תחילה תעשה עליהם רכיבת מבחן, או לפחות שב עליהם בסוכנות אם אין מבחנים כרגע, כדי להבחין מה מהם לא יתאים. אלה כלים שונים ולא בטוח שתאהב את שלושתם. זה יכול לצמצם לך את הבחירה. לדוגמא אני לא יכול לרכב על הMT07, לא יכול לגשת לדוושות הבלם וההלוכים כראוי.
CB500F הוא אחלה כלי להתחלה. אין פיירינג, מאוד סלחני במנוע בטורים נמוכים ובהטיות, קל לשליטה. אבל יש שיגידו, וכבר אמרו, שהכלי משעמם. אבל למישהוא חסר ניסיון ועוד עם הפסקה ארוכה מאז הלימודים ללא רכיבה, אולי זה לטובתך?!
לא יודע לגבי ה03, אבל כשנסיתי לרכב על ה07 של חבר (עזבו את הדוושות בגלל מיכל הדלק), ה07 הרגיש קל לשליטה והגיב טוב. לא יכול לפרט יותר בגלל שכל הרכיבה עליו הסתכמה ב30 מטרים בגלל שזה לא התאים לי.
הדיוק אדע רק בעוד שבוע כשארכב עליו במבחן בעצמי.
לגבי הCB500F, לא כדי לקדם, אבל כתבתי חוות דעת עליו בהשוואה לR ולX באשכול הזה: http://fullgaz.co.il/forums/showthre...A0%D7%93%D7%94
אולי יעזור.