תוצאות 1 עד 7 מ 7

אשכול: מורה נהיגה מומלץ A1

Junior Member

מורה נהיגה מומלץ A1

שלום,
    אני בן 21 ומעוניין להוציא רישיון על אופנוע, אני מחפש בהרבה מקומות מורי נהיגה מומלצים שקרובים אליי ולא מוצא, מישהו כאן מכיר מורה נהיגה מומלץ באזור מערב ראשל"צ?
    בנוסף, מה טווח המחירים לשיעור? יש לי כבר רישיון על רכב בערך 4 שנים ואני זוכר שחברים שלי שילמו בערך 80 ש"ח לשיעור על אופנוע, המחיר לשיעור או לטסט השתנה היום?
    תודה רבה.

Junior Member
    אני מבין שיש כאן הרבה רוכבים ותיקים שלא זוכרים את התקופה שהוציאו רישיון ושאין פה הרבה אנשים שמכירים מורי נהיגה באזור שלי, אבל אם מישהו יוכל לענות על שאר השאלות זה יעזור מאוד

Senior Member
    אם אתה רוצה שאנשים שמכירים את ראשון לציון יכנסו לשרשור שלך, תנסה לכתוב בכותרת שזה מה שאתה מחפש.
    מה שקיבלת במקום זה, 74 צפיות של אנשים שלא מכירים בראשון ואלה שכן מכירים לא טרחו להיכנס בכלל.

גדי ברמת גן\גבעתיים נחשב מורה מצויין אם בא לך באמת ללמוד לרכוב ולא רק לעבור טסט.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי nihrider צפיה בהודעה
    אם אתה רוצה שאנשים שמכירים את ראשון לציון יכנסו לשרשור שלך, תנסה לכתוב בכותרת שזה מה שאתה מחפש.
    מה שקיבלת במקום זה, 74 צפיות של אנשים שלא מכירים בראשון ואלה שכן מכירים לא טרחו להיכנס בכלל.

גדי ברמת גן\גבעתיים נחשב מורה מצויין אם בא לך באמת ללמוד לרכוב ולא רק לעבור טסט.
    רמת גן גם אופציה ובמיוחד אם אתה אומר שהוא מלמד מעבר מלעבור טסט, רק שגדי זה כללי מדי.
    מה השם המלא? מה שם בית הספר? לא מוצא כלום באינטרנט.

Senior Member

Junior Member
    המגרש טסטים בראשון הוא דווקא במזרח העיר (אזור גן נחום, ממש קרוב לתחנת רכבת הראשונים) ולכן כל מורי הנהיגה לאופנוע מתרכזים שם.

המורה שלראייתי היה המקצועי מכולם היה מורה בשם עופר (אני למדתי אצל מורה אחר) ואף שלחתי חבר ללמוד אצל אותו עופר A1 והוא היה מאוד מרוצה.
    חבר אחר שעשה רישיון A אצל עופר גם אמר שהוא נראה הכי מקצועי בראשון לציון.
    שים לב שרוב המורים שם "מספחים" את התלמידים אחד לשני כאשר אחד המורים יוצא מהמגרש (טוב או לא כל אחד יראה זאת אחרת).
    לא זוכר אם גם תלמידים של עופר יצאו עם מורים אחרים (עברו 3 שנים מאז..), אבל אני בוודאות קיבלתי ממנו כמה טיפים חשובים שיצאתי איתו.

מספר הטלפון שלו: 052-2746194

בהצלחה!
    נערך לאחרונה על ידי Luckyklein; 08-06-2016 בשעה 17:39.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Luckyklein צפיה בהודעה
    המגרש טסטים בראשון הוא דווקא במזרח העיר (אזור גן נחום, ממש קרוב לתחנת רכבת הראשונים) ולכן כל מורי הנהיגה לאופנוע מתרכזים שם.

המורה שלראייתי היה המקצועי מכולם היה מורה בשם עופר (אני למדתי אצל מורה אחר) ואף שלחתי חבר ללמוד אצל אותו עופר A1 והוא היה מאוד מרוצה.
    חבר אחר שעשה רישיון A אצל עופר גם אמר שהוא נראה הכי מקצועי בראשון לציון.
    שים לב שרוב המורים שם "מספחים" את התלמידים אחד לשני כאשר אחד המורים יוצא מהמגרש (טוב או לא כל אחד יראה זאת אחרת).
    לא זוכר אם גם תלמידים של עופר יצאו עם מורים אחרים (עברו 3 שנים מאז..), אבל אני בוודאות קיבלתי ממנו כמה טיפים חשובים שיצאתי איתו.

מספר הטלפון שלו: 052-2746194

בהצלחה!
    רשמתי לי אברר בין השניים שהומלצו כאן.
    תודה על העזרה!