עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 69

אשכול: "לא ברור איפה נגמר גוגל ומתחילה ממשלת ארצות הברית"

צפייה משולבת

Member

"לא ברור איפה נגמר גוגל ומתחילה ממשלת ארצות הברית"

"בשש שנים האחרונות הנהלת גוגל (GOOGLE) ביקרה בבית הלבן יותר מ-420 פעם", "אובמה נפגש בעצמו עם מנהלים של גוגל 21 פעם", "עובדי גוגל עברו לעבוד בגופים ממשלטיים בנציגויות במדינות רבות"

הכתבה המלאה:

http://campaignforaccountability.org...rency-project/

בקיצר, מה התחליף הטוב ל-GMAIL וCHROME?
    נערך לאחרונה על ידי SuperRuti; 08-06-2016 בשעה 20:41.

Member הסמל האישי של droravr
    Mail.ru אם בא לך לנדב מידע לרוסים

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Member
    איזה מידע אני אנדב? כמה פעמים ביום ניגבתי את האופנוע?

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של Jack_R1
    ציטוט נכתב במקור על ידי SuperRuti צפיה בהודעה
    איזה מידע אני אנדב? כמה פעמים ביום ניגבתי את האופנוע?
    אז איזה מידע תנדבי לארה"ב בהמשך לאותו אופן החשיבה? ומה ההבדל?

Member
    ממשל אמריקאני פולשני. רוסים מתגוננים מהם ולא נכנסים לדברים הפרטיים שלך. תעקוב אחרי פרסומות שאתה מקבל באינטרנט ותגלה שנאסף אליך מידע כלשהו שמשתמשים בו לצרכים של צד שלישי. רוסים עשו את זה, אה?

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של Jack_R1
    ציטוט נכתב במקור על ידי SuperRuti צפיה בהודעה
    ממשל אמריקאני פולשני. רוסים מתגוננים מהם ולא נכנסים לדברים הפרטיים שלך. תעקוב אחרי פרסומות שאתה מקבל באינטרנט ותגלה שנאסף אליך מידע כלשהו שמשתמשים בו לצרכים של צד שלישי. רוסים עשו את זה, אה?
    כן, רוסים בכלל לא פולשנים. וב-37-39 גם לא היו, אלה סתם שמועות. והיום OK.RU הוא בכלל לא בסיס נתונים של אפ.אס.בה, מה פתאום, אין להם שום גישה והם לא עושים עם זה כלום. וכל החוקים האחרונים שהם מקבלים, שמכניסים את בעלי האזרחות הרוסית שבכלל לא גרים ברוסיה לכל מיני פינות חשוכות של חובת דיווח על האזרחות הזרה השניה שלהם, התנהלות הכספים שלהם בחו"ל וכו' - זה כנראה לא נחשב פלישה גסה לפרטיות. זה שאשתי, אם היא רוצה לבקר את אמא שלה, צריכה עכשיו לדווח על האזרחות השניה, ואחרי זה לדווח לממשלה הרוסית על תנועות חשבון הבנק שלה בארץ שלא אמור להיות עניינם בכלל למשך שנה שלמה - זה לא פלישה לפרטיות, מה פתאום. וזה שלאזרחים הרוסים מותר רק X דברים לעשות בחשבונות שלהם בחו"ל (גם אם הם מנהלים את החיים שלהם בחו"ל, זה לא מעניין אף אחד), והקנס על העבירה יכול להיות 100% מסכום העסקה ה"אסורה" - כנראה שגם זה לא פלישה לפרטיות. הם רק רוצים שתדווח להם על כל דבר שאתה עושה והם יוכלו בכל רגע למצוא על מה להוציא ממך כסף. פלישה לפרטיות? מה פתאום, הם רק מתגוננים.

את יודעת מה - עדיף שגוגל יידע, יחד עם ממשלת ארה"ב. מהם לא אכפת לי, ואני די סבור שהם לא ידחפו את היד לכיס שלי. עם רוסים, לעומת זאת, זה בכלל לא בטוח.

אני לא מת על אמריקאים, אבל ה' ישמור מהרוסים. אם לבחור מבין רוע לרוע גרוע יותר, אין לי ספק מה יותר גרוע.
    נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 09-06-2016 בשעה 17:23.

Senior Member הסמל האישי של Yigal
    הממשל האמריקאי וחברות הטכנולוגיה זה היינו אך, גוף אחד וזה יישאר ככה עד האפוקליפסה הבאה עלינו לטובה

Junior Member
    נו זה ברור שבקרוב לשום ממשלה לא תהיה כח.
    רק לעשירים המוחלטים.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של strelok89
    תעברי למיקרוספט.outlook בהצלחה. עברתי כבר לפני שנה וחצי והכל הרבה יותר נוח גם

Sent from mTalk using windows 10 mobile
    Si fractum non sit, noli id reficere

adversus solem ne loquitor

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    ציטוט נכתב במקור על ידי strelok89 צפיה בהודעה
    תעברי למיקרוספט.outlook בהצלחה. עברתי כבר לפני שנה וחצי והכל הרבה יותר נוח גם
    אבל אאוטלוק זו תוכנה לא שרת דואר. איפה הדואר שלך יושב בפועל? ולמה שמישהו, גוגל או מיקרוסופט, יירצו לקרוא אותו?

