Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
אני לא יודע באיזה מכון אתה מתאמן שאוזניות בלוטות מכסות אותו.
אני בספק שיש אוזניות שיכסו את המכון כושר שאני מתאמן בו , שלא נדבר שהבטריה תתאדה תוך דקות:
http://www.sans.edu/research/securit...icle/bluetooth
שלא נדבר על זה שאם אתה רוצה לשדר מהתיק זאת קצת בעיה , אני תמיד משאיר את התיק נעול במלתחות ואז אפקט קטן בשם כלוב פאראדי קצת דופק את כל התאוריה שלך.
שלא נדבר על זה שאתה מכריח את האוזניות שלך לשדר במלוא העוצמה על מנת לנסות ולכסות את הטווח הזה , אין כמו משדר רדיו שעובד שעות נוספות צמוד למוח שלי.
ראה את הלינק הנ"ל לעוצמות השידור.
ואיך בכלל כל זה קשור לאיכות השמע? אם אתה כזה פרפקציוניסט אז תקנה נגן ייעודי סופר-דופר ותספר לנו איך אתה שומע תדרים מחוץ לספקטרום האנושי![]()
מה הקשר לאיכות.. דיברת על 2 נושאים שונים:
א. נחיתות (או לא) של החומרה במוצרי אפל.
ב. בקרת האיכות של אפל.
אז ככה:
א. כפי שכתבתי, אפל מעדכנים את החומרה שלהם לעתים רחוקות יותר מרוב המתחרים שלה, ובחירת החומרה היא לרוב דור אחד אחורה מהדבר הכי "חם" שקיים בשוק. הבאתי דוגמה, אני יכול להביא עוד כמה. הדוגמה היא מעולם הסלולרי - א) בגלל שאני מכיר יותר טוב, ב) בגלל שהשוק מתפתח יותר מהר והבדלים של שנה, לעומת שוק ה-PC, משנים הרבה ביכולות החומרה.
ב. התוצאה הנוספת של סעיף א' למעלה (או ליתר דיוק אחת הסיבות לנ"ל) היא זמן נוסף שמושקע בבדיקות מערכתיות של המוצרים שלהם, וללא ספק בקרת האיכות שלהם טובה מאוד, אם כי גם להם יש כשלים ועם הזמן הם (ובאגים) מתרבים.
ואם כבר להתקטנן:
אלא אם ההגדרה ללהיות "חלק מהתכנון והייצור" היא מאוד גמישה, בשביל לעמוד בה אתה צריך להיות עובד של 2 חברות שונות (אחת מהן אינטל). או לחילופין, אפשרות שלא החשבתי אותה כי זה נכנס תחת "הגדרה מאוד גמישה" - עובד של חברת שירות רוחבית שנותנת את שירותיה לשתי החברות האלה (Synopsys / Cadence / Mentor / כאלה), אלה שלא באמת יודעים מה קורה בפנים.
נ.ב. אם אתה כותב באותה נשימה "לא ניתן להשוות בין האיכות של אינטל לאיכות של אפל" ומצד שני מביא דוגמאות של מחשבי אפל מבוססי מעבדי אינטל - אתה קצת סותר את עצמך, אתה לא חושב? אלא אם אתה מדבר על תנאים של מקום עבודה, שזה בכלל לא קשור לדיון הזה. עם כל ה(חוסר)כבוד לאינטל בתור מקום עבודה (זה בעיקר היסטורי) ולזה שגם אני כנראה אשתדל לא להתדרדר לעבוד שם, החברה לא מייצרת "זבל" והמוצרים שהם מתמחים בהם טובים, גם אם אולי אפשר לעשות את אותו הדבר אפילו טוב יותר. כנראה שזה לא קל, עובדה - AMD המתחרים שלהם ניסו ולא הצליחו למעט תקופה קצרה.
נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 10-07-2016 בשעה 16:46.
בקרת האיכות של אפל , בכל השלבים היא כמה רמות מעל כולם. אפילו קצת מוגזמת לפעמים.
החומרה של אפל במובייל מתעדכנת כל שנה , ב-PC עקב היותו שוק שונה סבב העידכונים ארוך יותר.
אני הייתי מכל צדדיו של תהליך התכנון , אתה יכול להאמין או לא , לא ממש מפריע לי.
אבל בשורה התחתונה ראיתי מה הדרישות של כל חברה ודרישות של אפל היו המחמירות ביותר בכל תחום , לפעמים עד כדי אבסורד.
