פירוק זה עסק אחד והצביעה זה בעסק אחר, אין סיבה שעסק מתמחה לצביעה באבקה יהיה גם מוסך אופנועים ולהיפך.
קח בחשבון שצבע באבקה רגיש לחומרים כמו דלק, ספריי קרבורטור וכדומה.
היי חבר'ה.
מעניין אותי הנושא הרבה זמן - איפה אפשר לצבוע שלדת אופנוע? הכוונה ל-Powder Coating ברמה גבוהה ומקצועית שייראה טוב. לאור ההתעסקות האחרונה שלי עם הכלי שלי הבנתי שלפרק אותו לגורמים אני עוד רחוק ממוכן, לכן אני מעוניין במקום שגם יעשה פירוק והרכבה לכלי. מצידי אפילו לבוא לאדם פרטי (אפילו מהפורום) בכל חלקי הארץ (נהנה מהנסיעה, זה לא מפריע לי) שאוכל לבוא אליו, לשבת על כוס תה ותוך מספר שעות כלשהו לצאת עם שלדה צבועה ואופנוע תקין ונוסע.
אשמח להמלצות (ולא, לא המלצות לא לעשות את זה)![]()
3> Honda NC700X 2012 - Chrissy
106,200KM and counting
Not all who wander are lost
פירוק זה עסק אחד והצביעה זה בעסק אחר, אין סיבה שעסק מתמחה לצביעה באבקה יהיה גם מוסך אופנועים ולהיפך.
קח בחשבון שצבע באבקה רגיש לחומרים כמו דלק, ספריי קרבורטור וכדומה.
אם אתה ממש ממש! רוצה לנסוע ולצבוע סע לינון ממוטושופ אילת.
כח בחשבון שזה לא עניין של שעות אלא ימים.
בנוגע למחיר - תשאל אותו.
העבודה שלו מאוד מקצועית.
הוא עושה גם פירוק והרכבה.
תגיד לו שהבחור עם הטנרה העובד שלך אותך.
חיובי. עמיד למכות ובתור ציפוי הוא מעולה, אבל רגיש מאוד לחומרים כמו אלו שציינתי. במגע עם אחד מהם הוא כמובן נשאר כציפוי ולא מתקלף, אבל הגימור שלו נהרס (נהיה כתם שלא ניתן לתקן) ברגע המגע עם אחד מהחומרים שהם לא מים או על בסיס מים.
כל מפעל וחברה והתרכובת שלה. מה שאני כותב זה מנסיון עם כמה מצבעות בארץ בכמה חלקים שונים.
אגב, גם בעלי המקצוע עצמם יגידו לך את מה שכתבתי אם הם ישרים מספיק.
ממליץ בחום על גל מ-CPC, עושים עבודה מטורפת!
מקצועי, איכותי ומחירים הוגנים
קישור לעמוד הפייסבוק : https://www.facebook.com/customcoat/?fref=ts
SYM SuperPure 50 - כוח מתפרץ במחסן || Honda XR125L - אהבה מהילוך ראשון נמכר ||
Suzuki DR350SE - כמו יין, משתבח עם הזמן נמכר || Suzuki SV650N - מנוע V כלבבי נמכר ||
Honda CB1000R - סכין יפנית נמכר || KTM 125 EXC - הקטום הכתום והשסתום נמכר ||
Yamaha MT09 Tracer - השילוש הקדוש נמכר || Suzuki GSR 750 - משעמם כמו השגרה נמכר ||
Kawasaki Z900 - בקרות זה לחלשים נמכר || BMW S1000R
שמעתי שכמה אנשים פשוט שלחו את השילדה לאחר ניקוי חול לגלוון.
אמנם הגימור נראה פחות טוב(תלוי בצבע הגלוון) אבל העמידות טובה יותר.
מישהו מכיר?
אתה מבין כמה עובדה יש בפו"ה וכמה בעל מקצוע צריך לתמחר לך את זה כדי לא להפסיד כן? בערך פי3 מצביעה של שלדה נקייה אם לא יותר