לא מכיר סטטיסטיקות, מה שמחפשים בטסט על בלתי מוגבל זה בעיקר שליטה על כלי גדול ובטחון ברכיבה, תשדר את זה ותרכב נכון, כמובן שקצת מזל לא יזיק.
העיקר לא להתייאש ולהגשים את החלום, בהצלחה!
שלום חברים יקירים וצהריים טובים,
יש לי רשיון a1 כשנתיים והתחלתי ללמוד לרשיון a.
את שעוריי הראשונים כולל הטסט התחלתי במודיעין ולצערי נכשלתי, בחרתי לא להמשיך אצל אותו מורה היות ולא הייתי מרוצה.
היום נבחנתי לטסט פעם שנייה אשר גם בו לצערי נכשלתי , הטסט התקיים בלוד , המורה בלוד יש לציין עונה יותר על הדרישות ומרגיש שיש יותר יחס, לטעמי כמובן.
בטסט הראשון נכשלתי על חוסר בטחון בכביש (ניראה לי אישית לא נכון בהתחשב בזה שאני רוכב שנתיים ועושה 30k בשנה ) בטסט השני (היום) נכשלתי על הצמדוד למכוניות חונות בנתיב הימני של הכביש ועל אי שמירת מרחק מהאופנוע שלפניי.
אשמחים תתנו לי טיפים חברים כיצד לא להלחץ בטסט הבא והאם יש איזה סטטיסטיקה של מעבר אחרי שני טסטים.
תודה מראש,
שי.
לא מכיר סטטיסטיקות, מה שמחפשים בטסט על בלתי מוגבל זה בעיקר שליטה על כלי גדול ובטחון ברכיבה, תשדר את זה ותרכב נכון, כמובן שקצת מזל לא יזיק.
העיקר לא להתייאש ולהגשים את החלום, בהצלחה!
Tracer 900
סטיטסטיקה זה במשרד הרישוי.
פה תוכל למצוא חוויות אישיות.
אני מניח שאם הטסטים יופרטו הסטטיסטיקה תעלה בקרב הנבחנים שיכשלו .
נדפקתי ממבצע של מטרו
אז חייך אכלת אותה
כי מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להגמל מזה ( תודה שושנים)
נערך לאחרונה על ידי lokimonster; 15-06-2016 בשעה 16:22.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
ואם הסטטיסטיקה אומרת ש-99% עוברים בפעם השלישית, מה זה יעזור לך אם אתה בין ה-1% שלא?
אני עברתי טסט ראשון. לא יעזור אם תרצה לשדר ביטחון, תהיה עם ביטחון וזהו.
אם לא תעבור סימן שאתה לא מוכן ונגמר הסיפור. אני עשיתי את השיעורים והטסט על גלדיוס זה היה אם אני זוכר טוב.
תשמעו זה פשוט מעצבן ומיאש משתגע כבר
אתה מסוג האנשים האלה שפשוט נלחצים וזה טבעי, אבל תשתדל להכניס לעצמך לראש ש"הכל שטויות".
לא רק בזה, בכל דבר בחיים. הרי בסוף אתה תעבור ותקבל את הרישיון, ועוד חצי שנה תיזכר איך נלחצת ותצחק על זה.
אז מה הסיפור? תשתחרר, תעבוד על זה, תישן טוב לפני, תרפה את עצמך ויהיה בסדר.
להרפות ולא להלחץ הבנתי השאלה היא באמת יש מגמה של אחוזים מסויימים של הצלחה בטסט שלישי האם הטסטר מסתכל אחרת על הנבחן לשלילה או לחיוב?
אני בספק שתמצא תשובה לשאלה הזו.
תתרכז בלעבור את הטסט.
אוקיי מקבל את עצתכם חברים תודה,
שאלה בקשר למורה נהיגה האם משהו מכיר מורה לנהיגה ברחובות בשם גיל ומה ההמלצות כלפיו?
המלצה חמה, אל תחליף מורים כמו גרביים.
למדתי בלוד ועשיתי שם את שני הרישיונות שלי (עכשיו אני עם A).
הבעיה ששתי המורים שעשיתי אצלהם את הטסט לא הוציאו אותי לכביש ושם נכשלתי הנוכחי בכלל לא מעוניין להוציא החוצה אפילו שאני מתעקש.
ביקשת לצאת לכביש ולא הוציאו?
ואם כן מדוע לא הוציאו אותך לכביש?
ראשית דבר עם המורים שלך.
וכן אם הגישו אותך לטסט בלי יציאה לכביש זה לא תקין.
נדפקתי ממבצע של מטרו
אז חייך אכלת אותה
כי מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להגמל מזה ( תודה שושנים)
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
ב-A הייתי מצפה שחצי מכל שיעור יהיה יציאה לכביש.
לא הייתי משלם אם לא.
הדרך היחידה שהייתי מסכים לזה, אם ממש ממש לא הייתי שולט במגרש.
הרבה מחבריי לא יצאו כמעט לכביש בלימודי A בגלל שהיה להם צורך לתרגל הרבה שמיניות וקו ישר איטי עם אופנוע שפתאום מרגיש כבד וחזק. כולם עברו טסט ראשון.