מי קונה?
הדוקטור 650 הודר
מעניין מה היה קורה לאקס טי 600 (אם היה מיובא)
מי קונה?
הדוקטור 650 הודר
מעניין מה היה קורה לאקס טי 600 (אם היה מיובא)
מגניב. דרך אגב איפה המידע הזה מפורסם...? חיפשתי באתר של משרד התחבורה לא מצאתי כלום.
אם תוכלו לעשות פינה חודשית קבועה כזו של נתוני מכירות זה יהיה נחמד.
נ-ב: קלטתם את האפריקה טווין? פשוט מדהים.
אתמול קיבלתי את הדיוק 390. בהחלט מבין איך הוא הגיע למעמד הזה.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
שני דברים: ראשית, אני יכול להבין את החלוקה בין אופנועים וקטנועים אבל לטימקס אין מקום בין כל המובים והג'וייריידס. במחיר שלו הוא יכול לקבל את המקום הראשון בטבלת האופנועים. ושנית, מעניין אותי לדעת לאיזה מקום הונדה הייתה מטפסת אם הייתם סוכמים את כל משפחת ה-CB500 כדגם אחד...
25
בדו"ח של איגוד לשכות המסחר שנשלח מדי חודש ליבואנים ולעיתונאים.
CB500F - 24
CB500X - 69
CBR500R - 45
סה"כ - 128
רק תזכור שאם אתה מכניס את כל משפחת הדגמים שבנויה על הפלטפורמה, אתה צריך לעשות את אותו הדבר גם בק.ט.מ (דיוק + RC) וגם לדגמים נוספים (למשל MT-09 + טרייסר).
בכל אופן, נתונים יפים מאוד להונדה עם סדרת ה-500!
זה יוצא 69 CB500X
ו69 F + R
זה מסביר דבר אחד, הרבה רוכבים מעדיפים לרכוש כלי זול להחזקה ולשימוש יומיומי, אני לא מאמין שמישהו יקנה את השעמום הזה בשביל טיולים נטו, כי אין הנאה של ממש בכלי הזה.
מה שהפתיע זה האפריקה טווין, נמכרו 54 כלים שעולים 100K בזמן די קצר, אם חושבים על זה טוב, זה לא צריך להיות כזה מפתיע, זה היה די צפוי, במיוחד אחרי שקראתי כמה מבחני דרכים של צרור שיבוחים לאופנוע הזה.
מה שכן, נראה שעופר אבניר בדרך לפשיטת רגיל.
לא לפי נתוני המכירות של הקטנועים. קימקו זה של אופר אבניר, ויש 4 דגמים ברשימת 10 המובילים.
בנוסך יש להם את פיאג'ו, וספה, סוזוקי, ג'ילרה ואפריליה. וזה רק הקטנועים.
אולי המספרים נמוכים ביחס לאחרים, אבל עם מבחר גדול יש הרבה מכירות.
אם יורידו את המחירים על האופנועים, אז המכירות שלהם יעלו.
ברור שמטרו והונדה שולטים בשוק.
עדיין אני לא חושב שמכירת כמה קטנועים ומספר בודד של אופנועים יניב פרי.
אך תשכח שהרווח שלהם נטו הוא הרבה פחות ממחיר הכלי, חוץ מזה יש להם הרבה מאוד סניפים שעולים להם לא מעט כסף להחזקה, אם זה על שכירות שכר לעובדים ועוד..
בגדול, לא נראה לי שיש להם עתיד ד מזהיר בקצה הזה.
לגבי האפריקה, הנתון באמת יפה, השאלה אם זה גל ראשוני או משהו שהולך לתפוס קבוע.
לגבי עופר אבניר, הם עושים כסף גם מציוד, גם ממשומשים, גם ממוסך, וגם מהלא מעט חדשים שהם מוכרים, אל תהרגו אותם מהר מדי.
העולם שייך לקטנועים, שמישהו יירה בי.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!