תוצאות 1 עד 10 מ 10

אשכול: ירידה בשנתון לצורך עליה בנפח

Junior Member

ירידה בשנתון לצורך עליה בנפח

אהלן חברים,
    אני רוכב כבר שנה וחצי על KTM Duke 390, שנתון 2015 שהוצאתי מהחברה.
    כבר כמה חודשים אני חושב על ירידה בשנתון לצורך עליה בנפח אבל לא בא לי לקבל כלי ישן ושבור, שבסוף יהיה חלש יותר מהדיוק.

חשבתי על איזור ה700-800 סמק, לא מוגבל, נגיד עד 33 אלף (אפשר בטריידאין, החלפה עם תוספת מצידי וכו'). בסגנון של הדיוק, אולי עם טיפה יותר מיגוני רוח ושלא יהיה גבוה במיוחד.
    יש דברים בסגנון או פשוט לחכות עוד קצת?

תודה!

Senior Member
    תחפש הונדה הורנט
    Z750
    מה שכן לא הבנתי אף פעם את האנשים שמעלים סמק ויורדים עשר שנים אחורה

Senior Member
    יש סיכוי טוב שתרד לכלי ללא abs.
    סהכ אפשרי אבל תבדוק טוב טוב אם זה שווה לך.

שים לב שטריידאין לא מתבצע מחירון במחירון.

הדיוק הוא הרבה אופנוע, הייתי במקומך חוסך עוד קצת וננעל על דגם ספציפי. מברר עלויות טיפולים, בעיות מוכרות, מנסה לברר כמה באמת אתה יכול לקבל על הדיוק שלך ורק אז מכניס את הראש לערימת החרא שהיא שוק יד 2 של אופנועים בארצנו.

Sent from my A0001 using Tapatalk

בשביל לקנות כלי 700-800 סמ"ק כמו שאתה מחפש בשנתון של 2015 צריך להוסיף הרבה יותר כסף מ33 אלף, ולכן אין לך ברירה אלא אם אתה מוכן להתפשר בנפח/ביצועים.

אם תבחר ללכת אחורה בשנתון אתה ממש לא חייב ליפול על כלי שבור. בלי להכנס להמלצות ספציפיות על דגמים - תעשה את השיעורי בית על האופנוע (בעיות ספציפיות לדגם, אם הוא בכלל מתאים לאופי שלך וכו'), תבדוק מהמוכר טוב טוב מה מצב הכלי ותראה בעיניים שלך אם הוא טופל כמו שצריך. אל תמהר!
    כלים פחות מבוקשים ימכרו במחירים יותר נמוכים וזה יכול לבוא לטובתך במעמד הקנייה.

מניסיון - עם הרבה מאמץ וסבלנות אפשרי בהחלט למצוא כלים במצב טוב ובמחיר טוב לא רחוק מהטווח שלך, אבל תצתרך להתפשר על שנתון.
    לדוגמא - אני קניתי עכשיו אפריליה שיבר 750, לא רחוק מהתקציב שלך משנתון 2011 עם 10 אלף ק"מ. האופנוע בתכלס חדש ונמכר בחצי מחיר.
    לדעתי שנתון ישן וק"מ נמוך עדיף על שנתון חדש וק"מ גבוה. במקרה השני אתה פשוט תקבל אופנוע עייף יותר ותשלם עליו יותר.
    גם במידה ואתה קונה אופנוע במצב טוב ושומר עליו במצב טוב במחיר של ה30 אלף +- המחירון לא ייפול בהרבה ולא תאבד עליו עשרות אלפי שקלים.

אבל שוב, וזה חשוב להדגיש - כל מקרה לגופו וצריך לבדוק בעיניים שהכלי באמת במצב טוב.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי nitzann84 צפיה בהודעה
    תחפש הונדה הורנט
    Z750
    לפעמים לא רוצים להוסיף שוב 20,000 ש״ח ולקנות אופנוע חדש, אלא לרדת כמה שנים, לקנות כלי 2010 ולקבל אופנוע יותר חזק.

