עמוד 3 מתוך 8 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
תוצאות 31 עד 45 מ 120

אשכול: קצת לפרוק,הנחתי שאם לאחרים מותר אז גם לי

Senior Member הסמל האישי של R86
    עד לפני כמה דקות עשינו סגירת מעגל קטנה..לקח 7 שעות רצופות אבל סוף סוף הגענו להסכמה
    בגלגול אחר,בחיים האלה או הבאים אנחנו ניהיה יחד.
    כרגע יש הסכם הדדי של שמירה על נתק מוחלט
    מוזר איך ששנינו היינו בזוגיות של מעל לשנתיים לפני הקשר הזה ביננו
    ודווקא החודש וחצי האלו הרגישו כמו תקופת חיים שלמה,מסתבר שלשנינו*הרגיש כך
    אבל היא עם הדתי שלה ואני מחפש את הג׳ינג׳ית הבאה שלי (חושב קצת לגוון..אולי ברונטית הפעם)
    מוזר איך שאנחנו יודעים הכל אחד על השני אבל מתחילת הקשר הכל היה בתחושת אופוריה
    וואלה לרגע הרגשתי כמי ״חטיאר״ שיושב עם חברת נפש מהעבר..היה קשה,נגמר בטוב
    וטוב שנגמר,גרם לשנינו להתבגר בעשור (מרגיש כרגע בן 40 היא בת 20 (: )
    ועכשיו אני כבר יומיים בלי שינה ויש לי 38 דקות להתארגן לעבודה
    Good morning to all of my unsleeping friends
    אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    תתנחם בזה שאהבת נעורים אף פעם לא מחזיקה חיים שלמים, מעט מאד זוגות שרדו
    את המבחן הזה. באנגלית קוראים לזה אהבת גורים...

תתחזק תצא לבלות וחפש את זו שביחד תבנו משהו משותף שטוב לשינכם באותה המידה.

אל תמהר לבזבז את הנעורים, המעיין הזה מתייבש הרבה יותר מהר ממה שאתה יודע.

והעולם גדול ופתוח...
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    שושני לא מחייב.
    סיפור אמיתי מהבית:
    אבא עליו השלום הייתה לו אהבת אמת ( ולצערי זו לא הייתה אמא שלי).
    הוא הכיר אותה בעבודה אישה צעירה, יפה שאפילו היום בגיל 70 נראה כי היא שמרה על קווים נאים.
    הוריה שגילו שהיא מתעסקת עם גבר נשוי שלחו אותה לארה"ב (לפחות ככה הבנתי מאבא שלי) והוא נשאר איתנו במקום ללכת אחרי ליבו.
    כמו שניתן לתאר הזוגיות שלו עם אמא שלי לא הייתה משהו שראוי לספר אבל למזלו של אבא שלי (נשמע הזוי אבל אני קצת שמח בשבילו) אמא שלי נפטרה ובאמת זמן לא רב אחרי פטירתה הוא חזר להיות בקשר עם אותה אחת (הייתה כבר גרושה כמה שנים).
    הקשר היה טראנס אטלנטי מאחר והיו לה ילדים (ילדה כוסית על ומוכשרת רצח) במנהטן.
    לפני מספר שנים מצאתי בתעודת הזהות הישנה של אבא שלי נייר עיתון גזור ובו ידיעה על נצחון של קבוצת כדורגל ושאלתי את אבא שלי ממתי הוא מתעניין בכדורגל.
    והוא בהתרגשות סיפר לי (אחרי כאפה קטנה שאני מחטט לו בדברים) על שיר שנמצא בצד השני של הדף שהוא שמר לזכרה במשך כמה עשורים.
    לפני שנה ביקרתי את "אימי" החורגת (אבא שלי נפטר בינתיים) במנהטן ויצא לנו שיחה אמיתית (טוב היא קצת התפתלה כדי להוריד את חשד הבגידה למרות שאמרתי לה שהכל בסדר ואני שמח שהיא איתנו) והעלתי את עניין השיר והגברת עם דמעות רצה והוציאה את העיתון מהעודת זהות שלה.

אז המסר שלי לכולכם יש דבר כזה אהבה אמיתית ולדעתי אם יש לכם אותה אל תתנו לה לחמוק מידיכם!

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

אני לא יודע מה זה אהבה אמיתית,אבל אני יודע שהרגשות שהיו ועדיין ישנם כלפיה לא חוויתי מעולם
    אבל הדרך שבה בחרתי והדרך שבה היא בחרה מנוגדות
    ועד שאיך שהוא הגענו לעמק השווה אחרי עבודה קשה מאוד...היא כבר התארסה למישהו אחר..

