אל תדאג, אתה לא מקלקל. רכבתי על הMT07 של חבר. ממש לא מתאים לי. צורת מיכל הדלק שלו לא מאפשר לי לגשת בנוחות לרגליות הבלם וההילוכים. פשוט לא אפשרי. טוב ככל שיהיה בביקורות, לי זה לא התאים. KTM, רכבתי שיעור אחד כשהוצאתי רישיון (איפה שלמדתי לא היו KTM, החלפתי עם תלמיד של מורה אחר בלי ששמו לב עד סוף השיעור), אין לי מה לומר עליו כי הייתי תלמיד ולא ידעתי מה לחפש ואיך להעריך. היום לא חושב על KTM בגלל המחיר והאמינות. באחת הרכיבות פגשתי 2 חברה שהרחיקו לכת עד איזור מגורי (לא הבנתי למה. אין מה לעשות או לראות איפה שאני גר). לאחד היה נינג'ה ולשני הסופר דיוק 1290. ומשיחה קצרה לגבי אמינותו הוא לא כל כך אמין. כמובן שהכל תלוי, רוכב, תחזוקה וכו', אבל ידוע שKTM לא כל כך אמינים. לא בא לי כסא שמור במוסך. לגבי חוויה זה תלוי מה אתה מחפש. מהירות? טורק? מראה שימשוך מבטים? רכיבה מהנה? כל כלי מביא משהו אחר. וכל אדם מחפש חוויה אחרת. יש רוכבים על 300 סמ"ק שיראו ל750 סמ"ק איך אופנוע נוסע. הרוכב הוא העיקר. אתה גם שוכח שמשפחת ה500 של הונדה לא נוצרה למסלול מירוצים אלא כדי לתת לרוכבים חדשים כלי טוב להכנס איתו לעולם הדו גלגלי תוך כדי מענה לרצון שג'וימקס 250 לא יכול לספק.
רכבת על אופנועים חזקים ושונים, ולכן זה מרגיש לך שה500 משעממים, אבל יש כאלה שזה הניסיון שלהם לכעת (או שפשוט זה מספיק להם והם אוהבים את זה) ולא הספיקו להתנסות בלכן זה חוויה בשבילם.כלים אמתיים
לגבי החלפה באותה המשפחה, אמרתי שבסוף לא אחליף. לאחר מחשבה החלטתי שזה לא יתן לי יותר ואחכה להגדיל לA ואז אחפש ספורט לא מוגבל.
אם מה שהפריע זה שהכותרת היא "חוויות", זה בגלל שכתבתי את זה בעבודה והייתי לחוץ בזמן. אז זה הדבר הראשון שקפץ לי לראש. יכולתי לחשוב על כותרת טובה יותר.