תוצאות 1 עד 15 מ 27

אשכול: סרטון תאונה בירושלים - מה אתם הייתם עושים?

צפייה משולבת

גם אני רוצה לשחק במה אתם הייתם עושים:
    הרוכב נוסע בכיף שלו כשהרכב הלבן מתחיל להיכנס לו לנתיב. הרוכב מחליט לתת גז ולהחליף מבטים כועסים במקום להסתכל ברכב של המורה נהיגה שבדיוק ברגע שהרוכב שבר ממנו מבט, התחיל לבלום. ואם אתה לא מסתכל קדימה.... אז רוסי יקלל אותך כשאתה נכנס בו מאחורה.

בתכלס יש לדעתי לרכב הלבן קצת אשמה כי הוא הסיח את דעת הרוכב ובתכלס זכות הקדימה היית שלו (של הקטנוע), אבל האחראיות היא על הרוכב במאתיים אחוז (100 נוספים על הבחורה המסכנה מאחורה) והוא היה נורא פזיז.

פשוט תן לו להיכנס ותפתח עיניים למען השם. לא חבל על הברך של חברה שלך?

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Yuv_Coehn צפיה בהודעה
    גם אני רוצה לשחק במה אתם הייתם עושים:
    הרוכב נוסע בכיף שלו כשהרכב הלבן מתחיל להיכנס לו לנתיב. הרוכב מחליט לתת גז ולהחליף מבטים כועסים במקום להסתכל ברכב של המורה נהיגה שבדיוק ברגע שהרוכב שבר ממנו מבט, התחיל לבלום. ואם אתה לא מסתכל קדימה.... אז רוסי יקלל אותך כשאתה נכנס בו מאחורה.

בתכלס יש לדעתי לרכב הלבן קצת אשמה כי הוא הסיח את דעת הרוכב ובתכלס זכות הקדימה היית שלו (של הקטנוע), אבל האחראיות היא על הרוכב במאתיים אחוז (100 נוספים על הבחורה המסכנה מאחורה) והוא היה נורא פזיז.

פשוט תן לו להיכנס ותפתח עיניים למען השם. לא חבל על הברך של חברה שלך?
    ממש לא נכון מה שאתה אומר, הזכות היא של הרכב הלבן מצד שמאל שכרגע מבצע עקיפה, על האופנוע או כל רכב אחר שבנתיב הימני לתת זכות קדימה
    לרכב שמבצע עקיפה. מה שהאופנוע עשה זה לעקוף מימין את הרכב הלבן וזה אסור על פי חוק, אלא אם כן הרכב שאתה עוקף מימין מאותת שמאלה לכיוון פניה שמאלה.

ציטוט נכתב במקור על ידי duadi צפיה בהודעה
    ממש לא נכון מה שאתה אומר, הזכות היא של הרכב הלבן מצד שמאל שכרגע מבצע עקיפה, על האופנוע או כל רכב אחר שבנתיב הימני לתת זכות קדימה
    לרכב שמבצע עקיפה. מה שהאופנוע עשה זה לעקוף מימין את הרכב הלבן וזה אסור על פי חוק, אלא אם כן הרכב שאתה עוקף מימין מאותת שמאלה לכיוון פניה שמאלה.
    בעולם נורא תיאורטי אתה צודק לגמרי. אבל בעיר מושג העקיפה נורא מעומעם וכשיש עומס תנועה מותר לעקוף מימין. סלח לי אבל אני לא זוכר את ההגדרות המדויקות מהתיאוריה...
    מה זה עומס תנועה? אותי המורה נהיגה לימד שכשכמה רכבים נוסעים לאט ממך בנתיב הימני - זה עומס תנועה ואפשר לעקוף אותם מימין. זה הרי לא סביר שתתחיל לנסוע במקביל אליהם עד שהם יחליטו לפנות את הנתיב השמאלי ולתת לך לעקוף. גם לפי התיאוריה ובטח לפי חוקי התכלס.
    ובכל מקרה כשאתה עובר נתיב, וזה מה שהרכב הלבן עשה (הוא לא עקף אף אחד, הוא פשוט נסע בנתיב השמאלי ועבר שני נתיבים באדישות שמאלה), אתה אמור להסתכל במראה אם פנוי.
    מה זה פנוי? אם יש אופנוע שבעוד שניה וחצי יהיה ליד הדלת שלך אז פנוי זה לא. אתה לא יכול להגיד שכל מי שבנתיב השמאלי עוקף ואסור לעבור אותו מימין, ואתה לא יכול להגיד שכל מי שרוצה לעבור נתיב ימינה (בין אם הוא עוקף או לא) יכול פשוט לעבור ימינה בלי להתחשב אם לרכבים שהוא עומד להכנס לנתיב שלהם יש מספיק זמן לבלום בצורה סבירה.
    בגדול אם הפרעת לרכב אחר וגרמת לו לסטות מקו הנסיעה שלו (בהיגוי או בבלימה) - לקחת לו זכות קדימה.
    זה מה שהרכב הלבן עשה. אמנם לא בברוטליות (אין מצב שלא נכנסים לי ככה 100 פעם ביום לנתיב) אבל בכל זאת גרם לרוכב לשנות את קו הרכיבה.
    נערך לאחרונה על ידי Yuv_Coehn; 15-06-2016 בשעה 18:30.