זה צעצוע אבל לשבילים ושטח לייט לא נראה לי שצריך יותר אבל אם אתה כבר בקטע אז אולי שווה להשקיע ממש עוד קצת וללכת על klx250s שהוא כבר צעצוע לא רע ויתן לך בדיוק את מה שאתה מבקש וקצת יותר
שלום לכולם.
אני משתעשע ברעיון, אז זרמו איתי.
יש לי רשיון לא מוגבל לאופנוע אבל אף פעם לא רכבתי למעט שיעורי הנהיגה והטסט.
אני גר באיזור כפרי ובא לי להתנסות קצת ברכיבת שטח. שבילים מאחורי הבית ושטח לייט.
האם XR125 יספק את הרצון הזה או שמדובר בצעצוע?
לשכן שלי יש DRZ400 הוא לא מתחרע. בחור מבוגר. והוא כל הזמן מזמין אותי להצטרף. האם הXR יעמוד בקצב בצורה סבירה? אין לי בעיה להגיע 5 דק אחריו להפסקת סיגריה.
בקיצור, לא בא לי להוציא יותר מ10000 ש"ח על אופנוע שישמש לשעשוע נטו.
תודה.
זה צעצוע אבל לשבילים ושטח לייט לא נראה לי שצריך יותר אבל אם אתה כבר בקטע אז אולי שווה להשקיע ממש עוד קצת וללכת על klx250s שהוא כבר צעצוע לא רע ויתן לך בדיוק את מה שאתה מבקש וקצת יותר
לפני קצת פחות מ10 שנים , כשהייתי בתיכון , אני ועוד 3 חברים החזקנו אקסרים כאלה וקרענו להם את הצורה בשטח בהשראת השכן יוני לוי. בסוף הכל מתחיל ונגמר ברוכב, אמנם מדובר בצעצוע אבל הכלי אמין מאוד , תשתדל לא לנסות לקפוץ איתו דברים לא הגיוניים ויהיה בסדר. לא יתאים? תחליף..
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
תודה רבה!
בדקתי ביד 2. הכלים האלה שומרים על מחיר לא רע...
ל klx משום מה יש שם לא טוב. בכל השוואה של דו"שים 250 הוא יוצא לא טוב.
יש את הדופ של אפריליה במחירים האלה.
יתן לך הרבה יותר תמורה למחיר.
אפרילינ rx125 מהאלו שלא!!!!! שופרו.
החלפתי שני פרונטים לשני XR-ם 125 לטובת שיפור רכיבת שטח.
המקורי ממש סמרטוט.
לאיזה פרונט החלפת?
איך הוא מבחינת כח מנוע?
2 פעימות אני לא רוצה.
אתה משווה את הklx בקטגוריה שלו של ה250 אז כן הוא לא מוצלח אבל בהשוואה לxr זה כלי מעולה. היה לי כזה שנה ולא הייתה לי טענה אחת נגדו
זה מעניין.
עכשיו שחרר קצת מקום בתיבת ההודעות הפרטיות...
לך על האקס אר. אופנוע לדעתי מופלא ביחס למחיר. האחרונים השמורים נחטפים כמו לחמניות. הוא מתאים בול למה שאתה מתאר. האופנוע חלש נמוך ולא מספיק מתאים לשטח אז אפשר לשפר, להגביה כידון וכו'. אמין ופשוט.
אני יודע כי אחרי כמה אופנועים קניתי אחד כזה ואני מכיר עוד 8-9 אקס ארים באזור שלי