תוצאות 1 עד 15 מ 69

אשכול: "לא ברור איפה נגמר גוגל ומתחילה ממשלת ארצות הברית"

צפייה משולבת

Member
    איזה מידע אני אנדב? כמה פעמים ביום ניגבתי את האופנוע?

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של Jack_R1
    ציטוט נכתב במקור על ידי SuperRuti צפיה בהודעה
    איזה מידע אני אנדב? כמה פעמים ביום ניגבתי את האופנוע?
    אז איזה מידע תנדבי לארה"ב בהמשך לאותו אופן החשיבה? ומה ההבדל?

Member
    ממשל אמריקאני פולשני. רוסים מתגוננים מהם ולא נכנסים לדברים הפרטיים שלך. תעקוב אחרי פרסומות שאתה מקבל באינטרנט ותגלה שנאסף אליך מידע כלשהו שמשתמשים בו לצרכים של צד שלישי. רוסים עשו את זה, אה?

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של Jack_R1
    ציטוט נכתב במקור על ידי SuperRuti צפיה בהודעה
    ממשל אמריקאני פולשני. רוסים מתגוננים מהם ולא נכנסים לדברים הפרטיים שלך. תעקוב אחרי פרסומות שאתה מקבל באינטרנט ותגלה שנאסף אליך מידע כלשהו שמשתמשים בו לצרכים של צד שלישי. רוסים עשו את זה, אה?
    כן, רוסים בכלל לא פולשנים. וב-37-39 גם לא היו, אלה סתם שמועות. והיום OK.RU הוא בכלל לא בסיס נתונים של אפ.אס.בה, מה פתאום, אין להם שום גישה והם לא עושים עם זה כלום. וכל החוקים האחרונים שהם מקבלים, שמכניסים את בעלי האזרחות הרוסית שבכלל לא גרים ברוסיה לכל מיני פינות חשוכות של חובת דיווח על האזרחות הזרה השניה שלהם, התנהלות הכספים שלהם בחו"ל וכו' - זה כנראה לא נחשב פלישה גסה לפרטיות. זה שאשתי, אם היא רוצה לבקר את אמא שלה, צריכה עכשיו לדווח על האזרחות השניה, ואחרי זה לדווח לממשלה הרוסית על תנועות חשבון הבנק שלה בארץ שלא אמור להיות עניינם בכלל למשך שנה שלמה - זה לא פלישה לפרטיות, מה פתאום. וזה שלאזרחים הרוסים מותר רק X דברים לעשות בחשבונות שלהם בחו"ל (גם אם הם מנהלים את החיים שלהם בחו"ל, זה לא מעניין אף אחד), והקנס על העבירה יכול להיות 100% מסכום העסקה ה"אסורה" - כנראה שגם זה לא פלישה לפרטיות. הם רק רוצים שתדווח להם על כל דבר שאתה עושה והם יוכלו בכל רגע למצוא על מה להוציא ממך כסף. פלישה לפרטיות? מה פתאום, הם רק מתגוננים.

את יודעת מה - עדיף שגוגל יידע, יחד עם ממשלת ארה"ב. מהם לא אכפת לי, ואני די סבור שהם לא ידחפו את היד לכיס שלי. עם רוסים, לעומת זאת, זה בכלל לא בטוח.

אני לא מת על אמריקאים, אבל ה' ישמור מהרוסים. אם לבחור מבין רוע לרוע גרוע יותר, אין לי ספק מה יותר גרוע.
    נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 09-06-2016 בשעה 18:23.