אבקת פלפל שחור בכמות נדיבה. אם תקפיד לפזר אותו בכל יום הוא יבריח את החתול.
אני תמיד מכסה את הקטנוע כשהוא חונה לכמה שעות.
הבעיה שלי שלא משנה אם אקשור את הרצועה של הכיסוי למטה,
או אפילו אניח על הכיסוי מיכל מים מעל המושב,
יש חתול נודניק שמצליח כל לילה להשתחל מתחת לכיסוי ולהשאיר לי מזכרת של שיער וריר.
האם יש דרך הומנית לגרום לחתול להתרחק מהקטנוע ?
אבקת פלפל שחור בכמות נדיבה. אם תקפיד לפזר אותו בכל יום הוא יבריח את החתול.
אני בדיוק באותה הבעיה ומקריאה בחיפוש בגוגל מצאתי פתרון נחמד שלא הספקתי עדיין ליישם.
רשמו שם לשים על הכיסא מהו שאפשר להוציא לפני הנסיעה ולהחזיר, שהמרקם שלו לא נוח (כי חתולים אוהבים דברים רכים)
אז חשבתי על יריעה של דשא סינטטי עם רמת קושי גבוהה, ובנוסף אמרתי לעצמי למה לא להשפריץ על היריעה הזו מים עם פלפל שחור?
לעשות איזשהו מרק ממים רותחים והרבה פלפל שחור, לתת לזה להתקרר ולפזר על הדשא ולקשור את זה לכסא כשאני לא רוכב.
לא ניסיתי, אנסה ואדווח. אם ניסית לפני אז אשמח אם תדווח בעצמך![]()
פיזרתי עכשיו אבקת פלפל שחור על כל המושב והמשטח ששמים תרגליים (זה ג'וירייד)
הג'ינג'י בדיוק התעורר כשהרמתי את הכיסוי ודפק ריצה החוצה...
אני אעדכן בהמשך על התוצאה.
גם לי יש את הבעיה. שמתי לב שאני שם עץ ריח עם ריח חזק מתחת למושב חתולים די מתרחקים. כמובן שאחרי יום יומיים שהעץ כבר מאבד את זה החתולים חוזרים. יש את העצי ריח 3 ב10 אם זה מפריע לך באמת אני חשוב שזה הוצאה כדאית.
אני שם מעל הכיסוי על הכסא 2 אבנים מלבניות אחת מקדימה אחת מאחורה. אין להם סיכוי לשבת על המושב והם גם לא מנסים כל עוד זה שם.
האבנים נשארות במהלך היום ליד איפה שהאופנוע עומד בלילה.
אני בחרתי בדרך הכי הומנית-אני בכיף מפרגן לחתול שייכנס מתחת לכיסוי, במיוחד בחורף שקר להם.
מסכנים גם ככה יש להם חרא חיים, מקסימום יש לי קצת שערות ולכלוך מנקה עם סמרטוט![]()
כל שנה אותו דיון....
רשמתי כבר כמה פעמים שאם מחזקים את הכיסוי בגומי מצד לצד אין להם שום סיכוי להכנס מתחת.
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'
שמתי על המושב מגבת עם פלפל שחור.
מוסיף קצת פלפל כל שבועיים או אחרי שהיא נרטבת.
כמובן שהכלי מכוסה, אבל בלי המגבת הוא היה הזולה של כל חתולי השכונה.
היום אף חתול כבר לא מעיז להתקרב לקטנוע שלי.
אני לא ממש מבין את הטענות לחוסר הומניות, היות והחתולים פשוט לא נמצאים איפה שלא נעים להם.
בכל מקרה אין לי שום דבר נגד חתולים (חוץ מזה שהם קורעים לי את הריפוד, ושאני אלרגי).
נערך לאחרונה על ידי edir; 15-05-2016 בשעה 15:35.
ילדים. אבקת פלפל.
כלבות במטוטא מכן- תרסיס פלפל.
חתולים שונאים גם חומץ.