נחמד לראות שיש בעולם הזה דברים שלא משתנים. פשוט לא יכולתי להתאפק.
לא יורדים המחירים - בוכים שיקר ו"מדינה אוכלת רוכביה, עד מתי פרה חולבת" וכו'.
יורדים המחירים - בוכים שהאופנוע שקניתם הולך - אוי ואבוי! לאבד ערך, כאילו שמדובר במניה או בדירה להשקעה. היבואן דפק אותי, כי הוא הוזיל את הדגם שקיניתי. הממשלה דפקה אותי (אינשאללה בעתיד) כי מחירי הדיור ירדו, ואני לפני שנה לקחתי משכנתא. חזירות לשמה! אז אתם, באופן טבעי, מציעים לתבוע את היבואן, על זה שהוא מעז להנגיש את האופנועים לרוכבים, אחרי שקניתם ולא לפני.
אילו היבואן היה מוזיל את המחיר יום לפני שקניתם, הייתם צוהלים מאושר. משום שזה קרה אחרי שקניתם, אז היבואן חזיר, מניאק וזבל. לא מעניין אתכם, שככה אולי יעלה אחוז האופנועים על הכביש, לא מעניין אתכם שכך יהיו כלים משומשים וחלקים מפירוק למי שממונם לא מאפשר להם לקנות חדש, לא מעניין אתכם, שהיבואן מוזיל דגמים נוספים, כך שמי שיירצה לשדרג - יקבל פחות על האופנוע שלו, אבל כנראה גם ישלם פחות על החדש.
ההבנה שאופנוע הוא מוצר מתכלה, שבכל מקרה מעבד עשרות אחוזים מערכו כחדש בשנים הראשונות, ויכול באופן טבעי לגמרי לסיים את הקריירה שלו על עמוד יום אחרי הקניה מבלי שמישהו מפצה את הרוכב על ה"השקעה" שירדה לטמיון - לא מחלחלת לתודעתכם. הרי אתם "יצאתם פראיירים", ולא עשיתם "עסקה טובה" - וזה כל מה שמעניין אתכם. אכלו לי, שתו לי. עד מתי פרה חולבת. היבואן חזיר כי יקר. היבואן חזיר כי זול.
אז לכו לתבוע את היבואן, על זה שהעז לתת למישהו אחר עסקה טובה יותר ממה שאתם קיבלתם. אני בהחלט מאחל לכם להפסיד בבית המשפט, ולשלם ליבואן הוצאות משפט מכובדות. כדי שתלמדו להיות פחות אגואיסטים דרך המקום היחיד שמעניין אתכם - דרך הארנק שלכם.

ציטוט ההודעה בתגובה
  ציטוט ההודעה בתגובה