נימי יצא בסופ"ש למשימה שממנה בקושי חזר בשל החום הכבד, והטלפון שלו, לאות הזדהות, החליט לקרוס באופן אקראי לסירוגין.
בנוגע לשידורים כרגע אין לי פתרון יציב מספיק. למעט הסבב הקודם שבו זכויות השידור באנגליה כנראה היוו סיבה מספיק טובה בשביל ששאר העולם לא יזכה לשידור ישיר, לרוב ניתן למצוא סטרימינג באיכות סבירה עד טובה בלייב. גוגל תמיד עוזר למקרה שלא זוכרים באיזה אתר (אני תמיד מריץ חיפוש).
ביטלתי את "יס" כך שאני אפילו כבר לא עוקב אחרי השידורים החוזרים שלהם ביורוספורט, כשיש.
ראיי משיג יותר מאשר אליפויות. עובדה שלסייקס זה לא הולך באותה הקלות. במרוץ הזה קל היה לראות את מה שמאפיין את ההבדל שני הרוכבים בעונה וחצי שבה הם רוכבים עבור אותה הקבוצה - סייקס מנסה להיות המהיר ביותר בכל רגע נתון, אבל לא מתנהל נכון לאורך מרבית המרוצים. מה שמספיק טוב בשביל מקצה דרוג הרבה פעמים מתברר כלא מספיק טוב עבור מרוץ בודד, מה שמשליך במישרין על עונה שלמה.
לדעתי, כמו שדיוויס נראה על הדוקאטי, הפניגאלה היה עשוי להתאים לסייקס יותר מבחינת אופי וסגנון הרכיבה שלו.
ראיי מציג רכיבה מאוד עקבית ומסודרת, משקיע באימונים בתכנון קצב שיתאים למרוצים עצמם ולא מנסה כל הזמן ללחוץ איפה שלא צריך. מעשית בשטח זה מצליח לו בנתיים.
בתחילת העונה עוד הייתי מעט סקפטי לגבי היכולת שלו לקחת אליפות שניה ברציפות, גם בשל האופוזיציה החזקה מצד סייקס ודיוויס, אבל גם משום שלא הייתי בטוח שיש לו את היכולת להתמיד בשיטת העבודה שנקט בה בעונה הראשונה שבה אולי חש צורך להוכיח משהו שבשבילו הצליח להוציא מעצמו את האקסטרה מאמץ הזה.
להגיד שטעיתי? מרפי רק מחכה לזה. אז בנתיים אני עדיין רק אגיד שמעניין לראות מה יקרה בעוד 5 סבבים כשהעונה תסתיים...
ואותי בכלל מעניין לראות מתי יבשילו הילדים בעלי הפוטנציאל לכדי מתמודדים של ממש על האליפות.
Sent via Tapatalk

ציטוט ההודעה בתגובה