ציטוט נכתב במקור על ידי alexsupreme צפיה בהודעה
אני רוכב עם RST urban מהדור הראשון כבר יותר משנה.
http://www.sportsbikeshop.co.uk/moto...nt_prod/191585

איזור הבוהן מוקשח ויש מיגון ספוג משני צידי הנעל אבל פה זה נגמר. הסוליה רכה ולפעמים מחליקה ולמרות שהתפירה מחזיקה סביר, הצבע ירד והנעל נראת הרבה פחות טוב משאר המגפיים שאני לובש.
לשימושים שלי, של רכיבה עירונית הן מתאימות באופן מושלם. הן נוחות להליכות קצרות, יש חורי אוורור בקטנה ונראות מעולה (כשהן חדשות).
העניין הוא שנעל כזו, ללא מבצעים עולה 600 שקל בארץ ולמרות שהיא תגן עלי יותר טוב מנעל הליכה פשוטה, קשה לי להאמין שהיא תוכל למנוע שברים במקרה של תאונה.
אותו דבר עם רוב המגפיים שיוצאות עכשיו בסגנון cafe. יש להן הגנה בסיסית לעצם הקרסול, הבד\עור מעט יותר עבה ותפירה כפולה אבל פה זה נגמר.

למי שרוכב המון ומחפש נטו נעל לרכיבה, הייתי ממליץ על נעל עם סליידרים והגנה טובה יותר לקרסול אבל עוד לא יצא לי להתקל בנעל שבאמת משלבת טוב את שתי העולמות ושווה א ת הכסף.
אני עם ה RST STUNT השנייה שלי, הקודמת החזיקה 3 שנים, סה"כ מאוד נוחה לשימושים שלי לנסיעות קצרות בעיר והצילה לי את הכף רגל לפני כמה חודשים כשרכב עלה לי עליה בעמידה ברמזור... אבל גם נוחה ליציאה והליכה ונראית טוב ליומיום. בטיולים אני רוכב עם מגף.