עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 19

אשכול: האם מושב aftermarket שווה את עלותו? CB500X

Member הסמל האישי של oradul

האם מושב aftermarket שווה את עלותו? CB500X

חג שמח. המדינה שרדה עוד שנה.

אני חושב על להחליף את המושב המקורי באופנוע. חיפשתי במה קוראים אותו www ומצאתי רק 2 אופציות.
    אני יודע שהאופנוע שברשותי אינו הכלי החביב על שיפורים וחלקים של aftermarket, אבל רק 2?
    כמות היצרנים אינה הבעיה, ההיצא בעייתי. מה גם, שהרוב מתעסקים עם קרוזרים. אבל זה לא משנה.

מה שמצאתי לשלי, האחד של seat concepts, והוא פחות משך אותי. זה היה כמו המקורי רק נראה רך יותר ובמקום גומי, משילוב של עור בצדדים ובד (אני משער שזה ויניל) מלמעלה. הבד אולי רך יותר לישיבה, אבל הוא גם חלק יותר ויגרום להחלקה קדימה. ואולי זה רק אני חושב כך בלי בכלל לנסות אותו.

השני, והוא מאוד מצא חן בעני, הוא של חברת corbin. הצורה שלו נראית נוחה. נותן תמיכה לגב התחתון וגיבנת מקדימה מונעת החלקה למיכל.
    גם אפשר לעצב את החלקים במושב וישנן הרבה אופציות לחומרים, צבעים וטקסטורות. עיצבתי אחד שיתאים לכלי שלי:

וגם ניתן להוסיף משענת למורכב.
    התענוג אינו זול. 393 דולרים ירוקים. וזה לא כולל משלוח לארץ. את המשלוח אצטרך לעשות דרך buy2usa כי החברה שולחת רק לארה"ב וקנדה.

האם זה שווה את המחיר? מישהוא התנסה במושבים שלהם או במושבים לא מקוריים בכללי?
    טיפים, המלצות, דעות, הערות ותרומות ידע יתקבלו בברכה.

תחי מדינת ישראל, כל הכבוד לצה"ל, תחזקנה ידינו.
    תמונות מצורפות תמונות מצורפות
    נערך לאחרונה על ידי oradul; 12-05-2016 בשעה 02:28.

Member
    אנשים אמורים לנחש איזה אופנוע יש לך?
    ותבדוק לגבי בנייה אישית בארץ, יכול להיות שייצא לך יותר זול.
    תגלה לנו איזה אופנוע יש לך, ופעם הבאה בכותרת ואז אנשים שיש להם מידע רלוונטי יכנסו ויגיבו..

Member
    לי יש מושב של קורבין.

חסרון:
    האמריקאים החליטו לשים את מחבר המתכת בחלק התחתון 10ממ רחוק מידי, אז אי אפשר היה להכניס את הברגים לנעילה. הייתי צריך לשחרר אותו, לקדוח שניים חדשים, ואז התאים בול.

יתרון:
    בנוי למידות שלך (בהזמנה הם מבקשים לא רק גובה ומשקל, אלא גם מפשעה).

יש לי אותו רק כמה חודשים, אבל אני יכול לציין לטובה את הנוחות, העיצוב ובעיקר זה שממש נעים לי בטוסיק.

הנה התמונות שימחישו את ההבדלים:

מקורי:

קורבין:

ודבר נוסף, הייתי צריך לשלם 66€ מכס. קח את זה בחשבון.

ציטוט נכתב במקור על ידי Dvir צפיה בהודעה
    אנשים אמורים לנחש איזה אופנוע יש לך?
    צודק לגמרי. זה מופיעה בחתימה שלי ולכן, מהרגל שזה שם, לא רשמתי. אבל אנשים לא צריכים לחפש את החתימה בשביל לגלות את זה.
    מנהל, אבקש לערוך את הכותרת ולהוסיף שם שהאופנוע הינו cb500x. אשים לב להבא לרשום זאת וסליחה על הטעות.

idan_g, מתי הם ביקשו ממך את המידע? מה הכוונה במפשעה?

Member
    בפלאפון החתימה לא מופיעה 👍🏽

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    קורבין נחשבת במידה רבה של צדק לחברה שמייצרת מוצרים איכותיים מאד ובמגוון רחב.
    המחירים שלה לא זולים, והתוספת שלהם נחשבת מבורכת בין כאלה שרוצים לשדרג את הכלי שלהם
    ובניגוד להרבה תוספות אחרות גם במכירה הם מדרגה למחיר קצת יותר גבוה.

חשוב להתאים את הכיסא היטב לכלי שלך ולשים לב להבדלים בין הדגמים של האופנועים שנמכרים באמריקה
    לבין דגמים שמשווקים לשווקים אחרים ישנם הבדלים מזעריים לפעמים שמשפעים על מיקום וחיבור המוצר.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    קורבין נחשבת במידה רבה של צדק לחברה שמייצרת מוצרים איכותיים מאד ובמגוון רחב.
    ראיתי בסרטון אחד ב"צינור אתה" (youtube) מישהוא עם כיסא של קורבין, אמר שעדיף לשים בצדדים ויניל במקום עור. הוא דיבר בכללי ולא ספציפית על קורבין.
    הסיבה שהוא טען הינה שאחרי זמן שימוש במושב עם עור בצדדים, העור יתחיל להשתפשף ויהרס. זה נכון?

