תוצאות 1 עד 11 מ 11

אשכול: צמיגים מחו"ל, מישהו יכול להזכיר לי מה התהליך?

צפייה משולבת

Senior Member הסמל האישי של erani99
    ציטוט נכתב במקור על ידי mudale222 צפיה בהודעה
    לא אכפת לי מהמחיר בכלל, אני רוצה צמיגים שאין בארץ ודיברתי עם כמה מוסכים ואף אחד לא מוכן לייבא.
    השאלה היא מבחינת תקנים (בבבבעעעאאא מכון התקנים ) או אישורים, לא עשו לך שום בעיות על הצמיגים? רק תשלומי מכס ומע"מ וכאלה?
    כן, רק מה שהזכרת ללא אישורי תקנית ושטויות.. א-ב-ל: אלו צמיגים שהיו סחירים ומיובאים לארץ, לא כאלו שלא יובאו.
    לאידע, תנסה.
    למה מה כ"כ מיוחד דווקא בצמיגים האלה שאתה מתעניין?, אלה סליק במקרה? לא Street-legal?
    ........................................ KKK-BITCH
    ......................... We Ride Together, We DIE Together
    ... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    ציטוט נכתב במקור על ידי erani99 צפיה בהודעה
    כן, רק מה שהזכרת ללא אישורי תקנית ושטויות.. א-ב-ל: אלו צמיגים שהיו סחירים ומיובאים לארץ, לא כאלו שלא יובאו.
    לאידע, תנסה.
    למה מה כ"כ מיוחד דווקא בצמיגים האלה שאתה מתעניין?, אלה סליק במקרה? לא Street-legal?
    לא. בכלל לא. פשוט מידות ממש בעייתיות.
    אני מחפש 70/80/90 על 17 אינטש שמתאים לפנימית (לא טיובלס). חתך פחות משנה, עם העדפה ברורה ל90. אין כנראה שום כלי בארץ במידה הזאת.
    כל הקטנועים הקטנים משתמשים בגאנט קטן מדי, כל הגדולים עם 17 משתמשים ב120-200 לרוב.
    בקיצור, מצאתי שהאינובה משתמש ב70 בקדמי ו80 באחורי, זה לא אידיאלי אבל עדיף מכלום.
    הבעיה שכנראה בגלל שכל האינובה תפרנים אז יש רק irc וזה חרא של צמיג. כמו 2 אבנים מתגלגלות. אז הונדה צריכים לחזור אליי בראשון ולבדוק אם יש עוד אופציות. מה שנראה לי שיקרה זה שאני אזמין בכל מקרה משניהם כי הסיכוי שהצמיגים ייכנבו מחול נראה לי קטן. הכי גרוע יהיה לי 2 ספייר. במידות האלה זה גרושים.