ציטוט נכתב במקור על ידי Yuv_Coehn צפיה בהודעה
    בשביל לקנות כלי 700-800 סמ"ק כמו שאתה מחפש בשנתון של 2015 צריך להוסיף הרבה יותר כסף מ33 אלף, ולכן אין לך ברירה אלא אם אתה מוכן להתפשר בנפח/ביצועים.

אם תבחר ללכת אחורה בשנתון אתה ממש לא חייב ליפול על כלי שבור. בלי להכנס להמלצות ספציפיות על דגמים - תעשה את השיעורי בית על האופנוע (בעיות ספציפיות לדגם, אם הוא בכלל מתאים לאופי שלך וכו'), תבדוק מהמוכר טוב טוב מה מצב הכלי ותראה בעיניים שלך אם הוא טופל כמו שצריך. אל תמהר!
    כלים פחות מבוקשים ימכרו במחירים יותר נמוכים וזה יכול לבוא לטובתך במעמד הקנייה.

מניסיון - עם הרבה מאמץ וסבלנות אפשרי בהחלט למצוא כלים במצב טוב ובמחיר טוב לא רחוק מהטווח שלך, אבל תצתרך להתפשר על שנתון.
    לדוגמא - אני קניתי עכשיו אפריליה שיבר 750, לא רחוק מהתקציב שלך משנתון 2011 עם 10 אלף ק"מ. האופנוע בתכלס חדש ונמכר בחצי מחיר.
    לדעתי שנתון ישן וק"מ נמוך עדיף על שנתון חדש וק"מ גבוה. במקרה השני אתה פשוט תקבל אופנוע עייף יותר ותשלם עליו יותר.
    גם במידה ואתה קונה אופנוע במצב טוב ושומר עליו במצב טוב במחיר של ה30 אלף +- המחירון לא ייפול בהרבה ולא תאבד עליו עשרות אלפי שקלים.

אבל שוב, וזה חשוב להדגיש - כל מקרה לגופו וצריך לבדוק בעיניים שהכלי באמת במצב טוב.

זה בדיוק הקטע, לא מחפש 2015 אלא שנתון 2010-2011 עם 30-40 אלף ק״מ יהיה לי נהדר!
    אני אחכה קצת ואחפש משהו טוב.
    אמרו לי הרבה על NC700X של הונדה. איך הוא?

Senior Member הסמל האישי של TheDevilInside
    ציטוט נכתב במקור על ידי nitzann84 צפיה בהודעה
    מאיפה הבנת שהירידה היא ב10 שנים? וגם אם כן, למה לא בעצם? יש אופנועים ישנים שיתנו בראש גם בביצועים וגם באמינות להרבה חדשים..

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי SMangam צפיה בהודעה
    לפעמים לא רוצים להוסיף שוב 20,000 ש״ח ולקנות אופנוע חדש, אלא לרדת כמה שנים, לקנות כלי 2010 ולקבל אופנוע יותר חזק.

זה בדיוק הקטע, לא מחפש 2015 אלא שנתון 2010-2011 עם 30-40 אלף ק״מ יהיה לי נהדר!
    אני אחכה קצת ואחפש משהו טוב.
    אמרו לי הרבה על NC700X של הונדה. איך הוא?
    הדיעות חלוקות. פה בפורום, כל כלי שלא מגיע ל-10000 סל״ד הוא לא דו גלגלי ראוי.
    אני ממליץ על רכיבת מבחן.

שים לב שבארץ אנשים מעדיפים לקנות בזול מאשר ללכת על בטוח ורוב הכלים ביד 2 יגיעו בגרסה הידנית ובלי ABS.

Junior Member
    אין בארץ גירסה ללא ABS של ה NC
    כולם שווקו עם

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Nc700x צפיה בהודעה
    אין בארץ גירסה ללא ABS של ה NC
    כולם שווקו עם
    הייתי בטוח שרק הדגמים עם DCT הגיעו עם ABS.
    זה מאוד משמח. תודה

Banned
    רכבתי על הNC750X לא על ה700, מדובר על אופנוע לא רע אך משעמם:

אני אסכם את זה כך:

יתרונות:
    צריכת דלק
    יציב יחסית לאופנוע יומיומי
    תא אחסון
    מומנט לא רע
    ABS
    מתאים לשימוש יומיומי

חסרונות: