013
APRILIA
דורסדורו 1200 אחד המהנים שיש ktm smr\smt,למרות שאני לא מבין מה הבעיה במולטי ליום יום.
אין שום בעיה במולטי ליום יום. בא לי משהו אחר, שונה, בנוסף.
מודה על כל ההצעות.
ה-V7 II באמת נראה לא רע בכלל, במיוחד ה-special וה-racer (והם אפילו בהנחה רצינית כרגע, הספישל נמכר ב-8000 יורו), אבל חלשים וכבדים יחסית (190 ק"ג יבש מול 170 ק"ג רטוב של הסקראמבלר). אני גם לא נעול על הז'אנר, דווקא בד"כ לא מת על הסגנון - ספציפית הסקראמבלר ממש עשה לי את זה.
האנפילד נופל מסיבה דומה - משקל, כוח, ולא ממש עושה לי את זה.
ה-SMT זה יותר מדי מולטי, והדורסודורו 1200 יותר מדי אופנוע - אבל ה-750 נראה מעניין למרות שקצת כבד, ונקבעה נסיעת מבחן.
אולי גם ה-GSR750 קצת יותר מדי.. אנסה לארגן נסיעת מבחן.
שי - כן, חשבתי על ה-SMC 690, אבל אין אחד לנסיעת מבחן - יש הצעות אחרות בכיוון? אולי ה-SXV 550 של אפריליה..
לא הספקתי לנסיעת המבחן על ה-MT-07, תהיה שבוע הבא יחד עם כל האחרים. אעדכן - תודה לבינתיים.
(ולמה לעזאזל הפורום חותך לי את שורות הטקסט באמצע?!)
Sxv550!