ציטוט נכתב במקור על ידי MasterOz צפיה בהודעה
תקשיב...ותקשיב לי טוב טוב, אתה לא אשם...
אז אם "נשמע" שאני עצבני, זה לא אתה...זה אני!

גם אם היבואנים צריכים להרוויח...וכמה שיותר, יאללה סבבה, אני זורם.
העובדה הבדוקה ממקור ראשון, שהם שמים רגליים, מפעילים לחץ, מאיימים ואפילו משחדים!!!
כדי שלא תהיה תחרות ושוק חופשי, זה מה שמשגע אותי.
אני לא יודע מה אתה יודע, אבל אותי לא צריך ללמד על יבוא, לא על צמיגים ובטח שלא על תקנים.
יתרה מזאת - אותי לא צריך ללמד כלום על דרכי ההתנהלות של יבואנים מסויימים ובעלי עסקים מסויימים,
אני אישית קיבלתי איומים, אני אישית התבחבשתי בבוץ הזה, אני אישית בדקתי לעומק וראיתי במו עיניי.
אגב - לא רק אני, עוד בעלי עסקים ובעלי יוזמה, חלקם אפילו כותבים בפורום הזה.
אז עזוב - אל תמכור לי אוטופייה של יבוא בצורת שוק חופשי
שרק ממשלה ובירוקרטייה אשמות שאינו קיים באמת, אני עצבני לפעמים, אבל רחוק מלהיות מטומטם.
אני זוכר את היוזמה שלך בפורום הישן לייבא צמיגים (מאידך אני לא זוכר מה הייתה התוצאה הסופית...), ואני מאמין לכל מה שכתבת.
וגם מיצו כמדומני נתקל בדברים דומים בזמנו כשארגן קבוצתיות צמיגים.
זה מצב לא תקין, ואיומים, הפחדות, קרטלים, וכו', זה לא חוקי, ובזה המדינה משום מה בוחרת שלא להתערב בניגוד לתפקידה.
אני התייחסתי נטו לרצון של היבואן להרוויח כסף, ואולי לא הייתי ברור אבל הכל לגיטימי במסגרת חוקית.

במקרים האמורים הם בריונות, ועבירה גסה על החוק, וזה לא רווח לגיטימי וכאן מי שעושה את זה שייקנס בסכום עצום,
פעם פעמיים (או יותר אם צריך) וזה יפסיק (כן, לטעמי דווקא קנסות אדירים לחברה עבריינית, אפקטיביים הרבה יותר מכלא).

את זה גם כתבתי לך בשרשור השני, ככה שאני לא באמת מבין איפה אתה חושב שאני טוען אחרת ממך כאן.
(אני כן טוען אחרת, בכל הקשור להתנהלות עסקית לגיטימית)