כנ"ל אצלי, כשהייתי מנווט עם הטלפון בתיק ומסך כבוי.
מאז שהטלפון עבר לשבת על בכידון והמסך נשאר דולק בניווט התופעה לא חזרה על עצמה.
משער שהtask manager מפיל את האפליקציה לטובת צריכת סוללה ופינוי זכרון. בעיקר במצב מסך סגור צריך לבדוק שהעסק מוגדר להישאר תמיד רץ ברקע ולא לסגור כשבא למערכת. לחלופין לסגור דברים אחרים שרצים ברקע זה יעזור
Sent from my Windows phone
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
כנ"ל אצלי, כשהייתי מנווט עם הטלפון בתיק ומסך כבוי.
מאז שהטלפון עבר לשבת על בכידון והמסך נשאר דולק בניווט התופעה לא חזרה על עצמה.
אם זה קורה לך בין יעדים זה כנראה נובע מהסיבה שקיימת חפיפה בין המסלולים ווייז מבטלת את המסלול (בעיה שקיימת הרבה זמן ועדיין לא תיקנו). בגלל שהמסך שלך כבוי ומבחינת וייז הניווט נגמר, האפליקציה נכבית.
1
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
אין כמו אנדרואיד, 2 פיצ'רים מובנים מותקנים, אחד של גוגל ואחד של סמסונג עובדים ביחד... למה? ככה.
של סמסונג שביטלתי ולא עזר:
של גוגל שביטלתי ממש עכשיו :
נקווה שעכשיו יעבוד.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
כשהוויז פועח, בהנחה שלא שינו קרנל או הגדרות עדיפות, אין הבדל. הוייז ממשיך לפעול באותה צורה. אין בוויז הגדרה של כיבוי אחרי כמה זמן. זה רק יעול מערכת
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
בתקופה שלי אנשים ידעו לקרוא שעלוט בצד הדרך.
אם אתה לא מספיק לקרוא תאט. זה גם ככה מסוכן לקחת את הפניה ההיא במהירות הזאתי
ביום שישי שעבר הייתי בתל אביב. הוויז נכבה. עצרתי בתל אביב, הפעלתי אותו. אני עוד עומדת ומקבלת שתי הודעות בהפרש של שניה - "בעוד 800 מ' תפנה שמאלה" + "בעוד 800 תפנה ימינה"...
עצרתי פעמיים, כל פעם הפעלתי וייז מחדש ובסופו של הדבר הגעתי. "הגעת ליעד" קבלתי בצד הרחוב שממול ליעד.
יש לאן להשתפר.
אתם לא מסתובבים מספיק בערים הגדולות... תל אביב וירושלים בלי וייז זה התאבדות., כמובן תלוי ביעד.
בתל אביב עם כל החד סטרי , אין פנייה/פרסה ועבודות הרכבת.... פספסת פנייה פרסס בהרצליה.
ירושלים זה פשוט מבוך.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי Yigal; 29-05-2016 בשעה 17:39.
אני עושה ככה
או שהייתי עושה ככה אם לא היה מסתבר שהאפליקציה לא תומכת בישראל