ציטוט נכתב במקור על ידי miki צפיה בהודעה
כדי לענות לך אני צריך לחזור משהו כמו כמעט 10 שנים אחורנית בזמן. עבדתי בחברת מאיר וזה הסיפור
ממש על קצה המזלג: ראיתי דברים שלא אהבתי ביחס ללקוחות, ובזלזול המנהל שלי בעובדים ובלקוחות. התרעתי על כך לא פעם ולא פעמיים להנהלת החברה. שתבין ניהלתי בחיי מערכות גדולות ממה שהמנהל הזה ניהל ובהקפים של עשרות ומאות מליוני ש'ח. כך שלא הייתי תלוש וחולמני ביחס לאיך שמנהל אמור להתייחס לעובדיו או לקוחותיו ובכלל למעסיק שלו חב' מאיר.
לאחר עימות ביני למנהל נכנסתי במנהל בלי חשבון. פוטרתי בשימוע טלפוני לא הוגן ומוטה מאוד ע'י ההנהלה תוך דקות. זה היה ערב חג. אבל ... יצאתי מחב' מאיר בראש מורם וזקוף.
זמן לא רב אחרי שפוטרתי פוטר המנהל לאחר שהתקבלו בגינו תלונות רבות.
או אז נשבעתי ונדרתי נדר שלא אתן פרנסה למי שקיפח לי את הפרנסה בלא להיות הוגן לאב לילדים שבס'ה רצה את טובת חברת מאיר.
מצבי הכלכלי איתן ואני יכול לרכוש כל אופנוע וכל רכב שארצה, אולם לעולם לא ארכוש שום רכב או אופנוע או אביזר ולו בהנחה הגבוהה ביותר שיש לו נגיעה לחברת מאיר. אם אוכל להביא חלפים ולטפל באופנוע שלא דרכם אשקול להביא הונדה.
לכן, גם ברכבי האספנות לא אביא ארצה יגואר וולוו וכו'. לגבי אופנוע, אם אוכל לעקוף אותם הרי שאביא gl1500 בחלוף 30 שנה לשנת ייצור האופנוע. אם לא, אז bmw או הארלי.
זה הסיפור בגדול מבלי להזכיר מקומות ושמות.
הבנתי אותך. חבל לשמוע.