ציטוט נכתב במקור על ידי מצמץ צפיה בהודעה
תרשה לי לחלוק עליך במקצת... עם כל הכבוד שיש להארלי (ולמרות הביקורות שלטעמי הן אובייקטיביות - יש כבוד), בסופו של יום הארלי בארה״ב זה להיות פטריוטי וחלק מקאלט כאשר שיקולי אמינות, איכות וכיו״ב לא באמת משחקים תפקיד ברכישה.

יתרה מכך, כשיש לך טכנולוגיה פשוטה, סביר להניח שאם תרכב ותתקע בחור, לא תזדקק למכונאי מומחה ולחלפים כמו ב- R1 דנדש ואפילו יש מצב תוכל למצוא חלף ולתקן את האופנוע לבדך. כך שמדובר בכלי שבאמת אפשר לרכב עמו על פני ארה״ב ללא חשש.

לגבי ישראל, אני מעריך (שלא מתוך ידיעה), שיש משהו קוסם בכך שיש לך אופנוע קאלט מווברץ ורעשני שנראה ביזנס ליד צעצועים פלסטיים אפורים שהם הרוב המוחלט על הכביש.

האם זה מצדיק את הפרמיה במחיר? לא בטוח, אבל מדובר ברכישה אמוציונאלית ולא פונקציונאלית-כלכלית .
אתה מודע לזה שהארלי כבר לפני רוב היצרנים משתמשת בcan bus ? הידעת שהארלי משתמשת במערכות הזרקה מתקדמות והם גם בעלי ABS? הם ממש לא טכנולוגיה פשוטה, גם לגבי אמינות אתה מוזן משמועות, הארלי כבר שנים עברו ליצור מתקדם והאמינות השתפרה פלאים ולא נופלת מאף יצרן אחר ואפילו עוקפת כמה.

אני לא חלק מחובבי הארלי אבל וודאות ההבדל בין הארלי למקביל יפני הוא גדול ואין פה טוב או רע פשוט משהוא אחר.

מאחד שרכב אבל לא קנה