עמוד 7 מתוך 16 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון
תוצאות 91 עד 105 מ 231

אשכול: ירידת ערך הכלי לאחר הוזלה של היבואן

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של MasterOz
    אחרי 89 הודעות ולא הבנת את הנקודה, זה מה שהזוי...

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    חברה לא הזוי בכלל, חבר יצא בהרגשה רעה שהפסיד כסף סתם, למי שזוכר בדיוק אותו החבר
    השבית את האופנוע שלו למעלה מחצי שנה כי לא היה לו כסף לביטוח.

אי אפשר להתווכח שזה מקומם ומרגיז, אפשר לדבר על הגישה והדרך, אבל אני בטוח שכל אחד
    שהיה חווה דבר דומה היה זועם ובודק איך אפשר למזער נזקים, אם בכלל.

קנית כלי עבודה ב-45 ש"ח המוכר הילל ושיבח אותו ולי לא הייתה סיבה שלא להאמין לו, אחרי שימוש וחצי
    הכלי נשבר. קניתי שוב את אותו סוג הכלי הפעם ממישהו אחר ב-150 ש"ח ואני שמח עד הגג על הרכישה
    ומתבאס קשות על ה-45 ש"ח שהוצאתי לשווא. עכשיו תכפילו את זה עשרות מונים...
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    מה שהזוי בעיני זה שאני קורא לא פעם אנשים מייללים ועל המיסוי, מחירי הביטוח ,היבואנים,מיסוי על הקסדות ואף אחד לא קם לבדוק למה כמה ואיך אפשר לשנות.
    אז להבדיל מאותם חבר'ה שהיו מעטים ויצאו נגד מחירי הביטוח מה מישהו מכם עשה לטובת הוזלת מחירים.
    מבחינתי את הלקח שלי למדתי והמצחיק הוא שלתפיסתי מאחר ואני לא רואה אתכן עצמי רוכש כלים חדשים אי פעם ואני מניח שרבים אחרים פשוט יחכו למבצע מחירי המשומשים ימשיכו להיות גבוהים בתוכם הבאנריט שלי שנמצא במצב נדיר לכלי בגילו.
    כמובן שהוא עדיין למכירה.
    אני ממשיך בדרכי ואני מבטיח לעדכן בכל מה שאמצא סך הכל מדינה חופשית ולא עלי יקום או יפול דבר (או שכן:-))

Sent from my P023 using Tapatalk

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

שבת שלום
    נערך לאחרונה על ידי lokimonster; 25-06-2016 בשעה 10:26.

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    מה שהזוי בעיני זה שאני קורא לא פעם אנשים מייללים ועל המיסוי, מחירי הביטוח ,היבואנים,מיסוי על הקסדות ואף אחד לא קם לבדוק למה כמה ואיך אפשר לשנות.
    אז להבדיל מאותם חבר'ה שהיו מעטים ויצאו נגד מחירי הביטוח מה מישהו מכם עשה לטובת הוזלת מחירים.
    מבחינתי את הלקח שלי למדתי והמצחיק הוא שלתפיסתי מאחר ואני לא רואה אתכן עצמי רוכש כלים חדשים אי פעם ואני מניח שרבים אחרים פשוט יחכו למבצע מחירי המשומשים ימשיכו להיות גבוהים בתוכם הבאנריט שלי שנמצא במצב נדיר לכלי בגילו.
    כמובן שהוא עדיין למכירה.
    אני ממשיך בדרכי ואני מבטיח לעדכן בכל מה שאמצא סך הכל מדינה חופשית ולא עלי יקום או יפול דבר (או שכן:-))

כל הכבוד לך, אני איתך.
    אמן ירבו כמוך במדינה כמו שלנו שכולם שותקים ומתלוננים.

מתנצל על השגיאות כתיב אני ללא מחשב כרגע וללא הפלאפון שנדרס בכביש חוצה שומרון ומשתמש בטאבלט של הילד ( לא רגיל לתפעול שלו )
    ותודה duadi

