תוצאות 1 עד 3 מ 3

אשכול: כלים אופציונליים לרוכב מתחיל

Junior Member

כלים אופציונליים לרוכב מתחיל

חברי הפורום שלום,
    אני רוכב מתחיל, מתחיל משמע אפס ניסיון, נאדה, גורנישט, חוץ מהלימוד נהיגה אולי (לימוד זה הגדרה קצת גרנדיוזית ביחס למה שזה היה)
    יש לי רישיון כבר שנה וחצי אבל לא יצא לי לרכב או להתעסק בתחום מאז בגלל הצבא, כעת אני שוקל קניית אופנוע ויש מספר אופציות, ופה בדיוק אני צריך אתכם, פלוסים מינוסים למה שעלה לי ורעיונות שלא חשבתי עליהם.
    כרגע מה שעולה לי זה:
    CB500F דנדש
    MT03 דנדש
    DUKE 690 יד שנייה
    התקציב יכול להגיע עד 50K אבל זה באמת הגג שלי לעניין ואני מעדיף עד איזור ה40K.

תודה אנשים

Member הסמל האישי של oradul
    תחילה תעשה עליהם רכיבת מבחן, או לפחות שב עליהם בסוכנות אם אין מבחנים כרגע, כדי להבחין מה מהם לא יתאים. אלה כלים שונים ולא בטוח שתאהב את שלושתם. זה יכול לצמצם לך את הבחירה. לדוגמא אני לא יכול לרכב על הMT07, לא יכול לגשת לדוושות הבלם וההלוכים כראוי.
    CB500F הוא אחלה כלי להתחלה. אין פיירינג, מאוד סלחני במנוע בטורים נמוכים ובהטיות, קל לשליטה. אבל יש שיגידו, וכבר אמרו, שהכלי משעמם. אבל למישהוא חסר ניסיון ועוד עם הפסקה ארוכה מאז הלימודים ללא רכיבה, אולי זה לטובתך?!
    לא יודע לגבי ה03, אבל כשנסיתי לרכב על ה07 של חבר (עזבו את הדוושות בגלל מיכל הדלק), ה07 הרגיש קל לשליטה והגיב טוב. לא יכול לפרט יותר בגלל שכל הרכיבה עליו הסתכמה ב30 מטרים בגלל שזה לא התאים לי.
    הדיוק אדע רק בעוד שבוע כשארכב עליו במבחן בעצמי.
    לגבי הCB500F, לא כדי לקדם, אבל כתבתי חוות דעת עליו בהשוואה לR ולX באשכול הזה: http://fullgaz.co.il/forums/showthre...A0%D7%93%D7%94
    אולי יעזור.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי TheM צפיה בהודעה
    חברי הפורום שלום,
    אני רוכב מתחיל, מתחיל משמע אפס ניסיון, נאדה, גורנישט, חוץ מהלימוד נהיגה אולי (לימוד זה הגדרה קצת גרנדיוזית ביחס למה שזה היה)
    יש לי רישיון כבר שנה וחצי אבל לא יצא לי לרכב או להתעסק בתחום מאז בגלל הצבא, כעת אני שוקל קניית אופנוע ויש מספר אופציות, ופה בדיוק אני צריך אתכם, פלוסים מינוסים למה שעלה לי ורעיונות שלא חשבתי עליהם.
    כרגע מה שעולה לי זה:
    CB500F דנדש
    MT03 דנדש
    DUKE 690 יד שנייה
    התקציב יכול להגיע עד 50K אבל זה באמת הגג שלי לעניין ואני מעדיף עד איזור ה40K.

תודה אנשים
    אני לא יודע אם זה חכם להתחיל על 690...
    יש אופנועים שנועדו בדיוק למה שאתה צריך בשביל התחלה (נינג'ה 300/Z300ׂ/R3/MT03)
    הנינג'ה אם אני לא טועב נמכר במחיר מבצע של 36K
    כל השאר שציינתי נעים סביב 40K