עמוד 4 מתוך 6 ראשוןראשון ... 23456 אחרוןאחרון
תוצאות 46 עד 60 מ 78

אשכול: עדכון רשיונות של GS500 ל-A1 החדש - אפשר הסבר?

Senior Member הסמל האישי של rusty james
    יותם, מצער לשמוע שכך היה, אמנם לא מפתיע אך עדיין מיותר...

לשאלתך - לא עברתי בעצמי את התהליך, כששונו התקנות קיבצתי מחוויות של חברים שעשו זאת והעליתי את המידע לרשת. בסיפא של המאמר מופיעה התודה לחבר הנ"ל.

אני ממליץ לך להגיע עם אופנוע תקין ומוכן שנראה כמו שצריך. הבנת כבר עם מי יש לך עסק...

אשמח מאוד אם מישהו העביר התהליך בחיפה ויכול לשפוך אור על הבוחן והתהליך (המידע ששיתפתי מבוסס על המשרד בחולון, אם כי התהליך הוא כמובן ממלכתי )
    יחי המלך המומנט
    גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו

Member
    לא עניין אותו שהאופנוע על עגלה בכלל, בהתחלה ניגשתי לעמדה ללא האופנוע כי היה תור ורציתי לדעת שהוא מכיר את התהליך ויודע מה לעשות. במשך רבע שעה עמדתי בשקט וחיכיתי שהוא יפנה אליי כי אני כבר מכיר את הפיוזים של העושקי.... אה סליחה... עובדי מדינה.
    בחולון יושב בן אדם יותר נורמאלי ולקח ממני רשיונות + מכתב מעופר אבניר כדי להשוות נתונים, מיד לאחר מכן אמר טוב תכניס את האופנוע אך אבוי באתי עם רכב. אחרי זה הוא טען שמכיוון שאני צפוני אני מחוייב ללכת לעמדה החיפאית מה שכמובן בדקתי וזה שקר וכזב גם אילתי יכול לעבור בעמדה החולונית.

בקיצור ולעניין שלחתי מייל מפורט לשר התחבורה בנוגע לעניין אין ציפיות אבל אולי רק כדי להרגיע את העצבים. מחר אני מגיע לשם שעה לפני הפתיחה שם טלפון מקליט ומצלם בכיס של החולצה ונראה מי מזיז אותי.

בהצלחה!
    מזכיר לך שמטרת העל שלך היא להעביר את הניירת..לא להתפוצץ ולא לבעור...הצטייד בסבלנות ואל תתלהם בחזרה (קל להגיד... כן, אני יודע...)
    יחי המלך המומנט

Member
    כמובן.

Member
    בוטלה הנסיעה שלי מחר שכן אני תלוי במישהו אחר לקחת לו את הרכב שיש עליו וו גרירה. בינתיים קיבלתי תגובה מלשכת שר התחבורה שהעניין בבדיקה... המשך יבוא

Member
    עדכון משמח (חצי).
    4:30 בבוקר השקמה, ניגש לאופנוע ומתחיל בטקס שדורש הרבה קואורדינציה וכוח להעלות אותו לעגלה לבד. מתחיל להעלות אותו תוך שאני לא מתחשב שיש קצת טל על הרמפה שלא מיועדת לזה לכן חלקה, מחליק ונופל הצידה, נשברת ידית ברקס, ס'עומו מי יקבל אותי בלי ידית ברקס?! מאיפה אני מביא ידית ברקס ב4:30 בבוקר?! נוסע לחבר דופק לו על כל החלונות כדי להעיר אותו, פותח לי את הדלת עם קורים בעיניים צעקתי לו "תביא מפתח למחסן אין לי זמן" הביא.
    ניגש למחסן, מחטט מחטט מחטט, מוצא ידית מתאימה אממה? מרותכת! שיזדיין הבוחן אם לא טוב לו, יום טוב לו.
    מגיע לתור של העמדה הידועה לשמצה ב6 בבוקר ואני כבר מספר 20 ומשהו בתור לספירתי! מטורף!. בלי תקווה אני ממתין... וממתין... וממתין... ב8 נפתח השער ושיירה של רכבי דיזלים גדולים וקטנים מעירים את מנועם בבת אחת כאילו נקראו למילואים.
    כמה דקות אחרי יוצא בוחן שאני רואה פעם ראשונה, עובר אחד אחד ושואל למה הם פה, מגיע אליי ואני כבר מוכן עם טלפון בכיס של החולצה לצלם את הפלולה שיוצאת לו מהאף תוך שהוא מעיף אותי כדי לחזור ביום אחר.
    הוא:"מה אתה צריך"
    אני:"באתי בשביל האופנוע להעביר רישיונות מL3 לL2, זה תהליך כזה שאפשר לעשות עכשיו... *קוטע אותי*
    הוא:"כן כן אני יודע, איפה מכתב מיבואן"(עם חיוך)
    אני: (בראש) "יש מצב שנפלתי על מישהו במקום הארור הזה עם קצת תודעת שירות שגם יודע מה הוא עושה?"

