אתה יודע שזירו עולה פי 4 משאר האופנועים האלה כן?
שלום לכולם,
בקרוב אני ומשפחתי נחזור לארץ, לזכרון יעקב, וארצה לקנות אופנוע כרכב שני, רכב שישרת אותי בעיקר בכדי להגיע לעבודה (רוב השבוע כ- 50 ק"מ לכל כיוון בכביש מס' 2 או 4, ופעם בשבוע לתל-אביב 70 ק"מ) וייתכן שמידי פעם לגבעות שבסביבה.
אני מתכנן לקנות אופנוע חדש לגמרי שיהיה נוח וכלכלי.
אשמח מאוד לקבל חוות דעת, מבחינת אמינות, נוחות וכדאיות, בנוגע לארבעת הדגמים העיקריים שכרגע מעניינים אותי (ואשמח להמלצות נוספות כמובן).
1. לונסין LX250GY – הכי מזכיר את הנוכחי שלי(skua 250) , יתאים גם לכביש וגם לשטח. חסרון: אי יכולת לנעול את מיכל הדלק.
2. קיוואי קרוזר בלקסטר 250 – נראה אופנוע יפייפה, נוח וחסכוני. החסרונות הם שטח (למרות שלהערכתי יראה באופן נדיר).
3. קוואסקי z250 - נמצא כרגע במבצע, חברה מוכרת ואמינה? לא יודע מה נתוני צריכת הדלק שלו.
4. אחד מאופנועי הזירו החשמליים - קיים מבצע כרגע, ביטוח זהה ל-50 סמ"ק ועלויות נסיעה מופחתות. חיסרון: טווח ותלות בטעינה ממושכת.
כאמור, אני מחפש כלי אמין וחסכוני ואודה לכם מאוד אם תייעצו לי.
נערך לאחרונה על ידי aki333; 29-05-2016 בשעה 23:13. סיבה: טעות כתיב
אתה יודע שזירו עולה פי 4 משאר האופנועים האלה כן?
הזירו כל כך רחוק משאר הכלים שציינת, הן מבחינת מכלולים והן מבחינת מנוע.
הבנתי שמדובר על דגם FX שמחירו במבצה 40 אלף,אבל לא חושב שאחד מאופנועי הזירו החשמליים - קיים מבצע כרגע2X50 ק"מ ביום ,תענוג גדול בדגם הזה.
לא נראה שמדובר על מבצע. מדובר על מימון של המצברים בנפרד מהאופנוע.
אז 40 אלף זה לאופנוע בלי מצברים ואז 300 שקל לחודש ל5 שנים.
וזה לכל הדגמים אם הבנתי נכון (הרעיון לא המחיר)
הדרך היחידה לעשות 100 ק"מ כביש מהיר ביום על FX זה להטעין אותו בעבודה.
הונדה crf 250 וסע לשלום
aki333 בינתיים הלך לטייל...
מה הבעיה בגיר של הפיציער?
קשיח, רועש ולא ידידותי.
הוא בסדר מחוץ לעיר כשאתה משחק בין חמישי לשישי אבל בעיר כשכל יציאה מהרמזור דורשת העברה של ארבעה הילוכים וכל בלימה דורשת ירידה חזרה, זה מאוד יותר מורגש.
אבל יכול להיות שאני מפונק מאז שאני על סוזוקי. אני זוכר את זה כחוויה לא טובה.
חבר'ה, תודה רבה על ההמלצות.
הממליצים על CRF25, מתכוונים לדגם ה-L או ה-M?
ה-L עולה בין 15k ל-10k יותר מהאפשרויות האחרות (מהזירו ירדתי) וצורך דלק יותר מהקיוואי קרוזר בלקסטר, כמו הלונסין (לגביי הקוואסקי אשמח לקבל מידע).
מה לגבי מרווח הטיפולים ועלויותיהם?
עלויות הביטוח של כולם זהה?
50 עד 250 סמ"ק כולם אותו ביטוח