עמוד 5 מתוך 6 ראשוןראשון ... 3456 אחרוןאחרון
תוצאות 61 עד 75 מ 78

אשכול: עדכון רשיונות של GS500 ל-A1 החדש - אפשר הסבר?

Member
    יש לך מזל

Senior Member הסמל האישי של rusty james
    איזה מזל יש לו?
    ולא הבנתי על מה ולמה אתה צריך המשך בירורים? -יש לך מסמך מהיבואן וזה לא מספק אותם??
    איזה דגם?
    יחי המלך המומנט
    גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו

Member
    המזל שאיגור היה. כשאני הגעתי בפעם הראשונה ונפנפנו אותי היה שם רק בוריס והוא זה שצועק כמו פסיכופט. כנראה 89 לא הגיע עם הטופס הנכון

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של strelok89
    הגעתי עם טופס מהיבואן אבל יש גם טופס מיבואן ישן שב2001 רשם שהאופנוע עם 50 סוסים ובפועל יש לו 47. משער שאז זה היה לפי סמק וכולם רצו להיתהדר "בכמה שיותר גדול" יעני יותר סוסים
    ואז היום זה לפי סוסים ויש תקן מדידה שונה טיפה וכולם מנסים לקלוע לעד 47 אז יצא מצב שיש לי מסמך חתום מיבואן חדש שהאופנוע 47 ולאיגור יש מסמך מיבואן ישן מ2001 עם 50 סוסים.

איגור לא רצה לקחת סיכון ואמר או שאני רושם 50 או לך לתקינה במשרד הרישוי שיתן לי אישור ל47 סוסים וl2

Sent from mTalk using windows 10 mobile
    Si fractum non sit, noli id reficere

adversus solem ne loquitor

Senior Member הסמל האישי של rusty james
    הבנתי, בהצלחה ותעדכן
    יחי המלך המומנט
    גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו

לאחר ביקור בתקינה יש מהנדס חמוד וחביב בשם גוזף , בשניות ראה טופס מדלק מוטורס ונתן לי חתימה על הרשיון משם הגעה לעמדה 1 חיפה והפעל נפלתי על בוריס כי איגור היה בחופש, ואכן הוא מאוד לא נחמד וניפנף אותי הגעתי עוד פעם כשאיגור חזר ותוך חצי שעה בתור עוד טפסים חתומים מאיגור , משם לפקידה במשרד הרישוי עצמו ויש לי טופס עם 47 סוסים

Member
    איזה שירות איך בוריס מחזיק במשרה שלו?! גם אותך הוא שלח לעזאזל והיית צריך להגיע שוב? ביזיון.

ציטוט נכתב במקור על ידי yotams4 צפיה בהודעה
    איזה שירות איך בוריס מחזיק במשרה שלו?! גם אותך הוא שלח לעזאזל והיית צריך להגיע שוב? ביזיון.
    אצלי הוא אמר לי שהוא מוכן לבדוק לי שוב את האופנוע ולאשר,העיניין שמקודם ביטחתי שבוע ובאתי עם האופנוע ואיגור חתם לי ואמר שלא צריך לבוא עם האופנוע ורק טפסים אז באתי רק אם הטפסים ובוריס אמר שהוא לא חותם על אופנוע שהוא אישית לא בדק ואמר איגור בדק חכה לאיגור

Senior Member
    אוקיי, נסעתי היום למכון הרישוי באשדוד על מנת לסדר את העניין אחת ולתמיד. הגעתי לעמדה והפקידה לא הבינה מה לעשות איתי, יצאה, ביררה וחזרה ללא תשובה. גם שאר האנשים הנחמדים במכון הרישוי לא ידעו מה עושים.
    למען הסר ספק - מדובר במכון הרישוי (איפה שעושים בין היתר טסטים) או במשרד הרישוי (איפה שבין היתר מוציאים מסמכים לטסט)?

ציטוט נכתב במקור על ידי TundraOG צפיה בהודעה
    אוקיי, נסעתי היום למכון הרישוי באשדוד על מנת לסדר את העניין אחת ולתמיד. הגעתי לעמדה והפקידה לא הבינה מה לעשות איתי, יצאה, ביררה וחזרה ללא תשובה. גם שאר האנשים הנחמדים במכון הרישוי לא ידעו מה עושים.
    למען הסר ספק - מדובר במכון הרישוי (איפה שעושים בין היתר טסטים) או במשרד הרישוי (איפה שבין היתר מוציאים מסמכים לטסט)?
    זה נקרא עמדה מספר 1 של מכון הרישון
    יעני איפה שמוציאים טפסים לטסט שנתי אבל לא בכל מקום יש עמדה מספר 1 חפש בגוגל רשימה

Member
    אתה צריך להגיע לעמדה מספר 1, יש אותה בכל משרד רישוי מחוזי. יש בבאר שבע וחולון תחליט לאן אתה מטייל. ממליץ על חולון לקראת סגירה

Senior Member
    מצטער שמקפיץ לאחר כל כך הרבה זמן אבל באמת שמנסה לגמור את הסיפור הזה.

אחרי אילוצים עם העבודה שמנעו ממני להגיע בשעות בהן המשרד פתוח נסעתי היום סוף סוף לבאר שבע אחרי פעם אחת שכבר נסעתי ופספסתי בדקות ספורות את הבוחן.
    ניגש לבפנים לבחור נחמד בשם שלמה שקיבל אותי בחיוך וניסה לעזור,
    הסביר לי שבמסמך הזה אין שום דבר שאומר לגבי ה-L (לא L2 לא L3) ולטענתו רק היבואן יכול לשנות את זה (במסמך מיוסי רשום רישום של כוחות סוס וכששאלתי אם אפשר לעדכן לרישום של כוחות סוס אמר לי שלא אצלו ולנסות בחולון)
    מפה לאן? לחולון? המסמך מיוסי מספיק? ברצינות עם כל הדלק שהולך לי הלוך וחזור אני שוקל לעשות רשיון A וזהו (למרות שאין לי צורך בו)

Member
    עד עכשיו לא סגרת תפינה?! אתה אמיץ. בחולון מכירים את הפרוצדורה בוודאות. המסמך מיוסי מספיק.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי yotams4 צפיה בהודעה
    עד עכשיו לא סגרת תפינה?! אתה אמיץ. בחולון מכירים את הפרוצדורה בוודאות. המסמך מיוסי מספיק.
    אמיץ, עסוק, תקרא לזה איך שתרצה.
    שלמה אמר שבחולון העסק עובד רק בשלישי...זה נכון או שכל יום חול הם עובדים? (א'-ה') באיזו שעה ממליצים להגיע? (בכל זאת מאשדוד)

Member
    אני מהנייד אבל אם תרשום עמדה מספר 1 בגוגל תגיע לדף עם שעות פעילות של כל עמדה. אני הגעתי לחולון ב11 בצהריים והיה ריק אבל זה לא מדגם מייצג. הייתי שם פעם אחת.