עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 31

אשכול: ייעוץ לגבי אזעקה לאופנוע

ייעוץ לגבי אזעקה לאופנוע

לשם שינוי אני צריך עזרה מכם לא כי אני לא מוצא מספיק מידע - אלא כי יש יותר מידע ואני כבר אבוד.

אני מחפש אזעקה בפחות מ-2000 שקל, יותר לכיוון ה-1000 אבל אם צריך ויש משהו טוב ומומלץ אני מוכן להשקיע.

קראתי פה על הסקורפיו SR 900 ש-MasterOz סקר (שאפו על הסקירה), שמעתי גם שהסנטינל של כלבוטקס טובה. אני מבין שאלו השתיים הכי מומלצות?

שמעתי גם על מערכות במאה דולר באיביי - אבל אני לא רוצה שזה יגמור לי את המצבר/ישבית לי את האופנוע כשלא מתחשק למערכת לנסוע.

אני לא סגור אם עדיף מערכת עם ביפר כמו הסקורפיו או משהו עם איתור ואפליקציה כמו הסנטינל.

אשמח ליתרונות וחסרונות קצרים וקולעים ככל הניתן כדי לעשות סדר בבלגאן.

תודה רבה

ציטוט נכתב במקור על ידי Yuv_Coehn צפיה בהודעה
    לשם שינוי אני צריך עזרה מכם לא כי אני לא מוצא מספיק מידע - אלא כי יש יותר מידע ואני כבר אבוד.

אני מחפש אזעקה בפחות מ-2000 שקל, יותר לכיוון ה-1000 אבל אם צריך ויש משהו טוב ומומלץ אני מוכן להשקיע.

קראתי פה על הסקורפיו SR 900 ש-MasterOz סקר (שאפו על הסקירה), שמעתי גם שהסנטינל של כלבוטקס טובה. אני מבין שאלו השתיים הכי מומלצות?

שמעתי גם על מערכות במאה דולר באיביי - אבל אני לא רוצה שזה יגמור לי את המצבר/ישבית לי את האופנוע כשלא מתחשק למערכת לנסוע.

אני לא סגור אם עדיף מערכת עם ביפר כמו הסקורפיו או משהו עם איתור ואפליקציה כמו הסנטינל.

אשמח ליתרונות וחסרונות קצרים וקולעים ככל הניתן כדי לעשות סדר בבלגאן.

תודה רבה
    איזה אופנוע יש לך ?
    כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
    יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
    DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
    תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
    קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
    X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
    מערכות מיגון מתקדמות
    איתוראן SCOOTER
    SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
    www.kolbotex.co.il
    שוקן 32 תל אביב 03-5051162

Member
    אזעקה ומערכת איתור אלו 2 דברים שונים, תצטרך לבחור יותר ספציפי
    אזעקה בגדול יש 2 סוגים עיקריים, סירנה וביפר (לרוב הביפר מגיע גם עם סירנה), בדר"כ המחירים נעים בין 100-1000ש"ח תלוי במוצר
    מערכת איתור לרבות מגיע ללא סירנה וביפר, מערכת זו מתריאה לך בעצמאות הודעות\אפליקציה ויש לך אפשרות לאתר את הכלי (חלק מהחברות מציעות גם מוקד סיירים)

אני אישית הייתי ממליץ מן הסתם על מערכת איתור עם מוקד סיירים מהעובדה שההגנה הרבה יותר אקטיבית, ממליץ נגיד על איתוראן שיש להם מוקד אמין וגדול (לצורך העיניין המערכת שלהם עולה כ1800שח ומשו כמו 20שח למנוי חודשי)

ציטוט נכתב במקור על ידי כלבוטקס צפיה בהודעה
    איזה אופנוע יש לך ?
    יש לי אפריליה שיבר
    התקשרתי אליכם מוקדם יותר היום והצעתם לי אם אני לא טועה 1400 שקל כולל התקנה למערכת הסנטינל.
    חייב להודות שאני קצת נוטה יותר לכיוון מערכת עם ביפר מהסיבה הפשוטה שאני ישן עם פלאפון על שקט ואני כנראה אפספס את כל ההתראות שנשלחות לפלאפון. עד שאני אתעורר האופנוע יהיה כבר בשטחים.
    מה היתרון של המערכת שלכם לעומת הScorpio לצורך העניין?