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

זה יהיה עדכון אחרון בנושא למשך תקופה ארוכה.
    אני בגדול עומד מול משרדי הממשלה שאמונים על הנושא מלווה בעורך דין שדואג שלא יגלגלו אותי מהמדרגות.
    היו גימגומים מטעם משרדי הממשלה רלוונטיים לנושא, ואנו עוברים את כל בעלי התפקידים עד למחלקות המשפטוית שצריכה לתת תשובות על נושאים רבים שלא רק קשורים לייבוא אופנועים גם קסדות חלקים וכו'.
    הובהר לי (ברור לי) שזה הולך להיות תהליך ארוך וגם ייתכן שבסופו חוץ מלהבין שלא ניתן לשנות כלום/הלובי של בעלי האינטרסים הכלכליים חזק מהכל אבל לפחות נדע למה אנו צריכים אפוד זוהר בארגז ( שאלות שהעלנו הן בנושאים כגון יבוא חלפים, ציוד, תקנים, ריכוזיות, רגולציה ועוד הרבה - על כל תשובה יש לנו עוד 3 שאלות, אם יש למישהו שאלות ותלונות ניתן לשלוח לי בפרטי ואני אציג אותן בפני האדם הרלוונטי).
    כמובן שיש כלכך הרבה גופים וחוקים שצריך להצליב את הדברים ולעשות סדר "בפלונטר".
    אחרי שאסיים להבין את הרשויות אוכל לבוא בטענות ליבואנים (ולרשויות) וכמובן לקבוע יעדים בהם מה אני רוצה להשיג ואולי אצליח לשכנע אתכם במה אנו כקהילה של רוכבים רוצים להשיג.
    אני חייב לציין שהנושא מעניין ודורש זמן שאין לי אבל כמו שאמרתי לאט ובטוח בתחילתו של דבר אני אדם אחד מול כולם.
    סליחה שאני מרגיז אחדים מכם כמובן שזה לא אישי.
    נערך לאחרונה על ידי lokimonster; 06-07-2016 בשעה 13:57.

Senior Member
    רק מעניין אותי אם היית כזה לוחם צודק, אם היית בצד המרוויח

ניצן - ככה טרי מהיום: עוד פעם מורידים מס?
    אפשר לנחש איך זה יגמר, המס יורד ב-20% המחירים יורדים ב-2%.

וזו לא תגובה שלי!

ציטוט נכתב במקור על ידי nitzann84 צפיה בהודעה
    רק מעניין אותי אם היית כזה לוחם צודק, אם היית בצד המרוויח
    זה לא ממש משנה, 90% מתושבי המדינה אינם לוחמי צדק וחיים מצויין עם העוולות והקיפוח.
    החיים של כולם תותים בקצפת.
    השאלה שלך לא הוגנת, מלחמת צדק באה ממקום כואב לא ממקום של רווחה,
    בוא נבדוק סטטיסטיקה של שליחי טרור מקלנדייה לעומת רמאללה.
    אם יש לך ראייה רחבה, אם היה כואב לך באמת, אם היה כואב לכולנו באמת,
    היינו מצטרפים למאבק כולל - גם אם בדרך יכול מישהו להפגע.
    אבל כשכל אחד חושב על התחת של עצמו, ברגע שקם מישהו ממקום כואב...
    תמיד יהיה מישהו שיגיד "הי, אל תעשה גלים" זה מפריע לי.
    זו ראייה קצרת טווח, לא נכונה, אגואיסטית ובעיקר...מנציחה את הבעיה.

Senior Member
    אבל חבר, הוא חושב רק על התחת של עצמו והולך עם זה הראש בקיר.
    יש הנגשה של מוצר לציבור, הורדת מחירים, ורק במדינת ישראל אנשים יקומו ויבכו שזה פוגע להם בכיס.
    כלכלה ליברלית, היצע וביקוש,
    בדיוק כמו האנשים שקנו את הפלאפונים הראשונים ואחרי שנה היו שווים שליש מחיר, והלאה בכל תחום,-מוצרי צריכה בסיסים וכו'.
    תחרות בשוק מייצרת הורדת מחירים
    מה היה עדיף? שינון ישמור על הכיס אבל כל הקולקטיב יפגע?...מי פה חושב רק על עצמו?....

