מכת גניבות? זה לא עניין מקומי או ספציפי לזמן האחרון. כל יום נגנבים קטנועים ואופנועים וזה אף פעם לא עצר או ירד בכמויות, אתה פשוט כנראה לא שומע על רובם.
מי ששאנן ולא שומר על הכלי שלו בהתאם כל יום כל השנה בסופו של דבר עלול לשלם על זה ביוקר.
אני עובד בתל אביב גבול גבעתיים, ברחוב מנורת המאור, נחלת יצחק
איפה שמגדלי תל אביב.
בשבועיים האחרונים נגנבו מהרחוב בסביבות השעות 17:00-19:00 2 קטנועים שאחד מהם זה של חבר מהעבודה.
מי שעובד פה בסביבה אז תיקשרו את הכלים שלכם ושמרו טוב טוב..
סביר להניח שזה אותם חבר׳ה שגונבים מפה...
מכת גניבות? זה לא עניין מקומי או ספציפי לזמן האחרון. כל יום נגנבים קטנועים ואופנועים וזה אף פעם לא עצר או ירד בכמויות, אתה פשוט כנראה לא שומע על רובם.
מי ששאנן ולא שומר על הכלי שלו בהתאם כל יום כל השנה בסופו של דבר עלול לשלם על זה ביוקר.
אוקיי, ומה גורם או גרם לך לחשוב שהם הפסיקו או עצרו?
זה לא עניין של מיקום גיאוגרפי זה עניין של איפה אנשים זורקים את הכלי ברחוב בלי כיסוי וקוראים לגנב, ומה לעשות בתל אביב יש אופנועים וקטנועים זרוקים ברחוב בכל פינה בלי שום מנעול או כיסוי והגנב בסוף מגיע, נשאר לו רק לבחור מה הלילה לוקחים. אם היו "איזורים חמים" שגנבו בהם במשך שבועיים שלושה הרבה כלים, כנראה שהמבחר התדלדל, אנשים באיזור התחילו למגן את הכלים והגנבים המשיכו למקום הקל הבא עד שהאיזור שוב "יתקרר" ואנשים יחזרו לא למגן את הכלים. הגניבות ממשיכות כרגיל.
נערך לאחרונה על ידי Shasha127; 25-05-2016 בשעה 15:35.
האמת שלפי מה שהולך בפייסבוק גנבו 3 rc390 בירושלים..
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
וגם DR600
שנמצא מוסלק במרחק 100 מטר
האזור הזה מקולל!
הקרבה לנתיב מילוט היא עקב האכילס שלו.
נגנב משם גם DUCATI1100EVO באמצע היום, ויסטרום של חבר פורום.
אין ספור קטנועים.
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'
אני מחנה במינוס 3 קבוע, באתי היום בבוקר לחנות במקום הקבוע שלי במשך 3 שנים ורואה שורה של 4 קטנועים על המקום שלי
כך הבנתי שקרה משו עד שאמרו לי שהקטנוע של אחד מהעבודה נגנב.. באסה, לא יודע מה הייתי עושה