מוסר לגרר את מיקום האופנוע ואת היעד לגרירה. לגבי נסיעה עם הגרר זה בדרך כלל תלוי בנהג.קח בחשבון שלא תמיד גוררים ישר למוסך ,לפעמים אוספים עוד כלים בדרך.
יש לי ביטוח גרירה של ביטוח ישיר ואני מתכנן לגרור את האופנוע למוסכניק שלי ביישוב מחוץ לעיר.
איך בדיוק התהליך הולך? אני פשוט מתקשר לביטוח שלי ומבקש לגרור לכתובת של המוסכניק? (זה מכונאי פרטי). אני יכול לנסוע עם הגרר לשם או שלהגיע באופן עצמאי? תוך כמה זמן הם מגיעים בערך למקום? (אני מאשדוד).
ולמישהו יש נסיון עם הגרירה של ביטוח ישיר?
3> Honda NC700X 2012 - Chrissy
106,200KM and counting
Not all who wander are lost
מוסר לגרר את מיקום האופנוע ואת היעד לגרירה. לגבי נסיעה עם הגרר זה בדרך כלל תלוי בנהג.קח בחשבון שלא תמיד גוררים ישר למוסך ,לפעמים אוספים עוד כלים בדרך.
תשים לב שהוא קושר לך את האופנוע כמו שצריך ולא גורם לנזק.
היו פה בפורום כמה סיפורי זוועה!
תסתכל בספר רכב, לפעמים כתוב שם בדיוק איך צריך לגרור, כלומר איך לקשור, לאן לקשור.
אם לא, תסתכל באינטרנט. העיקר שתדע מה צריך לעשות כדי שתוכל לוודא שהגרר עושה עבודה טובה.
האמת שהייתה לי הפתעה סבירה בשבת לפני 3 שבעות כשחבר עם ויסטורם פגש את הקרקע אחרי שהוא חיסל 2 ג'אנטים ואת רגל שמאל שמחלימה לה לאט.
בעקרון הוזמן גרר של זברה שחיכיתי לו למען הבחור ואני כבר הכנתי את עצמי לריב איתו בשל שמועות ( ייתכן שנכונות) שמגיעים גרריסטים קרי לבב שעושים שמות באופנועים.
להפתעתי הגיע בחור חביב עם נגרר יעודי לאופנועים ורצועות רחבות שדאג לאבטח את האופנוע כראוי.
ליוויתי אותו עד ליעד והוא נסע לאט ונראה שהוא באמת משתדל להגיע בשלום.
אני חייב לציין גם שהוא הגיע תוך כשעה מרגע הקריאה ובהחלט הופתעתי.
נדפקתי ממבצע של מטרו
אז חייך אכלת אותה
כי מי שנדפק קשה לו להגמל מזה
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI