http://cars.walla.co.il/item/2967452
סטטיסטיקה לא קלה ומעוררת מחשבות.
מישהו מוכן להסביר את המשפט "מתחילת השנה הנוכחית נהרגו כבר 17 רוכבי אופנוע, חלקם באופן קשה"?
יש דרך קלה למות?
http://cars.walla.co.il/item/2967452
סטטיסטיקה לא קלה ומעוררת מחשבות.
מישהו מוכן להסביר את המשפט "מתחילת השנה הנוכחית נהרגו כבר 17 רוכבי אופנוע, חלקם באופן קשה"?
יש דרך קלה למות?
הנה עוד אחד, בהמשך לשרשור הקודם שלי :
״על הרוכב לאגף את גוש המכוניות הממתין למופע הירוק ולחפש נקודה מתאימה להמתנה לחציית הצומת.״
או במילים אחרות, מפיו של מדריך ל״רכיבה נכונה״ ....
בצע עבירת תנועה!
ברצינות ? זה הטיפ ? לא לעמוד ברמזור כמו כל המכוניות?
שטויות במיץ גזר!!!
כך יעשה לרוכב אשר יעמוד ברמזור כמו מכונית
סיבוב בונוס עם נחיתה על הגג:
https://www.youtube.com/watch?v=ocYRC_QpeeY
נערך לאחרונה על ידי nihrider; 06-06-2016 בשעה 10:20.
בשני המקרים לא נשמר מרחק והמהירות לא תאמה את תנאי השטח.
בנוסף, עושה רושם שהראשון לא בדק מראות והשני בכלל רק עם מראה אחת, והוא בכלל הסתכל ימינה.
חוצמזה נהגי הרכב נבלות סרוחות.
קרה גם לי ביבנה לפני כמה שנים, למזלי במהירות נמוכה יותר , הייתי ראשון ברמזור וחוץ מכמה שריטות לאופנוע לא קרה כלום.
המצב רק מחמיר. הסמארטפון הפך למרכז החיים גם בתוך האוטו
מפחיד כמה שזה נכון.
לעניין הכתבה, הנושאים האלה נטחנו עד דק אבל היות וזה נושא כ"כ חשוב של חיים ומוות שווה תמיד לחדד, מבחינתי:
-קריאת השטח ותכנון נתיב הרכיבה.
-צפייה קדימה וזיהוי גורמים מסכנים ומתפרצים.
-רכיבה חלקה עם כמה שפחות בלימות
לא להיכנס למצבים שיפתיעו אותכם.
לא לעקוף מימין.
להזהר מרכב שיפנה עליכם שמאלה.
צמתים-אחד הגורמים הכי מסוכנים, להאט לפני חציית צומת או יציאה מרמזור, סריקה ימינה ושמאלה.
עמידה ברמזור בראש הטור בצידי הנתיב..
-ריכוז ברכיבה, אני נגד דיבוריות, או מוזיקה ברכיבה, מספיקה הפניה של הראש הצידה או למטה לחצי שנייה ואתם בתוך רכב שבולם מלפניכם.
באופן כללי, לשמור על כשירות הרכיבה שלכם, כל אחד באופן שיבחר, קורסים, ימי רכיבה, תקינות הכלי וכמובן מיגון כמוצא אחרון של הגנה.
Tracer 900
אנחנו צריכים לצאת במחאה נגד שימוש בטלפון בנהיגה.
אצלי נהגים צעירים זה עוד יותר חמור, אבל זה חמור אצל כולם.
אני רואה אצל נהגים צעירים, ברגע שהטלפון מצלצל זה כל מה שמעניין אותם.
המצב נהיה מטורף לגמרי, לא הגיע הזמן לעשות משהו בנידון?
ואף אחד לא אומר כלום על זה שכפיר מצולם עם מגן צוואר!
ריספקט !!!
קצת סטיה מהנושא,
עד כמה זה יעיל מבחינת מיגון (המגן צוואר)וכמה זה מעיק ומסרבל אם בכלל?
ככה נראה מגן צוואר ? זה ממש מפלצת.
שקלתי ושוקל לקנות בעקבות ההמלצות שלך אבל זה נראה לא פשוט להסתחב עם זה
זה חלק מה"מחיר" , מי שלא יכול לסבול את החום, שיצא מהמטבח.
The Leatt STX Neck Brace
Conclusion
I'll be the first to admit that it will take some time before the majority of street riders will adopt a Leatt Brace.
But the same thing could have been said about full-face helmets, motorcycle-specific boots and gloves and even jackets (and pants).
Not to mention high-visibility colors, which I'd like to think we've been promoting here on webBikeWorld for more than 11 years and which only now have become popular.The main take-away from my experience with this product is that it wears much more gently than it looks. To me, that was the biggest surprise.I can put it on and really don't notice it's there, and that's a good thing.
Perhaps someday a Leatt Brace type device will be incorporated in every motorcycle jacket -- along with the "perfect" back protector.
Until then, know that the STX street version of the Leatt Brace is wearable and fairly comfortable, if expensive and perhaps a bit odd-looking.
I will leave you with this:
As you find yourself sailing through the air in the slow motion time that usually happens milliseconds before impact, let's hope you're not thinking "I should have bought a Leatt Brace".
Let's hope you're actually wearing one -- and 100% of all that other gear!
נערך לאחרונה על ידי MasterOz; 06-06-2016 בשעה 14:01.
קרא את הביקורת המלאה ובלי להעליב...רוב הרוכבים לא חושבים שהחיים שלהם שווים את סכום ההשקעה.
אמרתי שאני פוחד שזה נראה גדול ומסורבל וקשה לסחיבה בנוסף לכל שאר הציוד אבל בביקורת שלך כתוב שאפשר לקפל את זה לתוך תיק מיכל
נראה שזה מתקפל קצת