עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 18

אשכול: מסלולי רכיבה

Member

מסלולי רכיבה

נערך לאחרונה על ידי Juv; 05-06-2016 בשעה 14:42.

Senior Member
    וואו אני מברך אותך שתדע לך.
    אהבתי++

אפשר לחלק את זה לצפון מרכז ודרום?
    ככה יהיה יותר קל לנווט בין כל מה שהעלית פה
    תענוג!

Banned

Member
    זה מתחיל בעיקרון מצפון לדרום... אפשר לומר שעד ספיישל בת שלמה (כולל) זה צפון; אחר כך עד מסילת ציון זה מרכז והשאר דרום. יש עד כל כך הרבה, אני פשוט מהצפון לכן מכיר יותר מהאזור שלי... מקווה שחבר'ה מהמרכז והדרום וגם הצפון הרחוק יוסיפו מהידע שלהם

בינתיים הנה דוגמא לאנדורו בצפון

https://youtu.be/-lf8396f_FU

Member
    זה מתחיל בעיקרון מצפון לדרום... אפשר לומר שעד ספיישל בת שלמה (כולל) זה צפון; אחר כך עד מסילת ציון זה מרכז והשאר דרום. יש עד כל כך הרבה, אני פשוט מהצפון לכן מכיר יותר מהאזור שלי... מקווה שחבר'ה מהמרכז והדרום וגם הצפון הרחוק יוסיפו מהידע שלהם

בינתיים הנה דוגמא לאנדורו בצפון

https://youtu.be/-lf8396f_FU

Member
    בהמשך לשרשור:

אני חושב שהדרך הכי טובה להתרשם ממסלול היא דרך עיניי הרוכב, חשבתי להתחיל לצרף לינקים לסרטונים מכל מסלול שארכב בו (או שרכבתי). יכול להיות מגניב אם עוד אחרים יוסיפו

מתחיל (הוספתי עוד שני מקומות):

כפר החורש - לסרטון

סינגל היוגב/מגידו - לסרטון

חורשן - לסרטון 1 לסרטון 2 לסרטון 3 לסרטון 4 לסרטון 5

מצר/מענית - לסרטון

ספיישל קיסריה - לסרטון 1 לסרטון 2

מתחם מסלולי חדרה - לסרטון 1 לסרטון 2

מצפה מודיעין - סינגל ענבה (אדום) - לסרטון

מערות חזן/אמציה - לסרטון

עדולם - לסרטון

ספיישל איתן - לסרטון

Senior Member הסמל האישי של doutsh
    רעיון מאד מבורך, הביצוע קצת לוקה בחסר...
    שם של סינגל + נ.צ עלום לאמצע היער או למגרש חנייה לא ממש עוזר ועדיין נצטרך מישהו שמכיר שיראה לנו.
    הייתי ממליץ במקום נ.צ להעלות הקלטה של המסלול, או לפחות נ.צ + הסבר קצר איך למצוא את הכניסה לסינגל במקרה שהסינגל עצמו ברור ובלי הרבה פיצולים.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי doutsh צפיה בהודעה
    רעיון מאד מבורך, הביצוע קצת לוקה בחסר...
    שם של סינגל + נ.צ עלום לאמצע היער או למגרש חנייה לא ממש עוזר ועדיין נצטרך מישהו שמכיר שיראה לנו.
    הייתי ממליץ במקום נ.צ להעלות הקלטה של המסלול, או לפחות נ.צ + הסבר קצר איך למצוא את הכניסה לסינגל במקרה שהסינגל עצמו ברור ובלי הרבה פיצולים.
    היי,

הרעיון היה לתת הכוונה כללית, אפשרות לבחור איזור לפי סגנון רכיבה מועדף, ואם מישהו רוצה לדעת פרטים מדויקים על סינגל/אזור ספציפי - כאן המקום לשאול.

