אופנועית, חוויית קנייה מעולה, שירות גרוע מאין כמותו.
לפני כשנה חיפשתי קסדה חדשה, ניגשתי לאיי די מוטורספורט אך מכיוון שלא היה להם את הדגם שרציתי (rpha 10 +) המשכתי לאופנועית, שם פגשתי את רוני ואחרי כשעה של מדידות, הסברים ודילמות רכשתי את הקסדה הנ"ל. אבקש לציין בחיוב את המקצועיות של רוני, ניכר שהיא חיה את התחום ומכירה כל פיפס שקשור לעולם הקסדות. בחלק מהזמן רוני דאגה לציין גם את רמת השירות הגבוהה שהם נותנים ואף תיבלה את זה בכמה דוגמאות שבאמת הרשימו אותי. מסתבר שההפך הגמור הוא הנכון.
כשלושה חודשים לאחר מכן שמתי לב שהספויילר האחורי החל להיפרד ממקומו, ניגשתי לחנות, רוני בדקה את הקסדה ואישרה כי צריך להחליף את הספויילר אבל כרגע אין חלפים ושאגיע בעוד כשלושה חודשים. לאחר שלושה חודשים נמסר לי שהחלפים עוד לא הגיעו ושאצטרך להמתין עוד. ככה נמרחתי עוד כחודשיים עת שבשיחת טלפון די נזעמת עם ליאורה (כנראה הבעלים), ואחרי שניסתה גם כן למרוח אותי עם הסברים תמוהים והזויים, התבקשתי להגיע לחנות, מתוך הבנה כי החלק בקסדה יוחלף. כשהגעתי לחנות, ליאורה התחילה לחקור אותי איפה קניתי את הקסדה, מתי, איפה הקבלה ועוד. מיותר לציין שהקנייה מתועדת אצלהם במחשב. ליאורה בדקה את הקסדה, תלשה את הספויילר ונתנה לאחד העובדים למרוח דבק "מיוחד" לקסדות ולהדביק חזרה את הספויילר למקום. "זהו, עכשיו הכל בסדר" הכריזה ליאורה. אז זהו, שממש לא. חודשיים עברו ושוב הספויילר נפרד מהמקום, ושוב חזרתי לחנות לשמוע תירוצים והסברים מהת_ת. עכשיו דאגו להסביר שהדבק אשם וחייבים להחליף אותו (בפעם הקודמת זה היה דבק מיוחד לקסדות...) כי 3M זה לא דבק טוב וצריך דבק של ARAI.... הספויילר הודבק ובינתיים הכל בסדר.
בגדול, אלו פרטי המקרה וסליחה על החפירה, שכל אחד יחליט אם זה שירות או לא.
מה שאני ציפיתי זה שכשמבטיחים שירות טוב צריך גם לקיים אותו.
בחרתי לקנות מחנות ידועה וותיקה בענף, רכשתי קסדה יקרה מאד (בשבילי 2500 ש"ח זה המון) עם 5 שנות אחריות, הובטח לי שירות שאין בשום חנות באיזור. ובסוף קיבלתי מריחות, תירוצים זולים והסברים של ילד קטן.
לאלו שיתהו מה בסוף אני רוצה, כי הרי בפועל הקסדה טופלה פעמיים אני אגיד (ואמרתי את זה גם לליאורה בחנות): אין לחנות יכולת לתת מענה בצורה סבירה ובזמן סביר ? (הכל לקח כחצי שנה) פתחו קסדה חדשה, הרכיבו בה את הריפוד הפנימי ה"ישן" ותגידו לי "סע לשלום חביבי, ואל תשכח אותנו בקנייה הבאה שלך".
אני עם אופנועית סיימתי..
נערך לאחרונה על ידי mazormy; 20-07-2015 בשעה 21:29.
לה מדאם מיבאת גומי יופי יופי!
לפני דקאדה פלוס לה מדאם סידרה לי גומי חדש (בארץ) במחיר החדרה כולל התקנה מאחורי הסימטה במוסך.
הייתי מבסוט עד האף!
יומשישי לפני חמש שנים ניגשתי לה מדאם בעניין פעוט. גומי או משהו.
נכנס חצי שעה אחרי מישהו שמזנק מעל הדלפק ומחתים כרטיס.
בזמן שהגומי בדרך אני יוצא לשאוף ומגלה שהאופנוע באמצע המדרכה! ("מוזר!" אני חושב לעצמי "אני לא זוכר את עצמי חונה בצורה מכוערת שכזו")
צמוד לקיר חונה אופנוע מבריק.
יוצא המישהו אחרי גם לשאוף. "שלך?" אני שואל "יאללה אני שונא אנשים כבדים כמוך! אז הוזזתי לך תעגלה! מה קרה?"
לפני שנתיים אני מתאם עם הפנצ'ריה התקנה באמצע העבודה.
מגיע - "אה, שחכתי להזמין. אבל אם תרצה אתה יכול לקפוץ ממש פה בסיבוב ולהביא את האבון"
"עזוב!! שים ת'מצלר שיש לך במקרה בבוידעם ותן לי לעוף מהמשולש"
המון תודה לכולם על המלצות והשיתוף !
כמו שזה נראה, אלך לבדוק ב:
1. כלבוטקס
2. איידימוטורוס
3. מוטורייב
(גם ראיתי שהם קרובים אחד לשני - בונוס)
ממה שסופר כאן על "אופנועית" אוותר.
שוב תודה לכולם !