ציטוט נכתב במקור על ידי iNadav צפיה בהודעה
    אזעקה בגדול יש 2 סוגים עיקריים, סירנה וביפר (לרוב הביפר מגיע גם עם סירנה), בדר"כ המחירים נעים בין 100-1000ש"ח תלוי במוצר
    מערכת איתור לרבות מגיע ללא סירנה וביפר, מערכת זו מתריאה לך בעצמאות הודעות\אפליקציה ויש לך אפשרות לאתר את הכלי (חלק מהחברות מציעות גם מוקד סיירים)

אני אישית הייתי ממליץ מן הסתם על מערכת איתור עם מוקד סיירים מהעובדה שההגנה הרבה יותר אקטיבית, ממליץ נגיד על איתוראן שיש להם מוקד אמין וגדול (לצורך העיניין המערכת שלהם עולה כ1800שח ומשו כמו 20שח למנוי חודשי)
    לאיתוראן יש רק מערכת איתור או שאני מקבל התראות בזמן אמת אם מישהו מתעסק עם האופנוע?

Senior Member
    זה כאילו זמן אמת, נגיד דקה שתיים

בכתבה הזו אומרים 4 דקות:
    http://cars.walla.co.il/item/2817549

ראשית רצינו לבדוק את רגישות המערכת לטלטול האופנוע (מעיד על ניסיון גניבה). טלטלנו אותו מספר פעמים והנחנו לו בציפייה לקבל הודעת SMS אודות ניסיון הגניבה. עשינו זאת מספר פעמים לאורך ימים אחדים וגילינו כי המערכת משדרת הודעה לטלפון הנייד בטווח זמנים של בין 3 ל-6 דקות מרגע הוזזת האופנוע, עם זמן ממוצע של ארבע דקות. זהו פרק זמן ארוך למדי כאשר מדובר בתהליך של גניבה שעשוי להימשך זמן קצר בהרבה ולכן, באופן פרטני, ביקשנו מאיתוראן לקצר את זמן ההתראה עבורנו ואכן, הודעות ה-SMS הגיעו בטווחים של פחות מדקה. זמן דיווח מהיר לבעל האופנוע עשוי לא רק לשפר את היכולת שלו למנוע בעצמו את מקרה הגניבה (או השחתה, או כל סוג של פגיעה בו) וכמובן לשפר את תחושת הביטחון והאמון במערכת.
    לא ברור לי מה זה באופן פרטני אפשר לקצר את זה לדקה
    נערך לאחרונה על ידי nihrider; 24-05-2016 בשעה 18:51.

ציטוט נכתב במקור על ידי nihrider צפיה בהודעה
    זה כאילו זמן אמת, נגיד דקה שתיים

בכתבה הזו אומרים 4 דקות:
    http://cars.walla.co.il/item/2817549

לא ברור לי מה זה באופן פרטני אפשר לקצר את זה לדקה
    נכון אפשר לקצר זאת לדקה, כמו כן האירוע מתקבל בתחנה של איתוראן והמוקד מנסה ליצור קשר עם הלקוח, במידה ואין מענה ותנועת האופנוע היא לכיון אזור השטחים, משטרה וסיירי איתוראן מבצעים חסימות ומרדף אחרי האופנוע שלרוב מובל בטנדר.
    גילוי נאות אני עובד איתוראן.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Biker boyz צפיה בהודעה
    נכון אפשר לקצר זאת לדקה, כמו כן האירוע מתקבל בתחנה של איתוראן והמוקד מנסה ליצור קשר עם הלקוח, במידה ואין מענה ותנועת האופנוע היא לכיון אזור השטחים, משטרה וסיירי איתוראן מבצעים חסימות ומרדף אחרי האופנוע שלרוב מובל בטנדר.
    גילוי נאות אני עובד איתוראן.
    הבנתי שהמוקד נותן מענה אוטומטי כזה רק בלילה, במהלך היום על אחריות בעל הכלי לדווח למוקד

Senior Member
    הבנתי שהמוקד נותן מענה אוטומטי כזה רק בלילה, במהלך היום על אחריות בעל הכלי לדווח למוקד
    זה מה שאמרו גם לי כשהתעניינתי.
    קצת הזוי, במצב כזה המוקד סיירים לא שווה הרבה, הם יכולים לקנוב בתחילת הלילה ואני אגלה את זה רק בבוקר.

Senior Member
    למה זה לא מקוצר לדקה מראש?
    אם מישהו מפיל את האופנוע בחניה הוא צריך לשכב ולשפוך שמן ודלק במשך 5 דקות לפני שאני אקבל דיווח?

Senior Member הסמל האישי של Shasha127
    תרים טלפון גם לזעקה האחרונה ותשמע מהם איך הם עובדים ומה יש להם להציע לך לפני שאתה מחליט על כיוון.

