אהלן ,
עושה a1 כרגע שיעור 4 [בקרוב 5] עשיתי 2 כפולים.
אני עדיין על הקטנוע ב2 הראשונים עשיתי את כל התרגילים... [לא מושלם].
הבעיה שלי היא כזאת :
בפניות ימניה משום מה אני חלש , מה הקטע ??
את השמאליות אני עושה עם יד אחת
לא משנה באיזה זווית , לא משנה באיזה מהירות ולא משנה עם איזה יד משוחררת.
לא מזיז את הקידון אפילו רק עם הגוף והקידון זז לבד.
בימין? מנסה להזיז את הקטנוע בכוח לצד ימין אבל עם הגוף זז לשמאל [רק בתרגילים בריבוע וכאלה]
בגלל זה אני מפשל בשמניות בתוך הריבוע , ויש לי בעיה של שיווי משקל בקו ישר לאט מסתבר שבגלל שהסתכלתי על הרצפה.
המורה שלי הוריד אותי מהקו ישר הזה ואמר לי לנסוע על הפס הלבן בצד של המגרש ,
על הפס הלבן אני נוסע בול בלי לזוז ואיך שאני חוזר ל2 פסים הצרים
אני מתחיל לזוז.
על האופנוע אגב [שטכנית עדיין לא עושה עליו שיעורים] הרבה יותר קל לי באופן פלא.
הרגליים נצמדות יחסית לאופנוע עצמו ואני מתמרן טוב .. עדיין קיימת בעיה עם הימין אבל בקטנה .
זה פאדיחות שאני כבר נכנס לשיעור 5 ולא מצליח את שתי התרגילים האלה?
רק היום היה מורה ממש טוב שהסביר לי על הטעויות שלי ממש והדגים לי ועמד לידי כשהאחרים המשיכו בשלהם ואשכרה בסוף השיעור שיפרתי לגמרי את השמניות, אבל יצאתי טיפה מהרבוע והמורה אמר לי שזה לא מעניין אותו כרגע והוא רוצה שאני אשחרר את הפחד בפנייות ימינה
הוא אומר לי שהכל אצלי זה בגלל הפחד עם ימין [גם בקו ישר איטי] , ושאין לי את זה במהירות כי אני מרגיש משחורר יותר.
הקיצר יש חבר אחד עם a2 שמשדרג לa1 ויש אחד מוציא ישר a1.
והיה היום תלמיד שייש לו a1 ועושה a חופשי הוא ישב עם המורה שמה דיבר.
בסוף השיעור וחניתי הוא אמרתי למורה שיש לי את הבעיה עם הימין וחברים שלי התחילו לזיין בשכל.
ואז הוא אמר לי "אל תקשיב להם , אנחנו לא שווים בשני הצדדים בגוף לא ביכולות ולא במידות . אתה תשתפר לכל אחד יש או בעייה עם ימין או עם שמאל גם כשאנשים תותחים עדיין תמיד יהיה להם הבדלים ביכולות בפניות שמאל ימין".
ואז המורה שלי אמר לי "כשתיהיה מוכן אני בכלל רוצה שתוביל את הטסט ראיתי את הרפלקסים שלך ואת השליטה .
התלמידים יהיו רגועים יותר שאתה מקדימה , אתה בזמן אמת יותר טוב מהם , אתה פשוט נלחץ כשמסתכלים עליך ובוחנים אותך".
קיצר החברים שלי אמרו לי שהם סתם מחרטטים כדי שאני ארגיש טוב ושאין כזה דבר ששום רוכב לא שווה ביכולות שלו בפנייה ימינה ושמאלה.
אגב החבר שאין לו רישיון בכלל סתם חירטט שאין לו נסיון , הוא מגיע עם השני עם הקטנוע ומאמן אותו בלילה באותו מגרש.
הוא היום בא משופשף לשיעור ובלבל בשכל שהוא נפל מהרכבה ולא עם הקטנוע של החבר.
מה דפוק בי?
קבעתי גם שיעור [הבא] כשהם לא יהיו שם , כדי שלא יבלבלו לי בשכל..
אה ועוד שאלה , מזה נקרא להוביל בטסט? לא הבנתי על המה הם דיברו.
אגב ב 20 יש לי רשיון על רכב ידני וגם משאית.