היי,
בקרוב אני טס לברלין והחלטתי שזה הזמן להתחדש במעיל. כיום אני רוכב עם מעיל של APRO שנרכש במוטורייב לפני שנתיים ועשה כבר את שלו (רוכסנים התחילו לקרוס ונראה כי הוא עבר כבר את הזמן שלו).
אני מעוניין להוציא עד 140 יורו בקנייה הזו ומהסתכלות באתרים של פולו ולואיס מצאתי כמה אופציות. אשמח אם תוכלו לחוות את דעתכם (ואולי להוסיף אופציות אחרות) על המעילים האלו ולעזור לי לבחור את המעיל הרצוי. בברלין לא יהיה לי יותר מדי זמן ואני לא אוכל ללכת לשתי החנויות. לכן, אני מעדיף לבחור אונליין ולקוות שהמדידות יסתיימו בשלום בחנות הנבחרת.
מה אני מחפש?אני רוכב על הונדה אינובה ואך ורק בעיר (למעט מעבר באיילון מהשלום עד האוניברסיטה). אני מחפש מעיל 4 עונות שתהיה לו בטנה מגנה ממים (עד כמה שהן מגנות...) ומלבד זאת שיהיה כמה שיותר מאוורר.
פולו:
http://www.polo-motorrad.com/en/klas...jacke-1-0.html - נראה כמו מעיל שיכול לשמש ליומיום. לא הצלחתי להבין האם יש לו או אין לו בטנה פריקה. 129 יורו
http://www.polo-motorrad.com/en/nagoya-jacke-877.html - בטנה פריקה ונראית מחממת. יש לו פתחי איוורור בכל מיני מקומות עשוי פוליאסטר ובעיצוב יותר אופנועני. 149 יורו.
http://www.polo-motorrad.com/en/tour...jacke-3-0.html - "טורינג". בטנה פריקה נראה טיפה יותר רציני אבל אין לי מושג למה. המעיל ארוך. 129 יורו.
לואיס:
https://www.louis.de/en/artikel/fury...list=175938282 - לא הצלחתי להבין האם יש בטנה פריקה או לא. 134 יורו.
בנוסף, ראיתי קסדה של HJC במבצע בפולו ורציתי לשאול אתכם האם המחיר והקסדה שווים את הטרחה (יש לי קסדה במצב מעולה של קאברג ואין לי באמת סיבה להחליף כרגע קסדה).
http://www.polo-motorrad.com/en/cs-14.html
HJC CS-14- נראית הקסדה הבסיסית שלהם במחיר של 70 יורו. האם שווה לרכוש שם או אין טעם (קסדה זה אומר פחות קניות של בגדים במזוודה וזה אומר שאני צריך ממש להתחנן ל-"אתם יודעים מי" כדי לקבל את המקום הזה...)
תודה!