שנות ה80 אל תעליב את הgs
ממש לא.
מדובר בטווין אוטומטי מקורר נוזל ומוזרק,עם מצמד רטוב (שאין בקטנוע רגיל),השלדה היא שלדה של אופנוע,סוג של,מרכז הכובד גם הוא מזכיר אופנוע - מנוע במרכז ולא מאחורה ויש זרוע אחורית נפרדת עם בולם מרכזי,המתלים הקדמיים גם הם מעולם האופנועים.
GS מקורר אוויר ושמן בדגם F,אין לו הזרקת דלק והוא 2 שסתומים לצילינדר אם אני לא טועה.
המנוע שלו מבוסס על טכנולוגיה משנות ה 70 או משהו מיושן באזור הזה אין מה להשוות..
שנות ה80 אל תעליב את הgs
ועדיין ב70 או 80 אלף אפשר להביא כל-כך הרבה כלים אמינים,מהירים,יפים,סחירים
שאין ממש הגיון לטימקס למי שלא מתלהב מהשם שיצא לו
גם אני רכבתי על טימקס,זה לא מזכיר אופנוע,לא מרגיש אופנוע וממש לא עוצר כמו אופנוע
הוא הרבה יותר טוב מכל קטנוע ספורטיבי אחר שרכבתי עליו אבל....זה לא זה
אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.
חייב להודות שחשבתי על אחד.
עולה יותר מאופנוע.
פחות כיף מאופנוע.
טיפולים יותר יקרים מאופנוע.
הפסקתי לחשוב על אחד.
קניתי אופנוע
זה הטוב משני העולמות.
יחסית לקטנוע אתה מקבל היגוי שאין שני לו, מנוע חזק וחלק ומכלולים הרבה יותר איכותיים מהשאר.
אם נשווה אותו לאופנוע, אתה מאבד קצת נקודות על היגוי אבל אתה יכול לתפעל אותו עם יד אחת.
יש לך יותר מקום אחסון מכל אופנוע אחר מבלי להוסיף ארגז.
יש לו יותר הגנה מרוחות, גשמים וכדומה מכל אופנוע.
בזכות המבנה הקטנועי אתה יכול לשנות את המיקום של הרגליים כרצונך והוא יותר נוח למורכבת מאשר כל אופנוע אחר בתקציב שלו.
איכות ההרכבה שלו עולה על כל מה שראיתי בתחום אופנועי הביניים והוא נראה לי הדו גלגלי היחידי ששומר יציב על המחירון שלו.
עבור רוב האוכלוסיה שלא מחפשת להתאבד בכבישי ערד, זה כלי שמספק גם את הנוחות של אוטומט בכבישי מרכז שכל 25 מטר יש רמזור וגם את ה-160 חצילים לשעה על כביש 6 עם מורכבת בלי להלחם בכוחות הטבע.
הבעיה הכי גדולה של הטימקס היא סה"כ האוכלוסיה שמשתמשת בו.
זו בעיה לא קטנה, אוכלוסיה מפוקפקת קונה חלפים מפוקפקים שמגיעים מהטי-מקס האחרון שנגנב.
מאחר ועיקר התגובות לא מגובות בנסיון רכיבה על טימקס
אני אתן את נקודת המבט שלי.
בעלים של טימקס 500 2010,בבעלותי משנת 2011. עברנו יחד כ 80 אלף ק"מ.רובם ככולם רכיבות בסופ"שים טיולים לאורכה ולרוחבה עם מורכבת.
אפס תקלות.צריכת דלק ממוצעת 18-20 ק"מ/ליטר.
עלויות אחזקה סבירות (לטעמי)טיפול גדול כל 20000 כ2500 ש"ח. קטן 350 ש"ח(בסדנא לאופנועים-ממליץ בחום).
חווית רכיבה נוחה ומרגשת גם למורכבת.
התנהגות כביש ספורטיבית וסלחנית.
כח מתפרץ מ-0 ל140 מדהים.
מהירות סופית 170 קמ"ש-עם וריאטור ואגזוז מקוריים.
כושר השתחלות בעיר ברמה של אופניים.
סחירות?נחטף מעל המחירון.
רכבתי על אופנועים וכנראה עוד ארכב,האחרון שבהם GS1200 2015 .כ 2500 ק"מ במרכז אירופה,חזרתי לטימקס בשמחה.
כרגע מכור וחושב לשדרג ל530 2015.
למכירה
![]()
מ gs1200 לטימקס?? חתיכת שינוי...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
לכל סיר יש מכסה.
לכל גבר יש את האישה (או הגבר) המועדפים עליו (וההפך).
לכל סדיסט יש מזוכיסט.
(אפשר להמשיך עוד ועוד)
לכל רוכב יש את הדו-גלגלי המועדף עליו.
למה מישהו מעדיף כלי מסוים זה כמו להתווכח אם בלונדינית רזה יותר או פחות שווה מברונטית שופעת. כל אחד והטעם שלו.
אבל....
מי שמעדיף קטנוע (כל קטנוע) על R1200GS זקוק דחוף לטיפול. יש לי שם של מטפל טוב.
סתםםםםםםם. בצחוק. לא מכיר אף מטפל![]()
מי שיורד מבימר לטילמקס... צהוב
עדיף שישים כיפה וילך להניח תפלין עם נשות הכותל
כפי שכבר נאמר, הטימקס מספק חבילה נאה מכלל העולמות ומשלב אותן יחדיו באופן שמרצה את רוב הלקוחות הפוטנציאליים שלו.
למעשה, הטימקס הוא קטנוע מותרות למי שרוצה ויכול להרשות לעצמו יותר. זאת להבדיל מקטנועים אחרים ששואפים לספק חבילה אקונומית יעילה. לכן, כל השוואה לקטנועים אחרים הוא לרוב עקר - בייחוד בפן המשתלם / תמורה כלכלית (כך גם מבחינת השוואת תמורה ביחס לאופנועים).
נערך לאחרונה על ידי מצמץ; 22-06-2016 בשעה 11:34.
במוו הוציאו מתחרה לטימקס לפני מעל שנתיים ואני לא רואה שהבמוו מצליח לנגוס כמעט בשוק של היאמהה או במוניטין, כך גם האפריליה GP לא הצליח...
Tracer 900
האפריליה כשל נחרצות עם מנוע רועד, אמינות איטלקית ומכלולים זולים. אני לא צריך להביא לינקים, פשוט חפשו ביקורות.
הבמוו עם המנוע של קימקו, ווריאטור זוחל, איכות הרכבה מאוד לא גרמנית, מחיר גבוה ודורש רשיון לא מוגבל.
לא מאמינים? הנה טעימה קטנה: http://www.maxi-muppets.co.uk/forum/...ic.php?t=14387
למה להכנס לבור הזה כשאפשר לקנות כלי שמוכיח את עצמו עוד מ-2001, עם כמות חלפים אינסופית שקיימת לכל מוסך?
יש את האינטגרה אבל הוא גבוה, מושב המורכבת לא נוח, הוא עולה בדיוק כמו הטימקס ואין מקום לכלום.
באותה מידה אפשר לרכוש את ה-NC שמגיע עם תא מטען יותר גדול אבל עדיין לא נוח למורכב ודורש תפעול עם הרגליים.
זה לא שהטימקס הוא הכלי האולטימטיבי, כל שאר היצרניות ממש גרועות בלפגוע במטרה וכשאתה מוכר כלי שלא עושה הכל טוב במיוחד, אל תתמחר אותו ב-110% מהמתחרים שלך.
נערך לאחרונה על ידי alexsupreme; 24-06-2016 בשעה 10:28.