תוצאות 1 עד 15 מ 34

אשכול: מס הקנייה לקטנועים עד 250 סמ"ק צפוי לרדת מ-40% ל-20%

צפייה משולבת

כל עוד לא יהיה פיקוח על מחירי היבואנים בנושא אחרי הוזלת המיסוי,לא יהיה שינוי גדול במחירים,כי ליובאן יהיה פתח לבוא ולהגיד שהוא הוריד את המחיר ב5% והורדת המיסוי רק תגרום לו לרווח גדול יותר לכיס שבכל מקרה הוא מרוויח אותו מהיקף המכירות של קטנועים בנפחים עד 250 סמ״ק.

Junior Member
    אז כמה יעלה קטנוע פשוט? ברגע שיהיה אפשר לקנות קטנוע 125 בכ 8,000 ש"ח אז גם היקרים יותר יאלצו להוריד במחיר...
    ושלא נדבר על שוק המשומשים, שם יהיו קטנועים במחירים של אופניים חשמליות, ואז יישאר לטפל בביטוח במקביל, והופ הצריכה תעלה...

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי moosh צפיה בהודעה
    אז כמה יעלה קטנוע פשוט? ברגע שיהיה אפשר לקנות קטנוע 125 בכ 8,000 ש"ח אז גם היקרים יותר יאלצו להוריד במחיר...
    ושלא נדבר על שוק המשומשים, שם יהיו קטנועים במחירים של אופניים חשמליות, ואז יישאר לטפל בביטוח במקביל, והופ הצריכה תעלה...
    המחירים של הדו גלגלי תמיד היו הרבה פחות בעיתיים מאשר הביטוח.
    אנשים שהגיעו מעולם הרכבים ורגילים לעשות את הטריפל של חובה-מקיף-צד ג' פתאום מגלים שעל קטנוע קטן שאמור לשמש ככלי תחבורה זול הם צריכים לשלם קרוב לעשיריה כל שנה ופשוט זונחים את הרעיון.
    תוסיף לזה את עניין הטיפולים שאם רכב משפחתי ממוצע עושה בערך 15 אלף ק"מ בשנה ועושה טיפול אחד לפני טסט, הרי שקטנוע כמו אקסמקס יכנס 5(!!) פעמים למוסך באותה שנה ואני לא אכנס לעניין התמחור של חלפי יאמהה או דו גלגלי בכלל.

יש הרבה מאוד גורמים שאתה בודק לפני הרכישה ולא הכל סובב סביב מחיר הרכישה.

לגבי הנושא, זה די ברור שלא נראה 20% הוזלה של דגמים מפורסמים אבל דגמים פחות מפורסמים כמו הסילבר בלייד של keeway יהיו עוד יותר אטרקטיביים וזה תמיד טוב לצרכן.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי alexsupreme צפיה בהודעה
    המחירים של הדו גלגלי תמיד היו הרבה פחות בעיתיים מאשר הביטוח.
    אנשים שהגיעו מעולם הרכבים ורגילים לעשות את הטריפל של חובה-מקיף-צד ג' פתאום מגלים שעל קטנוע קטן שאמור לשמש ככלי תחבורה זול הם צריכים לשלם קרוב לעשיריה כל שנה ופשוט זונחים את הרעיון.
    תוסיף לזה את עניין הטיפולים שאם רכב משפחתי ממוצע עושה בערך 15 אלף ק"מ בשנה ועושה טיפול אחד לפני טסט, הרי שקטנוע כמו אקסמקס יכנס 5(!!) פעמים למוסך באותה שנה ואני לא אכנס לעניין התמחור של חלפי יאמהה או דו גלגלי בכלל.

יש הרבה מאוד גורמים שאתה בודק לפני הרכישה ולא הכל סובב סביב מחיר הרכישה.

לגבי הנושא, זה די ברור שלא נראה 20% הוזלה של דגמים מפורסמים אבל דגמים פחות מפורסמים כמו הסילבר בלייד של keeway יהיו עוד יותר אטרקטיביים וזה תמיד טוב לצרכן.
    אני כבר תקופה קונה 50 סמ"ק משומש, בגלל שאני לא מוכן להשתמש באופניים חשמליים, והביטוח לא יקר באופן יחסי כמובן...
    אשמח לרכוש קטנוע כמו הS1 של דיאלים במחיר ה"אמיתי" שלו...

Junior Member

הייתי שמח לדעת מה זה אומר מחיר האמיתי?

ציטוט נכתב במקור על ידי moosh צפיה בהודעה
    אני כבר תקופה קונה 50 סמ"ק משומש, בגלל שאני לא מוכן להשתמש באופניים חשמליים, והביטוח לא יקר באופן יחסי כמובן...
    אשמח לרכוש קטנוע כמו הS1 של דיאלים במחיר ה"אמיתי" שלו...
    לא הבנתי מה זה אומר המחיר האמיתי שלו?
    וד"א אני חייב להגיד שה125 באמת כלי נחמד