עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 27 מ 27

אשכול: ייעוץ לגבי כלי ראשון a1

Junior Member
    ערב טוב חברים
    קודם כל תודה רבה על העזרה שלכם..
    במידה ואני מחליו ללכת על כלי משומש אתם ממליצים לקנות מחנות אופנועים? כי הבנתי מכמה אנשים שזה לא כל כך ממולץ..
    במידה וכן אתם מכירים מקומות באיזור ירושלים שאני יכול לברר ולבדוק על כלים למכירה?

Senior Member
    תשמע, גם מאדם פרטי וגם מחנות אי אפשר באמת לדעת, אבל חנות היא בראש ובראשונה קיימת לעשות רווח, בעוד שאדם פרטי יש לו אלף ואחת סיבות למכור כלי. אם הבעיה היא בתשלומים ואתה לא מוצא את הכלי שאתה רוצה משומש מאדם פרטי אז חנויות הן אופציה טובה אבל תבדוק בעצמך ותברר אם יש איזושהי אחריות על הכלי וכו'.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי TundraOG צפיה בהודעה
    תשמע, גם מאדם פרטי וגם מחנות אי אפשר באמת לדעת, אבל חנות היא בראש ובראשונה קיימת לעשות רווח, בעוד שאדם פרטי יש לו אלף ואחת סיבות למכור כלי. אם הבעיה היא בתשלומים ואתה לא מוצא את הכלי שאתה רוצה משומש מאדם פרטי אז חנויות הן אופציה טובה אבל תבדוק בעצמך ותברר אם יש איזושהי אחריות על הכלי וכו'.
    הבנתי..
    ויש מקומות מסוימים בירושלים שאתה מכיר וממליץ לבדוק שם?
    ועוד משהו ששכחתי לציין, לגבי נסיעת מבחן התקשרתי היום למטרו מוטור בירושלים ושאלתי אם יש אפשרות לנסיעת מבחן על נינגה 250 הם רשמו את הפרטים שלי ואמרו שינסו לסדר לי נסיעה.. לא הבנתי בדיוק איך עובד הנסיעת מבחן זה כאילו אם יש להם אפשרות אז הם נותנים נסיעת מבחן? קצת לא ברור איך זה עובד.. כי לפי מה שהבנתי פשוט מבקשים ומקבלים נסיעת מבחן..
    נערך לאחרונה על ידי naor6096; 22-06-2016 בשעה 01:21.

Member
    לפני כשבועיים גם אני חפשתי אופנוע ראשון, בהתחלה חפשתי משומשים אבל לא מצאתי משהו נורמלי. רוב הכלים מבחורים צעירים שפתחו להם את התחת, ובנוסף קנו אותם במחיר די גבוהה ומנסים למכור כלים שנת 2014-2015 במחיר שקרוב מאוד לכלי חדש.
    בסוף רכשתי Z250 חדש ובנתיים אין תלונות, ממש מבסוט עליו.
    לגבי הנסיעת מבחן, ממליץ לך לבדוק אצל YD motors בתלפיות. יש לך רק ביטוח חובה בנסיעת מבחן אז סע בזהירות.
    לפני שאתה סוגר על הנינג'ה, תבדוק את ה z250 כי לדעתי הרבה יותר נוח לשבת עליו (והוא הרבה יותר יפה).
    בכל מקרה אם אתה לוקח נינג'ה אז רק בלבן!

בהצלחה.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    מצטרף על ההמלצה על YDMOTO ותיגש גם למיסטר מוטו (עופר אבניר) אני טיפלתי אצלם מזה כ6 שנים והם אחלה.
    אישית לא הייתי רוכש חדש כרוכב מתחיל מכמה סיבות:
    1. אני מניח שתרצה להתקדם עם הזמן.
    2. כרוכב חדש סבירות גבוהה לטעויות ( ממליץ גם בשלב שאתה כבר מתחיל להכיר את הכלי לצאת לקורס רכיבה מתקדמת )
    3. ירידת ערך של הכלי ( בייחוד אם יש בכוונתך תוך פרק זמן קצר לשדרג את הרשיון).
    בהצלחה

Junior Member
    ערב טוב חברים
    כן דיברתי עם החנות הזאת yd בתלפיות האמת שהיום הם חזרו אלי ואמרו לי שאין אפשרות לעשות מבחן על הנינגה אבל כן יש אפשרות עלz250.. וזה בדיוק השיקול שלי בלקנות כלי חדש כי בדקתי כלים משומשים ובאמת הם נראים גמורים ויקרים מידי..

Junior Member
    חברים סליחה שאני משגע אותכם פשוט זה המקום היחידי שאני יכול להתייעץ..
    מצאתי נינגה 250 sl סוף שנת 2015 טסט לשנה עשה 6700 עדיין באחריות החברה.. יש לו מקדימה ליד הוינקר הימיני שיפשוף בצבע עקה החלקה של הרוכב.
    השאלה שלי היא כזאת במידה ואני יחליט לקנות איזה בדיקות.צריך.לעשות? צריך לקחת לבדיקה במוסך?

Senior Member
    אתה הולך לשלם 20000 שקל על אופנוע, אתה באמת רוצה להתקמצן על עוד 500 שקל לבדיקה?
    אחריות הרי לא מכסה נזקים שהבעלים הקודם עשה.

Senior Member
    מחזק בדבר הבדיקה (בייחוד כשברור שהאופנוע עבר החלקה).

ומוסיף שלעניות דעתי אלא אם החיסכון באמת מהותי, לך ותרכוש כבר חדש בראש שקט.
    בשביל לחסוך כמה אלפים בודדים זה סתם הימור ואתה גם מפסיד את ההנאה שברכישת כלי דנדש ותנאי תשלום נוחים (אגב, האם למשל בדקת על הנחה במזומן?).

נ.ב.
    ככל שאינך נעול על האופנוע, יש בימים האחרונים את המבצע של ה-KTM 200 ששווה לבדוק אותו.

Junior Member
    אז לפי מה שאתם אומרים צריך לבדוק את הכלי.. יש מקום מסוים שאני צריך לקחת אותו לבדיקה או כל מוסך אופנועים יכול לבדוק לי את הכלי? במידה והכלי לא תקין מי צריך לשלם את תשלום הבדיקה בעל האופנוע או אני?
    לגבי ktm אתה יכול קצץ לפרט על הכלי? אפה אני יכול לבדוק על המבצע?

Senior Member
    יש מכוני בדיקה בכל הארץ (באיזה איזור אתה? לפינסה נוכל להכווינך).

בדרך כלל נהוג שהקונה משלם אלא אם מתגלה איזה ריג׳קט רציני ואז המוכר משלם (עליכם לסכם מראש. כך גם יש כאלה שמתחלקים חצי חצי אבל לרוב זה לא קורה). בכל מקרה, ככלל ממליץ שלא לחתום על זכרון דברים בדבר הרכישה בטרם הבדיקה כדי להימנע מאי נעימויות.

לגבי ktm תוכל לבדוק באתר שלהם וגם לחפש כאן בפורום מידע.

http://ktmracing.co.il/?CategoryID=587&ArticleID=723

Junior Member
    הבנתי אחי.
    שמעתה על הכלי יוסאנג gt 250r יש עליו המלצות טובות?
    ושוב פעם תודה רבה רבה על העזרה!