idan_g, עוד שאלה ששכחתי לשאול בתגובה הקודמת. התפירה של המושב הינה מולחמת לאטימות מים? לפי התמונות נראה שכן (ולפי ההיגיון שכך יהיה), אבל רוצה לוודא.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי oradul צפיה בהודעה
    ראיתי בסרטון אחד ב"צינור אתה" (youtube) מישהוא עם כיסא של קורבין, אמר שעדיף לשים בצדדים ויניל במקום עור. הוא דיבר בכללי ולא ספציפית על קורבין.
    הסיבה שהוא טען הינה שאחרי זמן שימוש במושב עם עור בצדדים, העור יתחיל להשתפשף ויהרס. זה נכון?

idan_g, עוד שאלה ששכחתי לשאול בתגובה הקודמת. התפירה של המושב הינה מולחמת לאטימות מים? לפי התמונות נראה שכן (ולפי ההיגיון שכך יהיה), אבל רוצה לוודא.
    1. מידת מפשעה היה לפני התשלום הסופי (עם שאר המידות, אבל יכול להיות שזה משתנה בין אופנוע לאופנוע.
    2. אאל״ט, אצלי הבחירה בדפנות הייתה רק ויניל, אי אפשר היה לבחור עור, אבל כן, מה ששמעת נכון.
    3. המושב כולו אטום למים.

בדקת מושבים של Sargent ? הם מייצרים לדגם שלך ? גם מאוד מוכרים בתחום.

מכיר את חברת sargent, שם מוכר. אבל אין להם מושבים לאופנוע שלי. בכלל יש להם מבחר די מוגבל של מושבים ולנפחים של 600 ומעלה (לפחות להונדות. לא בדקתי אחרים).

מצאתי באתר של קורבין שאלה לגבי גשם/מים: What happens if my saddle gets wet?

Don't panic, water won't damage your saddle. Corbin covers are extremely durable and are weather resistant too. Although the materials are resistant to water intrusion, the stitching in the cover can let water in. If this happens, your behind will probably get wet a couple of the times as you squeeze the water back out while sitting on the seat. The solution to this is to let the seat dry out in the sun for a while. If you often find yourself getting caught in the rain, you may want to consider a saddle rain cover.

וגם לגבי הויניל: If I order a leather seat, will the entire seat be made of leather?

Mostly, we only use leather in the seating panels. That is to say, any area of the seat or backrest that actually comes in contact with your body while you're riding. The reason for this is simple: The side panels of your seat and backrest take the most beating from day to day use and the advantages of leather are lost since your body doesn't contact those areas. Instead, we use a coordinating vinyl that is a perfect match to the grain and color of the leather, but does not stretch like leather, therefore keeping your saddle tight. This provides you with a motorcycle saddle that stays looking new for a much longer period of time.

הם גם דיברו על הויניל עם טקסטורה גלית ליצירת אוורור בין הרגליים למושב, אבל זה היה ממש ארוך אז לא אוסיף לפה.
    רציתי לשלוח להם דואר כדי לשאול לגבי ההתאמה לאופנוע, אצלם מופיע 2013 עד 2014, ואצלי זה 2015. אני לא יודע על הבדל במושב שין השנתון שלי לקודמים, אבל שווה לוודא. צריך להוסיף מספר טלפון כחובה ואני לא אזייף מספר טלפון רק כדי לשלוח להם הודע. או שאולי שווה לעשות זאת?
    איך אתה הבאת את המושב שלך?

Senior Member
    את האמת לפני שפוזלים לאייבי אולי שווה לבדוק בארץ רפד שיעשה לך את העבודה.
    יש הרבה המלצות על בחור בשם מריו באום,אני הייתי מברר איתו.

Senior Member הסמל האישי של Yigal
    דבר עם מריו באום , הבן אדם גם משתמש בחומרים טובים , כל הצבעים והעיצובים , מעצב מושבים עם ג'ל לפי מידה ובאמת לפי מידה כי הוא מודד אותך אצלו.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    אם כבר ממליצים על חברות אז היה לי נסיון טוב עם BAGSTER הצרפתית, הם הקורבין של אירופה

Senior Member
    פעם ביררתי עם מריו באום, נתן לי הצעה של בערך 900 שקל לעיצוב מושב מ0 וכולל ג'ל מיוחד לנוחות.
    דבר איתו, לי הוא נתן הצעת מחיר דרך הפייסבוק בלי כול השטויות של תבוא נדבר.
    אגב על על 393 דולר תצטרך להוסיף מינימום 22 דולר משלוח אבל יותר חשוב זה מע"מ של 17%.

Member
    אני גר בהולנד, ושלחתי לחבר שגר בארה״ב . הוא שלח אליי.
    האמת שלא יצא לי לרכב איתו בגשם אז אני לא יודע להגיד, אבל אני מאמין שהוא יהיה בסדר. מה גם שפה יורד גשם מעט יותר מישראל אז אין לך מה לדאוג.

Member הסמל האישי של miki
    גם אני מתעלק על השרשור. הכסא המקורי של ה xv1900 לא נוח לי לרכיבה ארוכה. מאידך בגלל הפציעה בגב אולי זו דעתי האישית ואחרים דווקא יחלקו עליה.
    יגאל, האם יש לך נסיון עם מריו באום האם הוא ריפד לך כיסא?שוחחתי עם מריו לפני מס' ימים,אבל אני מחפש מישהו שחידש אצלו כיסא. לקבל חוו'ד.
    אני מכיר 2 חברות¦ מוסטאנג וקורבין לכסאות אפטרמרקט, אבל הסט רוכב/מורכב יקר מאוד. תוסיף מע'מ ומכס והמחיר טס מעבר לאלפיית ירקרקים.