לוח שעונים לא נכבה גם עם רגלית צד, זאת תקלה חשמלית נטו.
תיאור מקרה: באמצע נסיעה על בערך 80-90 קמש קורה הדבר הבא, מסך הנתונים נכבה לפתע והמצערת לא מגיבה, האופנוע נכבה.
המערכת עשתה לעצמה ריסט וכעבור כ20 שניות בערך נדלקה שוב והמשכתי לנסוע מבלי שכיביתי או הדלקתי סוויץ או ביצעתי כל פעולה.
משיטוט באינטרנט מצאתי שהסיבה הנפוצה ביותר למקרה שכזה היא חיישן רגלית צד שכידוע כשהוא מורד המנוע נכבה.
אקח את האופנוע למוסך ואעדכן.
למי שקרה אירוע דומה ויכול להוסיף מנסיונו אשמח.
תודה
לוח שעונים לא נכבה גם עם רגלית צד, זאת תקלה חשמלית נטו.
מה שהוא אמר.
למרות שהשושנים יגיד שהחליפו לך מלאך.
![]()
החליפו לך מלאך.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
אמרתי לך שהוא יגיד את זה, אין...אני תמיד צודק.
מה שמפריע לי ברמת האזעקות והפעמונים המצלצלים זה שיש לך תקלה באופנוע ובמשך חצי דקה לא חשבת לרגע לעצור בצד.
הייתה תנועה והדבר שהרגיש נכון היה להישאר בנתיב שלי שהיה השמאלי ולראות מה מתפתח, ברגע שהמערכת חזרה לאונליין וראיתי שאני יכול להמשיך בנסיעה החלטתי להמשיך במקום לרדת ימינה לשוליים ולנסות לחשוב מה קרה.
גם אני חוויתי את התופעה הזאת פעמיים(MT7), לדעתי זה נובע מרוח חזקה ומחזיק מפתחות שגרם למפתח לעשות חצי סיבוב בסוויץ.
יש מגן רוח ככה שהמפתח אצלי לא חשוף.
לך למוסך (כל עוד באחריות למה לא?)
כמו שאמרו אני מהמר על תקלה חשמלית כלשהיא- בכל מקרה קח למוסך שיבדקו ויטפלו.
תעיין פה:
http://www.fz07oc.com/threads/anyone...g-stalling.45/
ADI זה הדבר הכי הזוי ששמעתי בחיים. אני בלי מגן רוח, מתנייד כל השנה בירושלים (רוחות מטורפות גם בקיץ)
והסוויטצ' לא זז מילימטר. מי שחווה משהו כזה שירוץ למוסך וידרוש בדיקה- משמועה שהגיע לאוזניי המערכת הזאת
של הסוויטץ עולה 12K...
עדכון קטנטן,
טרם הלכתי למוסך, רציתי לחכות קצת ולראות אם התקלה תחזור על עצמה.
היום לאחר רכיבה של כחצי שעה לעבודה, כשכבר הייתי דקה מהיעד על הילוך שלישי ידית הגז על סרק, האופנוע נכבה.
לא יודע מה יש לו, חבר זרק שאולי המזרקים צריכים ניקוי, אני לא מבין גדול במכניקה.