סאונד בר נראה נחמד. אבדוק את הנושא. למרות שכרגע ממש התלהבתי מהhrmen kardon יש עליהם המון תשבוחות.
Sent from my SM-J500F using Tapatalk
סאונד בר נראה נחמד. אבדוק את הנושא. למרות שכרגע ממש התלהבתי מהhrmen kardon יש עליהם המון תשבוחות.
רסיבר עם רמקולים כנראה ישמע הכי טוב, כל השאר זה פשרות
תחליף לאישה יותר פושרת
אם המיקרולאב עוד רלוונטיים אני יודע איפה את יכול להתרשם מהם, אבל לא נראה לי שזה המצב.
בלי להעליב או לזלזל מישהו פה הציע מוניטורים של סטודיו ומאלו לא תקבל סאונד יפה וצבעוני אלא סאונד שטוח "משעמם" ומדוייק.
תגיד לי מה הולך לבקוע מהרמקולים בעיקר..
סרטים? מוזיקה?
רוצה לשלב בין שניהם?
מיקרולאב זה חמוד, יש בKSP.
אם תרצה עצה חופשי.. עד שאפשר להשתמש במה שלמדתי..
בולשיט בחזרה אליךבלי להעליב או לזלזל מישהו פה הציע מוניטורים של סטודיו ומאלו לא תקבל סאונד יפה וצבעוני אלא סאונד שטוח "משעמם" ומדוייק.
http://www.hometheater.co.il/article03597.html
מוניטורים או רמקולים "שטוחים" אינם מיועדים להאזנה רגילה אלא רק למיקסינג, הסאונד שלהם "מעייף" מדי,"מדוייק" מדי, "אנליטי" מדי, "קר" מדי וכו' ---- לא נכון.
נערך לאחרונה על ידי nihrider; 06-06-2016 בשעה 11:06.
בתור אחד שיש לו מוניטורים. רמקולים גדולים
ועוד כל מיני סוגי רמקולים.
מוניטור כרמקול לפנאי עדיף שלא.
הסאונד נשמע פחות חי. כן הוא מדוייק אבל פחות חי ברוב המקרים.
הווליום עבודה לרוב יחסית חלש כדי לשמור על אופי הסאונד במוניטור על פני כל טווח הווליום.
ברמקולים ביתיים יש נקודה כיפית שבה הרמקולים מספקים את הסאונד שאליו תוכננו יש לזה חסרונות אבל זה מספק חווית צפיה בסרט טובה בהרבה ממוניטורים
Sent from mTalk using windows 10 mobile
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
תשמע אני לא בא מזיז לך את המברג בעבודה.. רוצה להתווכח אפשר עד מחר.
מוניטור זה רמקול לדיוק ופה נגמר הסיפור.
רוצה לראות סרטים? רק בסראונד.
רוצה למחשב\מוזיקה? 2.1 או 2.0 אבל שלא יהיו מוניטורים.
כל מערכת סאונד שונה בהגברת התדרים שלה.
(דמיין איקוולייזר EQ מיוחד לכל סט רמקולים)
יש כאלו שהבאסים בהם מוגברים וחזקים ויש כאלו שפחות.
יש כאלו שבהם הטרבלים שולטים.. ויש כאלו שפחות.
קח דוגמא: אני כותב באס על רמקולים שבהם הבאס מוגבר.. זה נשמע לי חזק כאשר אני מקליט ואני יוצר לכן במיקס אני מנמיך את הבאס.
עכשיו ניקח את התוצר הסופי ונשמע במערכות סטנדרטיות שאינן מוגברות.. כנראה ששם הבאס בכלל יהיה חלש.
לכן כשיוצרים וממקססים משתמשים במוניטורים,לא מוגברים בשום תחום תדרים ומדוייקים מאוד.
אם זה נשמע טוב על המוניטורים.. זה ישמע טוב בכל מערכת סאונד.
יש שירים ששמעתי על מוניטורים ויותר אני לא יכול לשמוע אותם על אף רמקול אחר כי הם מאבדים כלכך הרבה מהתוכן שלהם.
ג'וני אומר "לא תקבל סאונד יפה וצבעוני אלא סאונד שטוח "משעמם" ומדוייק" וזה עובדתית לא נכון!
זאת לא המציאות. שומעים נהדר במוניטורים. במיוחד בסלון קטן כמו שיש לגיא.
ג'וני בעצמו אמר שיוצרי תוכן גורמים למוזיקה להישמע טוב במוניטור.
רמקולים "ביתיים" הם בעצם רמקולים פגומים שמנסים לחפות על הפגמים על ידי שינוי הדינמיקה של המוזיקה ככה שתשמע יותר קופצנית.
במוניטור אפשר לצבוע את הצליל איך שרוצים, הם מאפשרים שליטה מלאה על כך.
המיקרולאב הם תקציביים מעולים, ממש יוצאי דופן בקטגוריית רמקולים למחשב, אבל בכלל בכלל לא ברמה של המוניטורים הנ"ל.
בסוף אני אשאיר את הרסיבר עם זוג רמקולים מדפיים של wherfadle שמנגנים ממש יפה ואקנה שידת טלויזיה חדשה שהרסיבר יכול להיות מוסתר בתוכה. רק הרמקולים יהיו בחוץ. עכשיו השאלה איך מחברים רסיבר למחשב שלי. צריך לבדוק את הנושא לעומק. הגעתי למסקנה ששום רמקול מחשב או סאונד בר באמת יספקו את הסחורה בתקציב שלי בכל אופן.
נערך לאחרונה על ידי guyg; 07-06-2016 בשעה 01:50.
אחד מאלה
http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=rca%203.5
אולי ג'וני יכול להמליץ על משהו שלא יפגע בסאונד ובכיס
עדיף חיבור דיגיטלי אבל לא אמרת אם יש לך במחשב וברסיבר
יש לרסיבר כניסת HDMI?