אחרי כל התגובות שנכתבו עד עכשיו, אני עדיין לא מבין מה יש לך לחפש בנסיעה עליהם ולמה שתגיע מלכתכילה למצב שאתה רוכב על פס ההפרדה (האמצעי או הצדדי).
באופנועים הבעיה פחות מורגשת בגלל קוטר גלגל גדול, בקטנועים הבעיה גדולה מורגשת ומסוכנת, מרובע חלקלק כזה יכול להעיף לך את הקדמי גם ב40 קמש אם לא באת בדיוק מעליו עם הקטנוע.
אחרי כל התגובות שנכתבו עד עכשיו, אני עדיין לא מבין מה יש לך לחפש בנסיעה עליהם ולמה שתגיע מלכתכילה למצב שאתה רוכב על פס ההפרדה (האמצעי או הצדדי).
עיני חתול מסוכנות בגשם לכל הכלים או ביבש בהטיה חריפה (האופנוע ברח קצת ועלה על הפס הפרדה עם החתלתול) או לקטנועים קטנים בכל מהירות בהטיה מינימלית.
עניין של סמנטיקה. בכל מקרה, אופנועים זה כלי מהיר. אנשים אוהבים לנסוע מהר. 1+1=2. 2 פאסט 2 פיוריס.
ואם זאת הייתה אבן על הכביש ולא עין חתול? את מי היית מחפש לתבוע? את הקדוש ברוך הוא?
בכבישים יש אביזרי בטיחות שתפקידם למזער את הסיכויים לתאונות וחלקם כן נמצאים על הכביש (אין מה לעשות) כי שם הם צריכים להיות. נעשה מאמץ והם עוצבו כך שלא יהוו בעיה בשביל אף כלי רכב שנוסע עליהם.
זה לא סוד שחלק מהרוכבים לא באמת מסתכלים על הכביש או אפילו מטר אחד קדימה ודורסים את כל הבא ליד בחוסר אחריות.
זה לא אומר שצריך לפרוס לכבודם כבישים ברמה של מסלול רכיבה נקיים מכל רבב עם משטחי החלקה ומרשלים למקרה של החלקה.
כבישים בכל העולם הם לא משטח סטרילי, תתמודדו.
תלמדו לרכב.
הבעיה היא שהגל החדש שהותקן לאחרונה בולט באופן משמעותי מהישנים ובוא נגיד שלעבור עליהם עם דו"ג זה ממש לא נעים.
גם עם צמיג 180
מרגיש כל פעם מחדש שהג'אנט נדפק
mt-07
לחץ אוויר תקין כמובן, (אולי זה הבולם של ה07 :/ )
זה כל כך בולט שגם עם הרכב אני מרגיש אותם בקיצוניות.
מדובר על אזור בר אילן - אלוף שדה - מסובים. אני בטוח שאני לא היחיד
mt-07
שמו בבר אילן - אלוף שדה - מסובים עיני חתול? למה? האיזור מואר.... העיני חתול נועדו רק לכבישים לא מוארים... זה כבר באמת מוזר.
נ.ב אני עדיין לא רואה סיבה לעלות עליהם בצורה כזאת שהם יכולים לסכן.