רבזילה בעיתיים. למה שלא תחפש את התיק הספציפי הזה בעוד חנויות/ איביי? למה אתה רוצה לרכוש דווקא מהם?
היי דו גלגליים.
אחרי זמן רב מצאתי את תיק הזנב בו חשקה נפשי, Rapid Transit Platoon Expandable Tail Bag, אותו תכננתי לקנות מ-RevZilla.
בעת ההזמנה הם אמרו לי שכדי לרכוש את התיק אני צריך פרוצדורה מיוחדת ויחזרו אלי במייל. ואכן נשלח אלי מייל שאומר:
1) שצריך לשלוח לי את התיק במשלוח אקספרס שיעלה עוד 38.2 דולר.
2) שמכיוון שזו פעם ראשונה שאני קונה מהם, התשלום היחיד אותו יסכימו לקבל ממני הוא העברה בנקאית, עליה לא אוכל לקבל החזר כספי מלא במידה ולא אהיה מרוצה אלא רק זיכוי לרכישה באתר.
וחוץ מזה עוד לא ציינו את המסים במכס.
שאלתי היא - מה נסגר, איזה עוד אתר אינטרנט דורש העברה בנקאית בקנייה ראשונה? למה חייבים לשלוח את התיק במשלוח אקספרס, מה מיוחד בו? זה קרה לעוד מישהו? יש מה לעשות או להזמין מאתר אחר? אני קצת חושד שנכנסתי לדף נחיתה פיקטיבי, אבל זאת נראית לי הונאה מתוחכמת מדי.
רבזילה בעיתיים. למה שלא תחפש את התיק הספציפי הזה בעוד חנויות/ איביי? למה אתה רוצה לרכוש דווקא מהם?
אתה יכול לשים פה קישור לדף נחיתה?
קישור לדף נחיתה:
http://www.revzilla.com/adv-sport-touring-gear
אני לא באמת מאמין שזו הונאה, פשוט זה נראה לי כל כך מוזר וחיפשתי דרך להסביר את זה.
הם לא רוצים שתבטל את העסקה בכרטיס האשראי/פייפאל
נראה לי שהם כבר מודעים לבעיות שהעם הישראלי עושה ....
Sent from my iPhone using Tapatalk
זה כל מה שיהיה בהזמנה? כי פעם רציתי להזמין מהם והיה רשום שהם שולחים לישראל רק מהזמנות של 300 דולרים ומעלה.
הזמנתי מהם לפני כמה שבועות מעיל רכיבה.
פעם ראשונה שאני מזמין שם.שילמתי דרך פייפאל. הבעיה במשלוח אקספרס שזה אוטומטית משוייך ל EMS.
בארץ נדרשתי לשלם מע"מ ועוד 120 ש"ח "עמלות שטות" ל EMS.
בסה"כ הייתי מרוצה מהיחס ב REVZILA המעיל הגיע מהר לארץ בדיוק לפי הצבע והמידה
דרך אגב המעיל עלה 220$ כולל המשלוח לארץ
מנסיון?נכתב במקור על ידי Shasha127;48125[B
רווזילה היא החנות המקוונת הטובה ביותר. ביצעתי באתר מעל עשר רכישות ושלחתי לישראל ובתוך ארה"ב. את כל הרכישות עשיתי באמצעות פייפל וללא כל בעיות. הם אגב השיבו לשאלתי שאחד מתיקי הזנב המועדפים עליהם הוא: Cortech Super 2.0 Tail Bag. אני מתכוון לרכוש אותו.
רציתי לרכוש מהם מגיני ברכיים בשווי 70$. הם ביקשו 53 רק על משלוח, מה שהפך את המחיר ליותר יקר מהארץ את כל העסק ללא משתלם.
Sent from my C6833 using Tapatalk
תבדקו אם fc moto ,מחירים יותר זולים כי המע"מ יורד מהמחיר במהלך הקניה .
ויש להם אחלה מבחר של ציוד
Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
2012------------ Ninja 250R
2013------------ CBR 600 F4i
2014-2017-----Crappy Car
2017------------ Z800
2018------------ S1000R
2018------------Aprilia Tuono
-מתוך ניסיון-
לארץ? דורשים העברה בנקאית. עלות משלוח תלויה בUPS כי דרכם הם עובדים וזה לא ממש זול לשלוח דרך UPS. שוב, מניסיון.
בארה"ב הם עובדים עם אשראי רגיל,פייפל ויש להם חנות בפילדלפיה. המשלוח בחינם מעל 40 דולר והוא תמיד יוצא ומגיע מהר מאוד.
גם ממני דרשו העברה בנקאית ברכישה ראשונה, ודמי משלוח לא משתלמים. ויתרתי.
למה אתם מזמינים מrevzilla ?
Motoin ,fc moto בהרבה יותר משתלמים.
Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
2012------------ Ninja 250R
2013------------ CBR 600 F4i
2014-2017-----Crappy Car
2017------------ Z800
2018------------ S1000R
2018------------Aprilia Tuono