תוצאות 1 עד 15 מ 88

אשכול: תהייה לגבי מחירי הארלי דווידסון משומשים

תצוגה בשכבות

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Jack_R1 צפיה בהודעה
    נראה שאתה חי בלה-לה-לנד, לא בארץ. תנסה רגע לשכור דירה במרכז LA, ספר לי אם במרכז ת"א משלמים פי 3. רגע, אולי במרכז נו יורק. עזוב, במרכז מינכנן. לא יצא... אה, לא חשבתי.
    על הדרך גש תאכל איפשהו. פעם אחרונה שבדקתי, מחיר השווארמה בארץ זהה למחיר הדונר בפרנקפורט ולא שונה ממחיר ההמבורגר בקליפורניה.

ולנושא: כן, הרלי הוא כמו עוד כלי. כמעט. הוא בנוי מברזל, פלסטיק וגומי, הוא רוטט, הוא נוסע על 2 גלגלים ונכנס תחת הגדרה של "אופנוע קאסטום מצוי". הסיבה היחידה שהופכת אותו להיות "לא עוד כלי" היא התפיסה האנושית של המתלהבים. הוא סמל סטטוס מובהק, כמו טימקס, כמו שעון יוקרה. זה הערך הכמעט יחיד שלו. וכמו הרבה סמלי סטטוס אחרים בארצנו, שהיא לא יקרה במיוחד אבל מלאת אנשים שלא מבינים כלום ומלאים בסטיגמות (ואלה הם הקהל הטוב ביותר של סמלי סטטוס), הוא מתומחר גבוה. מי שמשלם את הסכומים הלא שפויים - משלם על הסטטוס, לא על הכלי.
    בארה"ב (והייתי מספיק בשביל לדעת) הארלי לא נחשב אופנוע יוקרה אלא אופנוע פשוט.
    דוקאטי מאידך, בארה"ב, הוא כמו פורשה בארץ- מחירים גבוהים והתלהבות משוגעת.

הארלים בארה"ב מתחילים מ7 אלף דולר חדשים עד 40 אלף דולר ליקרים.

בקשר לסטטוס, רכבת פעם על הארלי? סתם להשמיץ? אני רכבתי והייתי בעלים של אופנועים ספורט, טיור ואופרוד .. והיום יש לי בין היתר גם הארלי.
    הארלי זה משהו אחר לגמרי.
    המנוע, ההרגשה של הרכיבה, התנוחה, המהירות הנמוכה עם הגרגור הכועס אין שום דבר דומה לו.

אז אתה בא וקורא לאוכלוסיה שלמה של רוכבים שהם לא מבינים כלום באופנועים? איזה אמירה שחצנית וחסרת הבנה.

המחירים שלהם היום סבירים ביותר ביחס לאופנועים אחרים ויש אפילו מבחר אופנועי דלי תקציב.
    הסיבה למחירים הגבוהים הישנים היא כי לא היה יבואן פעיל ובזמנים הקצרים שהיו הם לא תפקדו והתחלפו הרבה.

אני לא יחצן של הארלי אבל מעצבן אותי לקרוא תגובות בורות של אנשים.
    נערך לאחרונה על ידי motorhead; 16-06-2016 בשעה 16:50.