בחורות לא חסר,אני אופנוען (אחרי חצות בלבד) גיטריסט,1.85 עם פה שיכול להמיס גם לבבות של אבן,ושאני רוצה אני יודע איך להסתיר את הגיל שלי יפה מאוד
    אני משתעמם בקלות,שאיפה לעצמאי בעתיד (יודע,מנוסה,לא קל.) והקיבולת שלי לטימטום מאוד נמוכה
    ועדיין,באה ילדה שקטנה ממני מבחינת חשיפה והשקפה בעשור לפחות (בגיל גדולה ממני בחמישה חודשים)
    בלי שום נושא שיחה משותף,חברים היו בטוחים שהשתגעתי סופית,אבא שלי כמעט התעלף כשפגש אותה "בטעות" (מנוצריות לחרדייה.....)
    לא הייתה מוכנה לשמוע על אופנועים (הדבקתי אותה בחיידק הכל בסדר) לא על מסעדות שאני אוהב ולא על ברים
    ללא שום "נתונים חיצוניים" מיוחדים,שום דבר שימשוך אותי אם סתם הייתי רואה אותה
    יצא לנו לדבר כמה פעמים...סתם כי שיעמם...
    ואיך שהוא נוצר קשר שהפך אותה ברגע אחד מידידה לאהובה
    בדר"כ אני מבין מה קורה לי מבחינה נפשית,יודע לפרש את הרגשות שלי...הפעם לא,פשוט לא
    אז כן זה מאוד מוזר לי שבימים ספורים הכל נהפך לחלוטין לרעה,מוזר לי
    בדר"כ אני חותך את השטויות האלה בהיה כייף והיית אחלה חוויה,איתה לא הייתי מסוגל
    אז אחרי שנפרדנו (ושבוע לפני שהתארסה) כמעט חזרנו...וזה לא קרה...למה? אין לאף אחד מאיתנו מושג.

Senior Member הסמל האישי של erani99
    צ'מע, לא כולן כאלה. נפלת על סדרה דפוקה, מזל לא טוב

אבל מה, אחד השרשורים הגדולים לאחרונה אם לא ה.. העלה לי חיוך !!!
    ........................................ KKK-BITCH
    ......................... We Ride Together, We DIE Together
    ... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast

ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    שושני לא מחייב.
    סיפור אמיתי מהבית:
    אבא עליו השלום הייתה לו אהבת אמת ( ולצערי זו לא הייתה אמא שלי).
    הוא הכיר אותה בעבודה אישה צעירה, יפה שאפילו היום בגיל 70 נראה כי היא שמרה על קווים נאים.
    הוריה שגילו שהיא מתעסקת עם גבר נשוי שלחו אותה לארה"ב (לפחות ככה הבנתי מאבא שלי) והוא נשאר איתנו במקום ללכת אחרי ליבו.
    כמו שניתן לתאר הזוגיות שלו עם אמא שלי לא הייתה משהו שראוי לספר אבל למזלו של אבא שלי (נשמע הזוי אבל אני קצת שמח בשבילו) אמא שלי נפטרה ובאמת זמן לא רב אחרי פטירתה הוא חזר להיות בקשר עם אותה אחת (הייתה כבר גרושה כמה שנים).
    הקשר היה טראנס אטלנטי מאחר והיו לה ילדים (ילדה כוסית על ומוכשרת רצח) במנהטן.
    לפני מספר שנים מצאתי בתעודת הזהות הישנה של אבא שלי נייר עיתון גזור ובו ידיעה על נצחון של קבוצת כדורגל ושאלתי את אבא שלי ממתי הוא מתעניין בכדורגל.
    והוא בהתרגשות סיפר לי (אחרי כאפה קטנה שאני מחטט לו בדברים) על שיר שנמצא בצד השני של הדף שהוא שמר לזכרה במשך כמה עשורים.
    לפני שנה ביקרתי את "אימי" החורגת (אבא שלי נפטר בינתיים) במנהטן ויצא לנו שיחה אמיתית (טוב היא קצת התפתלה כדי להוריד את חשד הבגידה למרות שאמרתי לה שהכל בסדר ואני שמח שהיא איתנו) והעלתי את עניין השיר והגברת עם דמעות רצה והוציאה את העיתון מהעודת זהות שלה.

אז המסר שלי לכולכם יש דבר כזה אהבה אמיתית ולדעתי אם יש לכם אותה אל תתנו לה לחמוק מידיכם!
    לא דיברתי על אהבת אמת, דיברתי על אהבת נעורים.
    אהבת אמת הייתה שורדת את מבחן הדת...

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    אז גם אני אעשה כמו ג'ק ואפנה אותך לספרות מקצועית. תעביר את הזמן של הדיכאון בקריאת 'אהבה בימי כולירה'.

פלורנטינו אריסה לא פסק מלהגות בפרמינה דאסה ולשמור לה אמוני נצח ואהבת עולם כל חמישים ואחת השנים ותשעת החודשים וארבעת הימים שעברו מזמן שדחתה אותו, כשהיה בן עשרים ושתיים, לאחר אהבה ארוכה ורצופה מכשולים, ונישאה לאחר. לא היה לו כל צורך לעשות את החשבון ולסמן קו על קיר בתא כלשהו, כי לא עבר יום שלא קרה משהו שהזכיר לו אותה.

