תוצאות 1 עד 15 מ 88

אשכול: תהייה לגבי מחירי הארלי דווידסון משומשים

תצוגה בשכבות

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של Jack_R1
    ציטוט נכתב במקור על ידי motorhead צפיה בהודעה
    בקשר לסטטוס, רכבת פעם על הארלי? סתם להשמיץ? אני רכבתי והייתי בעלים של אופנועים ספורט, טיור ואופרוד .. והיום יש לי בין היתר גם הארלי.
    הארלי זה משהו אחר לגמרי.
    המנוע, ההרגשה של הרכיבה, התנוחה, המהירות הנמוכה עם הגרגור הכועס אין שום דבר דומה לו.

אז אתה בא וקורא לאוכלוסיה שלמה של רוכבים שהם לא מבינים כלום באופנועים? איזה אמירה שחצנית וחסרת הבנה.
    כן, רכבתי על הארלי. זה קרוזר. לא מצאתי בו שום דבר שונה במיוחד מכל קרוזר V-TWIN אחר גדול וכבד, ולא רכבתי על הרבה מהם, מודה, לא סוג האופנוע שעניין אותי לעומק בזמנו (לא שעכשיו הוא מעניין אותי יותר, אבל עכשיו אני אולי יודע להעריך קרוזרים יותר, בתור אופנוע שאפשר לרכב עליו רגוע גם אם אתה לא באמת רגוע). כן, הוא מרעיש ורועד. רגע, אבל גם גוצי עתיק מוסב לקרוזר שרכבתי עליו היה כבד, מרעיש ורועד. כנראה שאני באמת לא מבין כלום, כי אני לא מצליח להבדיל בין "רמת המיוחדות" שלהם. אני מנסה להשוות את הגוצי שרכבתי עליו למשהו, עם המנוע המיוחד שלו, לא מצליח. כנראה אני לא מבין כלום, והוא כמו כל שאר האופנועים, אבל הארלי - הוא שונה ומיוחד. אוקיי.

הממ, תן לי עוד רגע, הזכרת את דוקאטי. אתה אומר שלמשל, דוקאטי מצוי (קח כל דגם רצוי - הרי אנחנו מדברים על "הארלי" בלי לציין דגמים, אז נשווה ל"דוקאטי" בלי דגמים, בהתבסס רק על קונפיגורציית מנוע) - יש משהו דומה לו, הגרגור שלו לא מיוחד, ההרגשה של המנוע שלו לא שונה מכל דבר אחר (למרות שהוא בהחלט שונה מרוב האופנועים האחרים), אבל הארלי כן?

ואחרי זה אתה עוד כותב משהו על בורות?

מעצבן אותי לקרוא תגובות של אוהדי הארלי, ורק בגלל זה מעצבן אותי הארלי, אין לי שום דבר נגד האופנועים עצמם. כבר כתבתי, אני חושב - הדבר היחיד שאולי מונע ממני שיהיה לי אחד, זה קהל הרוכבים עליו והמעריצים אותו. בערך כמו התגובה של מישהו בשרשור של טימקס. והפרסומת ששושנים צירף מדגימה את זה. יש שם משפט כזה:
    "We believe the machine you sit on can tell the world exactly where you stand".
    אם זה לא מכירת תדמית בכסף יקר למי שאין לו תדמית בעיניי עצמו ומחפש חפצים לבנות את תדמיתו בעזרתם - אז אני לא יודע מה זה.
    ותמיד לימדו אותי שאנשים שמנסים לבנות את התדמית שלהם בעזרת חפצים שהם רוכשים ולא בעזרת יכולות שהם מפתחים או ידע שהם צוברים - אלה לא בדיוק האנשים המעניינים ביותר, שלא נגיד חסרי תוכן. אבל אולי רק אותי לימדו ככה והעולם בנוי אחרת, מי יודע.
    נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 16-06-2016 בשעה 22:37.