הבנתי למה האופנוע האט, הוא נתן למשאית להשתלב כי היא הגיעה קודם ל ZM.
והוא רוכב על fz6r 2012
שימו לב, הפתעה כעבור דקה
אם זה היה קורה בישראל, רוכב אחראי צריך להתחמק ממצב הזה ולא לריב עם נהגת על הכביש.
את השוטרים כנראה שזה לא היה מעניין.
נראה שרוכב האופנוע קצת איטי, אני לא יודע למה.
הוא מפוצץ ב Hi-Viz אבל זה לא עוזר לו הפעם.
בנקודת ההתקלות יש משהו שנקרא Zipper Merge, זו שיטת השתלבות שבה הרכבים לוקחים תורות ומשתלבים.
זכות הקדימה מתחילה ברכב השמאלי ואז עוברת לימני וחזרה לשמאלי.
אם יש רכב משמאל אז חובה להט ולהשתלב מאחוריו.
ההשלכות:
The cop said he gave her 2 tickets; Passing on the right and unsafe lane change. Somewhere between $200-$300
נערך לאחרונה על ידי nihrider; 29-06-2016 בשעה 23:24.
הבנתי למה האופנוע האט, הוא נתן למשאית להשתלב כי היא הגיעה קודם ל ZM.
והוא רוכב על fz6r 2012
התגובה של הנהגים לצ'קלקה מדהימה. כולם עפים לשול, מאטים ל 5 קמ"ש ונותנים לשוטר לעשות את שלו.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Yamaha Tracer 9GT
מה שהוא אמר...
יותר מזה, בישראל אפילו אם נט"ן עובר ומצפרר,
החולה יכול למות תשע פעמים ולא יתנו לו לעבור...
למה? מה קרה?
שוטר תותח לא שואל את האזרח המתלונן יותר מ2 מילים ויוצא לדרך. בירורים אחר כך.
כיף לראות.
שנה שעברה הייתי בארה"ב ובדרך עיקב אותי שוטר (HIGH WAY POLICE כמדומני).
לדבריו הפרעתי למשאית שהשתלבה לכביש.
כנראה שהחוק שם מחייב אותך לאפשר לרכב להשתלב ( כנראה הוא ציפה שאני יאיץ ושנהג המשאית לא יאט או משהו כזה).
בכל מקרה באנגלית המזרח תיכונית שלי עניתי לשוטר שקרוב לוודאי הוא צודק אבל אני לא בטוח למה הוא מתכוון אבל אני אזהר יותר בהמשך.
אגב בניגוד לכל סיפוריי האימה על השוטרים בארה"ב הבחור היה אדיב מאוד ומדבר בכבוד ולא יצא עם נשק שלוף או טון מאיים חוויה חיובית בהשוואה לארץ.
הוא גילה התעניינות על ארץ הקודש - הבחור מוצאו מהנאבחו (אינדיאני) שהתנצר והמעניין שהוא משווה את האבות שלו שנעקרו מאדמותיהם ליהודים בארץ הקודש.
שוחחנו כשעה (על כוס קפה מהתרמוס שלו) עשיתי קצת יחצנות לארץ בתקווה שהוא לא יבוא לבקר פה כי אז באמת תהיה לו סיבה לירות בי.
רוכב טיפש. כל כך הרבה אגו.
במקום לריב, האט קצת ותן לה לעבור אותך. חסכת לעצמך 15 דקות של התעסקות מיותרת...
![]()
רק לאחר שיעלמו כל בעלי החיים, אחרון העצים יכרת ולא ישארו עוד מים, יבין האדם שכסף אי אפשר לאכול.
יש אופנוען מהיר מאלי פנגס?
סתם בכיין, היה צריך לקלל אותה, את אמא שלה, את אבא שלה, את הילדים שלה, את המוצא שלה, את המגזר שלה, את הדגדגן שלה, לשבור לה את המראות ולברוח בווילי.
דחפה אותו לנתיב התנועה הנגדי תוך כדי הסתכלות בהפגנתיות קדימה ואז צחקה לו בפנים כשהוא התעמת איתה.
היא לא עשתה טעות, היא עשתה את זה במודעות שיש לה 2 טון עליו והוא לא יכול לעשות לה כלום.
אז הפתעה הוא כן יכול לעשות לה משהו ועוד בלי לעבור על החוק בעצמו.
זה נראה לכם כמו התבכיינות כי פה בארץ השוטרים ישתינו עליכם בקשת ואנחנו כולנו גברים שפותרים הכל באלימות. לא צריך חוק וסדר.
עבירות של זכות קדימה זה מה שהורג את רוב הרוכבים בארץ, אולי שווה לאכוף את זה?
כשהחוק באמת מגן עליך... מספק ביותר!
מלכתחילה הוא יכל לתת טיפה גז ולעוף משם. ההמשך קצת מופרע משהו
היום היא כמעט דרסה אותו, מחר היא כמעט תדרוס מישהו אחר.
מתישהו זה יצליח לה.
עדיף שהיא תקבל על זה עונש ותחשוב פעמיים בפעם הבאה.