שלום לכולם,
כבר חודשיים שיש לי CBR125 אחרי כ"כ הרבה זמן שעבדתי בשבילו, בן 18.
הכלי נהדר כמעט מכול בחינה (עוד קצת כ"ס לא יזיק אבל זה מה שיש). זה הרשיון הראשון שלי, A2.
את ההילוכים למדתי לבד אז זה לקח קצת זמן, בכול אופן בכול הזמן נסיעה שלי על הכביש אני כול פעם מחדש מופתע מתרבות הנהיגה המסריחה בארץ.
אני לא מדבר על העקיפות מימין ומשמאל בנתיב רק כי אני אופנוע (והלוואי שזה היה רק זה), אני מדבר על הכול, אבל היום זה כבר שבר את השיא.
אני נוהג בעיר, נכנס לכיכר, באחת הכניסות לכיכר (איפה שמכוניות נכנסים) הגיעה מכונית, הבחורה ראתה אותי טוב מאוד והתסכלנו אחד לשני בעניים
(השדה ראייה פתוח לגמרי, שום מחסום) אני ממשיך בנסיעה בכיכר, והיא כמעט נכנסת בי. רציתי באותו רגע לשים רגלית ולשבור לה את כול החלונות
אבל משהו מנע ממני, לא התיק פלילי שאולי אני אקבל אלא כי אני יודע שפשוט לא יצא מזה כלום. כי נהגים מטומטמים כמוה ימשיכו במה שהם עושים בכול מקרה.
המשכתי לנסוע, התעלמתי ממנה, המשיכה לנסוע אחרי וכמובן חותכת אותי לא לפני שהיא נצמדת אליי (כמה צפוי). ואחרי כמה דקות של הנסיעה שוב אוטובוס,
נצמד אליי לבערך 300 מטר עד שביצעתי פניה. אני מצטער להגיד אבל מאוד קשה לי לנסוע במדינה הזאת... שלא לדבר על הכבישים המסריחים
שכול 5 מטר במפר / עליה / ירידה בכביש (בעיר עצמה כמובן, ועליות וירידות חופשי אפילו בכבישים מהירים איפה שאני גר).

בקיצור אני מבואס לגמרי, אני מתגייס עוד חודש לשירות קרבי ופשוט לא מצליח להנות מהנסיעה על האופנוע, 98% מהזמן אני מתרכז במכוניות האחרות
(לא שזה חדש לי, פשוט לא חשבתי שאצטרך להתעסק בזה ברמה כזאת). איפשהו כבר אני אפילו יגיד שאני מפחד לנסוע עליו, קניתי מיגון מלא, חליפה
שעלתה לי יותר מ1000 שקל, כפפות, ברכיות... שם את המיגון לנסיעה הכי קטנה גם. אני פשוט מעוצבן ומבואס באותו הזמן..