לדוגמא: אם מתחשק לי השבוע לרכב בצפון ואני לא סגור על מקום, אני יכול להיכנס לשרשור, לבחור מקום שנראה מגניב, ואז לשאול בפורום, בהקשר לאותו מקום: איך מגיעים, מה אופי המסלול, דרגת קושי, מקומות לחנות עם הרכבים וכו'. כך לאט לאט ייבנה מאגר מידע על מסלולי רכיבה בארץ.

אגב, בהרבה מקרים, מגיעים לאזור לנקודה מרכזית ומשם די בקלות מתחילים למצוא סינגלים לבד, זה גם חלק מהכיף.

אתה מוזמן לתרום מהידע שלך

Senior Member הסמל האישי של doutsh
    לצערי אין לי הקלטות של מסלולים, אבל אני אתן הכוונה לכניסה של שני סינגלים מוכרים שיוצאים ממצפה מודיעין -
    "הכחול" - סינגל מעגלי לא קצר (20 דק' הקפה (?)) ודי זורם, טוב למתחילים או כחימום - נכנסים למצפה מודיעין מ443 ומיד פונים ימינה לכביש שיורד לכיוון המעבר התת קרקעי. בצומת הראשונה עוד לפני המעבר פונים שמאלה ומיד עולים שמאלה ב90 מעלות מהכביש אל הכניסה לסינגל הכחול. מכאן עוקבים אחרי הסימון שבילים הכחול לאורך כל ההקפה.

"תל חדיד" - הקפה יותר קצרה (5 דק'?) ומעט יותר מאתגרת. יש באמצע שני דרופים רצופים שכדאי לשים לב אליהם - שוב נכנסים למצפה מודיעין ופונים שמאלה רק שהפעם ממשיכים ועוברים במעבר התת קרקעי. בצומת שאחרי המעבר פונים שמאלה ועולים על שביל עפר רחב. ממשיכים עם השביל כמה מאות מטרים עד שרואים משמאל אנדרטה עם שולחנות קקל ושבילים. מיד אחר כך יש צומת בה פונים שמאלה לשביל שהופך להיות ההתחלה של הסינגל.

Member
    תודה !

בהמשך לשיתוף הידע:

לפני כמה שנים רכבתי במסלול ביער כרמון (מזרחית לאשקלון), בשבוע שעבר פגשתי כמה חבר'ה מהדרום שסיפרו שהמסלול עוד קיים ואפילו במצב טוב.

מישהו רכב שם לאחרונה ויכול לעדכן?

תודה מראש

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Juv צפיה בהודעה
    תודה !

בהמשך לשיתוף הידע:

לפני כמה שנים רכבתי במסלול ביער כרמון (מזרחית לאשקלון), בשבוע שעבר פגשתי כמה חבר'ה מהדרום שסיפרו שהמסלול עוד קיים ואפילו במצב טוב.

מישהו רכב שם לאחרונה ויכול לעדכן?

תודה מראש

מתכוון למסלול

Junior Member
    תודה רבה דבר ראשון על כל המידע
    ואני אשמח לדעת לגבי קו 400 מה אני אמור לראות בשטח, לאיזה כיוון הוא מתקדם (צפון/דרום) ואיפה הוא עובר.
    עקרונית אני משתמש באפליקציית עמוד ענן וראיתי שהנצ שרשום נמצא ליד יער קולה.

Junior Member
    מקפיץ את השרשור המרתק הזה, אשמח לשמוע מבעלי נסיון אלו מסלולים מותאמים לרוכבים בתחילת הדרך עם עדיפות למרכז הארץ,
    תודה מראש לכל העוזרים.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Member
    היי,

לדעתי האזור שהכי יתאים לרוכבים מתאימים הוא אזור יער בן שמן

Senior Member
    במרכז ובשפלה רוב יערות קק"ל עם שבילי כורכר טובים או בינוניים שכל רכב עובר בהם. מסלול קצר שאני בתור ירוק יעשה סולו הוא חרובית בית ניר ובכלל כל האזור מרושת בשבילי כורכר עבירים. צריך רק שהבוץ יתייבש.