הוא בודק את האופנוע דקה... מספר מנוע... מספר שלדה... הכל בסדר תגיע אליי לחלון.

הולך לחלון ממתין דקה מקבל חותמת. "תיגש לפקידה בבקשה" עם מבטא רוסי כבד תוך כדי שהבוחן לידיו (ההוא שהעיף אותי) מקלל אנשים וצועק, הוא עדיין בשלו. מזל שלא נפלתי עליו גם היום.
    ניגש לפקידה, היא קצת לא הבינה את התהליך, חשבה שהחלפתי מנוע ומה לא. בסוף הוציאה רישיון חדש L2. ברוך השם!

כל הכבוד לאיגור שהראה קצת תודעת שירות במקום שזה נדיר.

אגב
    TundraOG אני מפציר בך ללכת לשנות, לא לשוטר ולא לביטוח אכפת מהמכתב שאתה מחזיק צמוד לרישיון מיוסי. אכפת להם L2 או L3. לך תשנה.

חדשות משמחות - תתחדש!
    אני שמח לשמוע שגם בחיפה יש עם מי לדבר ועוד יותר שמח שהם לא הציקו אלא בצעו המוטל עליהם ובקלות.

ומצטרף גמאני להמלצה להסב הניירת ולא לסמוך על השוטר הקורא שיבין ויעשה הקשרים בין טופס כזה או אחר...

יחי המלך המומנט

Member
    תודה ג'יימס

Senior Member
    כיף לשמוע שנפטרת מהטרטור הזה.

הגברת שלי מושבתת כבר שבוע וחצי ומקווה שבימים הבאים תחזור לכביש. משם מייד למשרד הרישוי.

Member
    עכשיו אוכל להתחיל לעבוד, קפיצי רייס טק, מיסבים לכל מקום שיש בו מיסב, צינורות פלדה קדימה אחורה, קיטשיפוץ קאליפרים, ועוד מחכים בקרטונים

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של strelok89
    אני אתעלק על השירשור כי גם אני עכשיו מעדכן כוחות סוס ברשיון, אמנם לא לgs500.

אז ככה ,עמדה מספר 1 בחיפה דווקא מאוד נחמדים ובלי בעיות בדקו לי, אבל אז אצלי יצאה בעיה אחרת ששלחו אותי למדור תקינה של משרד התחבורה בתל אביב . גם כאן שלחתי מייל ענו לי באותו היום וסך הכל מרגיש שיש עם מי לדבר ושמנסים לעזור.

לצערך אתה נכנסתה לחוויה רעה בכל הסיפור

Sent from mTalk using windows 10 mobile
    Si fractum non sit, noli id reficere

adversus solem ne loquitor

Member
    עם איזה בוחן דיברת?

לא יודע ניגשתי שאלתי מי יכול לעזור לי בלעדכן כוח סוס ובא בחור חביב מאוד ועזר לי

Member
    במסלול בחינה? יש רק 2 אחד נמוך בשם איגור עם קרחת ושרשרת זהב עם מגן דוד ענק ואחד גבוה שמן עם שפם בשם בוריס

נראה לי איגור, זה מה שהיה רשום על הכובע