Senior Member הסמל האישי של erani99
    וכולם פה דפוקים בראש, אל תאמין לאף מילה. אופנוענים נו.
    תתקשר לוורדה רזיאל-ז'קונט, היא כבר תצעק עליך ותוציא ממך את הדיבוק.
    ........................................ KKK-BITCH
    ......................... We Ride Together, We DIE Together
    ... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast

Senior Member הסמל האישי של shushu
    מתוקי, אתה בן 17.
    בגילך כל מה שעניין אותי זה ״התותה״ הבאה בתור.
    אתה תתאהב ותתאכזב עוד מיליון פעם מנשים עד שתתפשר על הכי פחות גרועה ותתחתן איתה.

בנתיים תאסוף תחתונים של בחורות.

ציטוט נכתב במקור על ידי shushu צפיה בהודעה
    מתוקי, אתה בן 17.

....בעצם.....אין לי מה להגיד.....

מתוקי, אתה בן 17.

עזוב...לא הגעת לבחור הנכון

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של Jack_R1
    אם כבר עוד משהו טכני:
    מעבר לנימה השלילית של הבחור שכאמור אפשר לפסול באופן אוטומטי כחסר ניסיון באושר (בערך כמו ילד בן 16 עם רישיון A2 שמספר לך על כלים כבדים), יש משהו שצריך להבין במשפט הזה - המילה "פשרה".
    תרבות הצריכה לא מיטיבה עם פשרות - כי אם אתה מתפשר בסבבה על מה שיש לך, אתה לא תלך לקנות מקרר חדש אם שלך בן 20 ועובד - לכן המון דברים שאתה תראה ותשמע מגדלים אותך שפשרה - זה לא טוב, לא צריך להתפשר.
    תרשה לי לגלות לך - לדעת להתפשר זה מצוין, זה הכרח בסיסי בשביל כל פעילות שכוללת יותר מבנאדם אחד, ולפעמים אפילו רק אתה עם עצמך. צריך לדעת להתפשר טוב.
    ואם אתה רוצה דוגמה למה זה פשרה טובה - כשאתה מוותר על דברים שמראש לא אכפת לך לוותר עליהם כי אתה בכלל לא מייחס להם חשיבות ולא נדרש אף פעם לוותר על דברים שחשובים לך - זאת פשרה מצוינת. וכשאתה חי עם בת זוג הרבה זמן, אם מישהו שואל אותך על מה התפשרת היום\אתמול\לפני שבוע\מתישהו ואתה לא מצליח להיזכר בדבר כזה - המצב שלך ככל הנראה טוב עד מצוין.

ציטוט נכתב במקור על ידי Jack_R1 צפיה בהודעה
    אם כבר עוד משהו טכני:
    מעבר לנימה השלילית של הבחור שכאמור אפשר לפסול באופן אוטומטי כחסר ניסיון באושר (בערך כמו ילד בן 16 עם רישיון A2 שמספר לך על כלים כבדים), יש משהו שצריך להבין במשפט הזה - המילה "פשרה".
    תרבות הצריכה לא מיטיבה עם פשרות - כי אם אתה מתפשר בסבבה על מה שיש לך, אתה לא תלך לקנות מקרר חדש אם שלך בן 20 ועובד - לכן המון דברים שאתה תראה ותשמע מגדלים אותך שפשרה - זה לא טוב, לא צריך להתפשר.
    תרשה לי לגלות לך - לדעת להתפשר זה מצוין, זה הכרח בסיסי בשביל כל פעילות שכוללת יותר מבנאדם אחד, ולפעמים אפילו רק אתה עם עצמך. צריך לדעת להתפשר טוב.
    ואם אתה רוצה דוגמה למה זה פשרה טובה - כשאתה מוותר על דברים שמראש לא אכפת לך לוותר עליהם כי אתה בכלל לא מייחס להם חשיבות ולא נדרש אף פעם לוותר על דברים שחשובים לך - זאת פשרה מצוינת. וכשאתה חי עם בת זוג הרבה זמן, אם מישהו שואל אותך על מה התפשרת היום\אתמול\לפני שבוע\מתישהו ואתה לא מצליח להיזכר בדבר כזה - המצב שלך ככל הנראה טוב עד מצוין.
    צריך למנות אותך למנהל ב-"לאישה".....
    הכי טוב מאז רות וסטהיימר!

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של Jack_R1
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    צריך למנות אותך למנהל ב-"לאישה".....
    התכוונת, צריך להקים מתחרה לבלייזר ולקרוא לו "לגבר"...

יש לי יותר מדי דקות פנויות בעבודה לאחרונה, צריך לתקן את זה דחוף.
    נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 11-07-2016 בשעה 13:49.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של MasterOz
    ג'ק, אחרי שאני קורא את מה שאתה כותב על נשים וזוגיות,
    אני אומר לעצמי כך "בואנה...זכיתי במליון דולר, יש לי אשה ויחסים כמו שג'ק מתאר..."
    ואז אני אומר "יכול להיות דבר כזה? או שאני משקר לעצמי???"
    ואני מסיים בזה "על מה התפשרתי?
    \אתמול\לפני שבוע\מתישהו ..." ואני לא מצליח לזכור.
    האמת - בקטע הזה, מי שמכיר אותי וכמובן את זוגתי (שתחייה) יודע שאני לא מדמיין.
    זכיתי ביהלום נדיר שאני לא תמיד מעריך כפי שמגיע לו (לה)