ניצן כנראה שאתה בוחר לאילו חלקים מהמלל הרב שהיה פה להתייחס ואילו לא!
    בגדול הטענה שלי שאין פה הנגשה של אופנועים לכלל הציבור ושאותו מבצע אינו מהווה הוזלה כאם חיסול מלאי!
    יש פה סף רווחים ענק שהיבואנים גורפים לכיסם וכשאמרתי 30 אחוז רווח יודעי דבר אמרו שאני אופטימי.
    יש פה (מגובה בהקלטה) חוסר יושרה של היבואנים שלא מעדכנים את הסוכנים על מבצע שיוצא על מנת שאותו איש מכירות לא יעדכן את הלקוח שיחכה יום וירכוש במחיר מבצע את הכלי.
    יש פה שוק ריכוזי שבו חברה דוגמת מטרו מייבאת יותר מפירמה אחת של אופנועים ובכך שולטת בשוק ועל-פי קביעה שלה יושפע מחירון החדשים שהיא מייבאת וכפועל יוצא המשומשים!
    יש פה לובי עצום של יבואני הרכב שמתנגדים שנביא ציוד כגון קסדות אביזזרים או חלקי חילוף מחו"ל על מנת שנאלץ לרכוש מהם (ראה כל הנסיונות הברחה מתחת הרדאר של המכס, מכון התקנים ושאר תלונות של אנשים - אני הכל קונה בארץ) אותו הסיפור עם ייבוא הצמיגים.
    אין פה ייבוא מקביל שמאפשר תחרות אמיתית והיבואנים יעשו כל שביכולתם למנוע זאת!
    ישנן טענות אין ספור, אכלו לי שתו לי, רימו, המכס החזיר, הדואר לא אישר ושאלות איך לייבא קסדה מחו"ל - כולם שומרים על הכיס של עצמם - בוכים ולא עושים כלום!
    אני הכל קניתי פה בארץ הקודש בכסף שהרווחתי בעבודה קשה והזכות הבסיסית שלי זה לשמור עליו ולהבין לאן הוא נעלם ואם הייתה שם לב לכתוב הייתה מגלה שאני אפילו לא מחפש תמורה לעצמי!
    ולבסוף מי אתה שתקבע לי אם לשמור על התחת שלי או לא ולמה אתה מרגיש מאויים כלכך מהסיפור הזה?
    אתה זוכר כלכלה חופשית, מדינה חופשית - לא גנבתי מאף אחד וזכותי לברר את הזכויות שלי ואת החובות של היבואנים או של המחוקק להגן עלינו!

כמו שאמרתי הדברים יזוזו לאט ויש/ויהיה עוד הרבה לדווח - תוצאות הלוואי!
    נערך לאחרונה על ידי lokimonster; 06-07-2016 בשעה 15:15.

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    המלחמה הכוללת של ינון צריכה להתבצע במסגרת מועדון האופנועים הישראלי ולא כפרש בודד מכמה סיבות.

1. מלחמה כזו עלולה להזיק לפעמים יותר מאשר להועיל.
    2. ישנם תהליכם שקורים כרגע ברקע שעלולים להינזק.
    3. הכוח כמועדון מול העוצמות שינון נלחם בהם גדול יותר.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