אני לא סותר את עצמי , ביקשו להראות פה השוואה של תמורה למחיר , אז דווקא איפה שיש ספק צד שלישי שם המתחרים יכולים לקנות ממנו זאת הדוגמא הטובה ביותר לכך שהתמחור הוא לא רק עבור שם אלא גם עבור הסדרות היותר טובות של אינטל.
דווקא AMD זאת דוגמא לא טובה , הם דווקא נתנו להם בראש כמה פעמים וזה עם פרוסס דור אחד או שניים אחורה.
זה ידוע בתעשייה שהדבר היחיד שמחזיק את אינטל זה הפאבים ולא התכנון.
אדון חמצן , לי יש כבר לומיה שלישי במשפחה והיו לי מגוון מכשירים כולל של אפל וחייב להגיד שנוקיאה והיום מיקרוסופט מוציאים חומרה כמה רמות מעל אפל החל מקלות תחזוקה ועד עמידות מפרט ואיכות
Sent from mTalk using windows 10 mobile
כאמור, אתה כותב דברים לא מבוססים, אני נזהר מלכתוב "שטויות" למרות שבא לי. בין הדרישות שאפל מעמידה לספקים שלה (לפעמים אכן מוגזמות עד רמת פיגור שכלי) לבין בקרת האיכות יש הבדל גדול, תלוי באיזו רמה אתה מסתכל. כבר כתבתי גם על מקרה שמוכר לי שבו אפל ייצרו משהו עם באג, נפלו על חברה אחרת שעבדה איתם בטענות למה שהיא יצרה, אחרי שתקעו להם בפנים את הבאג שלהם מעבר לכל ספק - הם דרשו שלמרות הבאג שלהם המערכת תעבוד, וקיבלו. בקרת איכות אמרת? זה גם סוג של בקרת איכות, בסוף המוצר שלהם עבד, אבל ההדגרה של "בקרת האיכות" שלהם היא בערך כמו הגדרת "חלק מהתכנון והייצור" שלך. כנ"ל עדכוני חומרה. רוצה דוגמאות? בוא ניצמד למודמים:
iPhone 5 = 9615
iPhone 5S = 9615
iPhone 6 = 9625
iPhone 6S = 9635
Galaxy S4 = 9215
Galaxy S5 = 9635
Galaxy S6 = Shannon
Galaxy S7 = integrated equal 9x45
רואה עדכון חומרה חסר באפל ודרגה אחת מאחורי המתחרים בכל שנתון?
זהו, פרשתי מלהתווכח איתך.
אה, והמידע לגבי מה שמחזיק את אינטל קצת לא מעודכן אצלך, בערך מימי תחילת הפיתוח של המעבד המובייל בארץ, שהפך להיות הארכיטקטורה המרכזית בסוף. בערך מאז, per-clock, המעבד שלהם נהיה יותר חזק מ-AMD, ובערך מאז AMD איבדו את נתח השוק שלהם בהדרגה. ה"מכה" של AMD היתה לפני יותר מעשור, ולא עם פרוסס, אלא עם המעבר ל-64BIT, וה"מכה" החוזרת של אינטל שנמשכת עד היום - גם עם ארכיטקטורה. אבל כל זה לא קשור לעניין בכלל, אני רושם את זה בשביל המעט אנשים בפורום שמכירים. עובדה תומכת - למרות היתרון הקבוע בפרוסס, אינטל לא הצליחו לייצר מובייל CPU מוצלח מספיק, לעומת זאת, השליטה ב-PC ובסרברים כמעט ללא עוררין, אז הפאבים אולי מוסיפים ליתרון שלה, אבל לא מייצרים אותו.
נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 10-07-2016 בשעה 17:41.
הסיפור שלך לא מוכיח כלום , רק את זה שגם כשמנסים מאוד לפעמים יש תקלות , אף אחד לא טען שזה מושלם ב100%.
גם הדוגמא שלך רק מוכיחה שהם כן מעדכנים כל שנה , אני לא טענתי וגם לא התווכחתי עם הטענה שלך שהם לא מעדכנים לגרסאה האחרונה ברגע שהיא זמינה.
אני לא יודע באיזה חברה אתה עובד שנעלבת כל כך , אבל אם תעשה קצת טלפונים אני בטוח שתגלה די מהר שמה שאני אומר נכון.
גק בסרברים amd שולטת חזק מאוד.
בשולחניים אינטל
במשולבים amd
Sent from mTalk using windows 10 mobile
תתעדכן..
http://www.pcworld.com/article/30606...-to-intel.html
יאללה, הרגתם אותי. שעה מהחיים בזבזתי על לכתוב, ה' יעזור לי. אלך לעשות דברים יותר מועילים.
נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 10-07-2016 בשעה 18:05.
ג'ק בחיאת אללה אוהב אותך