טלפון? Ios או android? המסך היה כבוי? זה חוזר על עצמו?
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
בוקר
משתמש בWAZE עם הדיבורית בקסדה, אתמול ניווטתי בתל אביב, בדרך לתל אביב ליעד הראשון עבדה תקין עד היעד מיעד א ליעד ב נסגרה מעצמה.
נראה לי שזה קורה בתנועה איטית, רמזור אדום.
מכירים את זה?
טלפון? Ios או android? המסך היה כבוי? זה חוזר על עצמו?
התופעה הזאת קוראת גם אצלי באיי פון 4S .
קורה אחת ל.... גם על אייפון 6s
גלקסי s6 , חוזר על עצמו, המסך כבוי הטלפון בתיק.
יש לטלפון הגדרה של צריכת חשמל פר אפליקציה והגדרתי שלא יעבוד על וייז
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
יכול להיות שהתחמם המכשיר?
קורה גם אצלי.
זה בעיה באפליקציה,כשעומדים הרבה זמן במצב מסך כבוי לפעמים הוייז נסגר.
אם המסך פועל זה לא קורה.
גלקסי 4S
אצלי קורה כשהמסך פועל.
חשבתי שאולי מתחמם אבל זה קורה גם ברכב - אני כיוונתי את אחת היציאות של המיזוג למכשיר ( קירר אותו יופי) ובכל זאת זה קורה.
כנ"ל
SONY XPERIA Z3
היה קורה לי לא מעט כשהייתי משתמש באוזניות חוטיות (בטלפון LG G4). הטלפון היה בכיס המעיל בהתחלה עם מסך כבוי, אחריזה הייתי משאיר את המסך דולק (בכיס, כן) ועדיין הוויז היה נכבה. חשוב לי לציין שלא היתה שום חוקיות שהצלחתי לעלות עליה בנוגע למתי הוויז מחליט לכבות את עצמו לדעת, היו לי נסיעות עם אופי משתנה (בינעירוני ועירוני מרומזר, ארוכות ו/או קצרות) שהוויז עבד חלק, וכאלו שהוויז כיבה את עצמו. כשהייתי משתמש בזרוע לטלפון לא נכבה לי הוויז אף פעם. אחרי שעברתי להשתמש בדיבורית הפסיקו התופעות האלו, אבל חשוב לציין שאני כבר כמעט ולא משתמש בוויז...
קיצר נעבור לגוגל מפות או לHERE, זה יפה שעצבו מחדש את האפליקציה... אבל המינימום שתעבוד בלי לקרוס.
מה זה HERE?
יכול להיות שהמכשיר ממטב אוטומטית את הפעילות של האפליקציות.
אם אתה עם רום מקוסטם סביר שזה קורה.
תבדוק שאין לך אפליקציה לניהול זיכרון במכשיר שאולי מכבה את האפליקציה. זה בדרך כלל הבעיה.
הS6 מגיע עם מנגנון פנימי שממטב ביצועים וצריכת חשמל אבל עשיתי לוייז EXCLUDE (שלא ייגע בה)
https://maps.here.com , יש גם אפליקציה , מסוגלת לעבוד אופליין , באנגלית בלבד , ממש טובה
אני מעריך שזו הבעיה.
בהנחה שלא הוצגה כל הודעת שגיאה זה הכי סביר.
נסה לנטרל את ה"מנגנון פנימי" ביישומים( אני מניח שגם כאן מדובר באפליקציית מערכת שמנהלת זיכרון בסגנון greenify) ולראות אם זה קורה..
מה גם שלוייז יש כמות משתמשים כל כך גדולה שלא סביר שהיא קורסת ככה סתם וזה לא מטופל או מדווח מהר מאוד.