ציטוט נכתב במקור על ידי uriar צפיה בהודעה
    אבל אאוטלוק זו תוכנה לא שרת דואר. איפה הדואר שלך יושב בפועל? ולמה שמישהו, גוגל או מיקרוסופט, יירצו לקרוא אותו?

מה שפעם היה הוט מייל היום אואטלוק.

שיפרו המון עם ממשק נוח ופשוט ואינטרגרציה מעולה עם המחשב ועם שאר שרותי מייקרוסופט

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    ציטוט נכתב במקור על ידי strelok89 צפיה בהודעה
    מה שפעם היה הוט מייל היום אואטלוק.

שיפרו המון עם ממשק נוח ופשוט ואינטרגרציה מעולה עם המחשב ועם שאר שרותי מייקרוסופט

ועדיין יעברו מאה שנה עד שיגיעו לממשק של גוגל היום

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    מסכים עם JACK.
    דרך אגב סטרלוק, למה נראלך שמייקרוסופט לא משתפים ממשלות במידע שנאסף עליך?
    כל החברות שיכולות לאסוף מידע אוספות, אם זה מייקרוסופט, גוגל, אפל וכו'. יתרה מזאת כולן משתפות את המידע עם ממשלות לפי דרישה. ההבדל בין גוגל לשאר הוא שגוגל היא קודם כל חברת פרסום, ולכן כל מה שעובר באינטרנט הופך לאחר מכן לפרסומות דרך המנוע של גוגל.
    מעבר לזה, כל הממשלות שיכולות, פולשות לפרטיות, גם האמריקאים, גם הרוסים, גם הסינים, גם האירנים, גם האירופאים (באשר הם) ואפילו הישראלים (רחמנא ליצלן), ועוד ועוד.
    אין יותר דבר כזה מידע פרטי, ומי שחושש לפרטיותו שיפסיק להשתמש באינטרנט, סמארטפון, כספומט ויעבור לגור במערה במדבר.
    בשורה התחתונה אני מעדיף את האמריקאים האירופאים והישראלים ע"פ הרוסים הסינים והאירנים, למרות שתכלס מ'כפת לי שיעיינו בהיסטריית הגלישה שלי, מקסימום יראו שיש לי חיבה סמוייה לפורנו גמדים מירוצי עכברושים ומלחמות רחוב של חרקים, שיבושם להם.
    מישהו פעם אמר: אם אתה לא המוכר ולא הקונה, אתה המוצר. זאת תמצית האינטרנט...
    נערך לאחרונה על ידי moonshield; 09-06-2016 בשעה 18:47.

ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    מסכים עם JACK.
    דרך אגב סטרלוק, למה נראלך שמייקרוסופט לא משתפים ממשלות במידע שנאסף עליך?
    כל החברות שיכולות לאסוף מידע אוספות, אם זה מייקרוסופט, גוגל, אפל וכו'. יתרה מזאת כולן משתפות את המידע עם ממשלות לפי דרישה. ההבדל בין גוגל לשאר הוא שגוגל היא קודם כל חברת פרסום, ולכן כל מה שעובר באינטרנט הופך לאחר מכן לפרסומות דרך המנוע של גוגל.
    מעבר לזה, כל הממשלות שיכולות, פולשות לפרטיות, גם האמריקאים, גם הרוסים, גם הסינים, גם האירנים, גם האירופאים (באשר הם) ואפילו הישראלים (רחמנא ליצלן), ועוד ועוד.
    אין יותר דבר כזה מידע פרטי, ומי שחושש לפרטיותו שיפסיק להשתמש באינטרנט, סמארטפון, כספומט ויעבור לגור במערה במדבר.
    בשורה התחתונה אני מעדיף את האמריקאים האירופאים והישראלים ע"פ הרוסים הסינים והאירנים, למרות שתכלס מ'כפת לי שיעיינו בהיסטריית הגלישה שלי, מקסימום יראו שיש לי חיבה סמוייה לפורנו גמדים מירוצי עכברושים ומלחמות רחוב של חרקים, שיבושם להם.
    מישהו פעם אמר: אם אתה לא המוכר ולא הקונה, אתה המוצר. זאת תמצית האינטרנט...

ההבדל בין גוגל למיקרוסופט שגוגל כוללת בחוזה שלה שכל מידע שמגיע לשרת שלך בבעלות גוגל ולא שלך. משמע נגיש לכולם.
    מיקרוסופט בחוזה שלה מציינת שהכל בבעלותך ודורשת אישור מיוחד לשימוש בחומר.
    וגם כולל כפתור שחוסם איסוף מידע עלייך. אני חולק מידע מסויים כי זה נוח לי אבל יש לי שליטה מעולה על איזה מידע אני חולק ומה לא.
    בגוגל אתה מראש חולק עם כל מי שגוגל רוצה ללא אופציות לשליטה על זה

Member
    אז תגיד לי, Jack_R1 , מה חיילים אמריקאים עושים הרגע ביותר מ-50 מדינות העולם? מגנים עליהם כאילו?