צביקה יקירי - נכתוב את זה כך
אני לא יכול להרשות לעצמי לאבד סכומים כאלו גדולים מאחר והשכר שלי כידוע לך נע סביב הממוצע (חציון) במשק.
אז אני אשאיר את ספיגת הערך לאותם אלו שמוכנים ויכולים לספוג אותה.
ההפחתה במקרה הזה הייתה ממחיר גרגרני של יבואן שלדעתכם יכול לעשות מה שבא לו וייתכן שכך.
ריאלי - אני לא יכול להרשות לעצמי אופנוע חדש - למדתי את זה מהמבצע האחרון וואלה לא יכול אפילו משומש בשנתון מתקדם.
ריאלי העלויות של החלפים גבוהות ומוגזמות - ראה שירשורי התבכיינות שלא היו אפילו שלי.
ריאלי כן ניתן למי שיכול להרשות לעצמו אופנוע חדש להפסיד את ירידת הערך
ריאלי שהרשויות מקשות גם על המוסכים הקטנים בכל מני תקנות מוזרות וכך גם היבואנים השונים
ריאלי שהיבואן משמר לקוחות אצלו בסיפורי אימה שלא כדי ללכת למוסכים שלא מורשים מטעמם לטפל במותג אותו הם מיבאים ויעשו כל שביכולתם להקשות על המוסכים הקטנים.
ריאלי אופנוע זה מסוכן
אמוציונאלי - אני חי בחלומות על אופנועים שידי לא משגת
אמוציונאלי - זה לקנות אופנוע
אופציונאלי - שהמצב הוא אבסורד אבל עם אחדות יהיה ניתן לשנותו.
אופציונאלי - שהיבואן ילך על נתח רווחים שיאפשר גם לתפרנים לרכוש אופנוע ולחיסול מלאי יוריד אחוז ולא 20 אחוז וזה בעזרת צרכנות נבונה יקרה.
אופציונאלי שזו גם המלחמה שלך ואתה אפילו לא יודע ואם בסופה העלויות ירדו אפילו אתה תרוויח.
אופצויונאלי שאדם שבע לא ידע רעב מהו ( טוב נו זה האמוציונאלי שבי מדבר ).
צביקוש לא משנה אם ריאלי אמוציונאלי או כל דבר אחר לאדם כמוני קשה לספוג ירידת ערך כזאת גבוהה בתוך שנה. ( במקרה שלי ברוך השם זה היה פחות אבל כמעט נפלתי למלכודת דבש הזאת).
ייתכן שאני חי על עננה וצריך לברר איזה חומר לקחתי או מה דחפו בבשר שאכלתי.
מתי אתה מגיע אני עדיין מת עליך למרות שעצבנת אותי!