בעקבות הכתבה הזו על חוויית המסלול ביוון, פנו אליי כמה גולשים כדי לברר פרטים, ואז עלה רעיון - להוציא מחזור שלם של הדרכת מסלול ביוון לגולשי פול גז.
בקצרה, הקורס כולל שלושה ימי רכיבה מלאים במסלול סרס שביוון, על אופנועי ימאהה R6 מוכנים למסלול. החבילה כוללת הכל - טיסות, רכבים, מלון, כניסה למסלול כולל ביטוח, אופנועים, צמיגי סליקס טריים, דלק, מכונאים צמודים, הדרכה צמודה לשלושת הימים, ובגדול כל מה שרוכב צריך כדי להתרכז בחוויית המסלול. הדברים היחידים שלא כלולים הם ארוחות הערב, סדר גודל של 15 יורו לארוחה מלאה במסעדה, וארוחת הצהריים במסלול, סדר גודל של 3-5 יורו. פרטים נוספים על הקורס תוכלו למצוא באתר החברה.
המחיר לחבילה עומד על 2,500 יורו, ואם אכן נצליח לארגן מחזור של גולשי פול גז תהיה הנחה כלשהי שעליה נסגור על החברה אם נראה שיש היתכנות. בנוסף, איש צוות מטעם פול גז ייסע גם הוא עם הקבוצה, ילווה אותה ויעזור בצד הלוגיסטי והמקצועי. כמובן שנדאג שיהיה גם צלם.
כרגע מדברים על סביב ספטמבר כך שיש זמן להתארגן, אבל הייתי שמח לשמוע אם יש בכלל היתכנות לכזה דבר.