ציטוט נכתב במקור על ידי nitzann84 צפיה בהודעה
    אבל חבר, הוא חושב רק על התחת של עצמו והולך עם זה הראש בקיר.
    ...
    בדיוק כמו האנשים שקנו את הפלאפונים הראשונים ואחרי שנה היו שווים שליש מחיר, והלאה בכל תחום,-מוצרי צריכה בסיסים וכו'.
    תחרות בשוק מייצרת הורדת מחירים
    מה היה עדיף? שינון ישמור על הכיס אבל כל הקולקטיב יפגע?...מי פה חושב רק על עצמו?....
    זה מה שאתה ואחרים פשוט לא מצליחים לתפוס, זה מפתיע אותי כל פעם מחדש.
    תן לי להסביר לך משהו בנושא הספציפי הזה...
    יבואן שמביא בגדים ובאופן קבוע, פעמיים בשנה מוריד מחירים כשמתחלפות העונות, זה מובן.
    עזוב רגע את המחיר האמיתי של המוצר עצמו, היבואן מביא ביגוד אופנתי לקיץ,
    מי שרוצה להיות מעודכן, קונה במחיר המלא למרות שהוא יודע שבסוף העונה המחיר ירד,
    אותו דבר קורה עם ביגוד חורף, בהתחלה יקר...בסוף עונה, זול.
    עד כאן הכל ברור.
    יבואן רכב, שיודע שמדובר בקהל שבוי, בקהל לא שפוי, בעשרות אלפי שקלים...
    גם כאן נעזוב את מחיר המוצר בצד, זה לא הנושא.
    היבואן לא מוריד מחירים, לא עושה מבצעים ואפילו לא מספר לעובדים שלו כדי להפתיע את השוק.
    היבואן מוריד כשנוח לו בעשרות אחוזים את המחיר ,
    ב"כאילו" עושה לטוב במי שרוצה לרכוש אבל מזיק למי שכבר רכש. זה לא הוגן!
    אם היבואנים של כל מה שקשור ישירות ברכב, כל רכב, היו ישרים עם הציבור,
    מאפשרים תחרות הוגנת בלי למשוך מאחורי הקלעים, מאפשרים מחירון הוגן, מאפשרים מחירים הוגנים,
    טיפולים הוגנים, זמינות חלפים, תחרות, כניסה של מותגים חדשים, עושים מבצעים שנתיים ומאפשרים בחירה...
    אני אומר, ינון מטומטם והוא לא מבין מה הולך כאן.
    במקרה הזה יש משהו בדבריו, נכון שיש הוזלה במחיר - אבל למי היא עושה טוב? לך? רצת לקנות כלי חדש מוזל?
    למי היא נותנת יתרון? לציבור הצרכנים שקופץ על המציאה? לא! זה לא המצב.
    הורדות מחירים פתאומיות בעשרות אחוזים נתפסות אצלי כך:
    דבר המנכ"ל - חברים, יש לנו במלאי כלים תקועים, במקום להרוויח מאות אחוזים כפי שהיה עד עכשיו,
    בואו ונוריד מחיר ונרוויח רק עשרות אחוזים. אולי יהיה איזה אהבל או פראייר שמתלבט כבר כמה זמן...
    והוא יגאל אותנו מהכלים שתקועים במחסן."
    מה אכפת ליבואן מה תהיה התנודה במחיר המשומשים, מה אכפת לו מה קורה באמת?
    אם היה כאן שרות הוגן לפי כל מה שכתבתי קודם...אני מבין. אבל זה ממש לא נראה כך.
    זה עצם העניין, אין נהירה של עשרות אנשים לקנות כלים, אין הטבה עם כלל הציבור,
    זו לא הוזלה של כיכר לחם שהוא מוצר יסוד, זו אשליית הציבור כדי להפטר ממלאי.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    ניצן כנראה שאתה בוחר לאילו חלקים מהמלל הרב שהיה פה להתייחס ואילו לא!
    בגדול הטענה שלי שאין פה הנגשה של אופנועים לכלל הציבור ושאותו מבצע אינו מהווה הוזלה כאם חיסול מלאי!
    יש פה סף רווחים ענק שהיבואנים גורפים לכיסם וכשאמרתי 30 אחוז רווח יודעי דבר אמרו שאני אופטימי.
    יש פה (מגובה בהקלטה) חוסר יושרה של היבואנים שלא מעדכנים את הסוכנים על מבצע שיוצא על מנת שאותו איש מכירות לא יעדכן את הלקוח שיחכה יום וירכוש במחיר מבצע את הכלי.
    יש פה שוק ריכוזי שבו חברה דוגמת מטרו מייבאת יותר מפירמה אחת של אופנועים ובכך שולטת בשוק ועל-פי קביעה שלה יושפע מחירון החדשים שהיא מייבאת וכפועל יוצא המשומשים!
    יש פה לובי עצום של יבואני הרכב שמתנגדים שנביא ציוד כגון קסדות אביזזרים או חלקי חילוף מחו"ל על מנת שנאלץ לרכוש מהם (ראה כל הנסיונות הברחה מתחת הרדאר של המכס, מכון התקנים ושאר תלונות של אנשים - אני הכל קונה בארץ) אותו הסיפור עם ייבוא הצמיגים.
    אין פה ייבוא מקביל שמאפשר תחרות אמיתית והיבואנים יעשו כל שביכולתם למנוע זאת!
    ישנן טענות אין ספור, אכלו לי שתו לי, רימו, המכס החזיר, הדואר לא אישר ושאלות איך לייבא קסדה מחו"ל - כולם שומרים על הכיס של עצמם - בוכים ולא עושים כלום!
    אני הכל קניתי פה בארץ הקודש בכסף שהרווחתי בעבודה קשה והזכות הבסיסית שלי זה לשמור עליו ולהבין לאן הוא נעלם ואם הייתה שם לב לכתוב הייתה מגלה שאני אפילו לא מחפש תמורה לעצמי!
    ולבסוף מי אתה שתקבע לי אם לשמור על התחת שלי או לא ולמה אתה מרגיש מאויים כלכך מהסיפור הזה?
    אתה זוכר כלכלה חופשית, מדינה חופשית - לא גנבתי מאף אחד וזכותי לברר את הזכויות שלי ואת החובות של היבואנים או של המחוקק להגן עלינו!

כמו שאמרתי הדברים יזוזו לאט ויש/ויהיה עוד הרבה לדווח - תוצאות הלוואי!
    הסיפור שלך ממש לא מאייים עליי. אני באמת מנסה להבין מה אתה רוצה בסופו של דבר?
    לקבל צ'ק ממטרו?
    וכמו שכתבת כלכלה חופשית,ביקוש והצעה. תחדד את הדברים האלה ותראה שאתה מבזבז אוויר סתם.
    מה שונה הדבר מכל תאגיד ענק אחר בעולם או בארץ? ברור שכל יבואן הוא מונופול