בגלל ניסיון רב שנים, שרוב הגנבות מתבצעות משעות הערב/לילה וישנם אחוזים נמוכים של גנבות בבקרים שבעלי הרכבים נמצאים בקרבת מקום, כמו כן הובלת רכב לתוך השטחים הרבה יותר בעייתית, אולם עסקנו באופנוע שאם מצליחים להניע אותו(מה שלא סביר) לא חלים עליו שעות העומס בכבישים. לא מצדיק את הנושא כל כך, כי כמובן כל בעל אופנוע היה מעדיף מוקד 24/7 אולם בעלי הרכבים/אופנועים מקבלים הודעת SMS על מנת לגשת ולבדוק את רכבים בשעות היום עד 21 בערב. ובלילה כל אירוע מתקבל למוקד ולפי אופי הקריאה וזיהוי תנועה מחליטים אם להתקשר ללקוח שיגש לבדוק את הכלי או לשלוח סייר למקום.
    לעניין הודעת הSMS והדקה/5 דקות, התשובה מאוד פשוטה הSMS נשלח רק לאחר שהמערכת לא זיהתה נטרול, בשביל לא לשגע נהגים שבאו והוציאו דברים מרכבם ועדין לא נטרלו את המערכת נותנים להם זמן שיהוי של 5 דקות שאפשר להקטין אותו אם אתה מבקש.

Senior Member
    תריץ חיפוש יש פה הרבה חומר.
    איתוראן סקוטר זה המערכת הכי פחות טובה שקייימת היום.
    ואני שוב אומר,לי באופנוע הקודם היה ביפר. אבל ביפר מוגבל בטווח.
    ומה יעזור לי שהוא יצפצף שהוא לא עלי או שאני רחוק מהכלי?
    בגלל זה לפי דעתי הכי טוב ובראש שקט זה מערכת איתור,בכל רגע נתון אתה יכול לדעת מה קורה עם הכלי שלך.
    ובמיוחד שיש מוקד שגם ערני ונותן מענה לכל נגיעה באופנוע...זה חביבי לישון בראש שקט.

ציטוט נכתב במקור על ידי Yuv_Coehn צפיה בהודעה
    יש לי אפריליה שיבר
    התקשרתי אליכם מוקדם יותר היום והצעתם לי אם אני לא טועה 1400 שקל כולל התקנה למערכת הסנטינל.
    חייב להודות שאני קצת נוטה יותר לכיוון מערכת עם ביפר מהסיבה הפשוטה שאני ישן עם פלאפון על שקט ואני כנראה אפספס את כל ההתראות שנשלחות לפלאפון. עד שאני אתעורר האופנוע יהיה כבר בשטחים.
    מה היתרון של המערכת שלכם לעומת הScorpio לצורך העניין?
    .

לאיתוראן יש רק מערכת איתור או שאני מקבל התראות בזמן אמת אם מישהו מתעסק עם האופנוע?

סנטינל מחוברת למוקד שיש בו הענות של סיירים בדיוק עבור מקרים כאלו ברגע שאתה לא עונה הם לא מחכים לקבל אישור לבצע פעולות

ההבדלים בין מערכות הביפר, מחיר משמעותית זול יותר, שרות ואחריות בארץ, צריכת זרם נמוכה יותר 2.5 מיליאמפר.
    שני שלטים בערכה ולא אחד
    נערך לאחרונה על ידי כלבוטקס; 25-05-2016 בשעה 07:56.
    מערכות מיגון מתקדמות
    איתוראן SCOOTER
    www.kolbotex.co.il

Senior Member
    המערכת שטובה לך תלויה באופן השימוש שלך (למעשה, באופן החנייה שלך) באופנוע.
    אם אתה נמצא כל הזמן בטווח ראיה/שמיעה מספיקה לך אזעקה פשוטה - רעש בלבד.
    אם אתה נמצא בטווח קליטה של שלט דו כיווני ואפשרות להגיע לאופנוע תוך שניות מתאימה לך אזעקת ביפר.
    אם בחלק גדול של היום/לילה האופנוע רחוק ממך אתה צריך אזעקה סלולרית. ליתר ביטחון (ובעלות נוספת) אתה יכול להתחבר עם אזעקה כזו למוקד שיעקוב אחרי האופנוע במקומך.

20 ש"ח לחודש זה עבור מערכת רדומה מה שאומר שרק כאשר תדווח על גניבה יתחילו לחפש.
    אם אתה לצורך העניין לא יודע שנגנב ועברו כמה שעות עד שדווחת לעיתים זה מאוחר מידי, ולא חסרות סיבות שלא ראית הודעת SMS
    (נגמרה הסוללה, אתה בלימודים על מצב שקט או עוד מצבים שיכולים לקרות)
    אני בדעה מאד פשוטה בעניין מיגון, החלטתם למגן את האופנוע שעלה לכם 50000 ש"ח אל תחפשו לחסוך עוד כמה מאות שקלים על מוצרי מיגון
    בסוף החישוב תחסכו אולי 300 ש"ח בין מערכות.
    כמו שמבקשים נסיעת מבחן על אופנוע חדש לפני שורכשים תבקשו הדגמה של מערכת מיגון תתפלאו כמה פתאום דברים נראים אחרת
    מערכות מיגון מתקדמות
    איתוראן SCOOTER
    www.kolbotex.co.il